Brendovi

U Domu Jevrema Grujića prikupljeno približno 2 miliona dinara namenjenih za renoviranje odeljenja za onkologiju

Na velikoj humanitarnoj izložbi i aukciji slika, koju je organizovala kompanija Delez Srbija, kako bi se prikupila sredstva neophodna za renoviranje odeljenja za onkologiju Instituta za onkologiju i radiologiju, prikupljeno je približno dva miliona dinara

 

U Domu Jevrema Grujića partneri i prijatelji kompanije Delez Srbija, kao i ljubitelji umetnosti imali su priliku da pogledaju sve slike tokom sedmodnevne izložbe, a na kraju i da se nadmeću na aukciji za eksponate autora raznovrsnih generacija sa različitim stilskim i žanrovskim pristupima, od Miloša Bajića, Boška Karanovića, Nikole Gvozdenovića, Nikole Graovca, Milića Stankovića od Mačve, Radoslava Trkulje, Olje Ivanjicki, Aleksandra Cvetkovića, Zdravka Mandića, Grujice Lazarevića i svetski slavnog predstavnika naive – Janoša Mesaroša.

Ulažemo veliki trud i rad da bi svi naši pacijenti, ali i celokupno osoblje, doktori, sestre, medicinski tehničari imali što bolje uslove. Zato nam je drago kada od korporativnog sektora postoji inicijativa da nam se pruži podrška i da se u čitavu akciju uključe, ne samo oni koji vole umetnost, već svi koji žele da pomognu da Institut za onkologiju dobije još adekvatniji tretman”, kaže prof. dr Radan Džodić, v.d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

null

Humanitarna aukcija prva je u nizu aktivnosti koje je kompanija Delez Srbija realizovala u saradnji sa RTS-om, u okviru nacionalnog projekta “Rak je izlečiv”, a sa ciljem da se doprinese povećanju svesti o važnosti prevencije i obezbeđivanja boljih uslova za zdravstvenu negu obolelih u zdravstvenim ustanovama.

Danas smo se i svi mi iz kompanije Delez, zajedno sa partnerima, prijateljima, borili za to, da pomognemo opremanje važnog odeljenja na Institutu i njegovo bolje fukncionisanje i za lekare i za pacijente. Važno nam je da dodatnu odgovornost usmerimo u realizaciju i osmišljavanje projekata koje imaju za cilj rešavanje određenih problema u društvu, ovo je bio samo jedna u nizu takvih aktivnosti. Nastavljamo dalje”, kaže Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

Aukciji je prethodila sedmodnevna izložba, koja je okupila veliki broj ljubitelja umetnosti, koji su kupovinom slika kompanije Delez Srbija, pokazali humanost i podršku kad je ona potrebna.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Benetton u reklami koristio fotografiju migranata

Advertiser Serbia25. juna 2018.

Brend Shell od nedavno i u Srbiji

Advertiser Serbia22. juna 2018.

Stiže zlatni Samsung Galaxy S9 i S9+

Advertiser Serbia21. juna 2018.

Zadovoljni ste sobom, budite zadovoljni i bankom

Advertiser Serbia20. juna 2018.

Novi uređaji iz kompanije Samsung

Advertiser Serbia20. juna 2018.

Mladi koji menjaju Srbiju – jedanaest projekata u okviru Superste programa dobilo 5.100.000 dinara

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Fudbalska groznica na Samsung Galaxy S9 i S9+ telefonima

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Nova pravila u deklarisanju i reklamiranju hrane u petak stupila na snagu

Advertiser Serbia18. juna 2018.

Platinasta medalja za vino „Barovo“ vinarije Tikveš

Advertiser Serbia14. juna 2018.