Brendovi

U Domu Jevrema Grujića prikupljeno približno 2 miliona dinara namenjenih za renoviranje odeljenja za onkologiju

Na velikoj humanitarnoj izložbi i aukciji slika, koju je organizovala kompanija Delez Srbija, kako bi se prikupila sredstva neophodna za renoviranje odeljenja za onkologiju Instituta za onkologiju i radiologiju, prikupljeno je približno dva miliona dinara

 

U Domu Jevrema Grujića partneri i prijatelji kompanije Delez Srbija, kao i ljubitelji umetnosti imali su priliku da pogledaju sve slike tokom sedmodnevne izložbe, a na kraju i da se nadmeću na aukciji za eksponate autora raznovrsnih generacija sa različitim stilskim i žanrovskim pristupima, od Miloša Bajića, Boška Karanovića, Nikole Gvozdenovića, Nikole Graovca, Milića Stankovića od Mačve, Radoslava Trkulje, Olje Ivanjicki, Aleksandra Cvetkovića, Zdravka Mandića, Grujice Lazarevića i svetski slavnog predstavnika naive – Janoša Mesaroša.

Ulažemo veliki trud i rad da bi svi naši pacijenti, ali i celokupno osoblje, doktori, sestre, medicinski tehničari imali što bolje uslove. Zato nam je drago kada od korporativnog sektora postoji inicijativa da nam se pruži podrška i da se u čitavu akciju uključe, ne samo oni koji vole umetnost, već svi koji žele da pomognu da Institut za onkologiju dobije još adekvatniji tretman”, kaže prof. dr Radan Džodić, v.d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

null

Humanitarna aukcija prva je u nizu aktivnosti koje je kompanija Delez Srbija realizovala u saradnji sa RTS-om, u okviru nacionalnog projekta “Rak je izlečiv”, a sa ciljem da se doprinese povećanju svesti o važnosti prevencije i obezbeđivanja boljih uslova za zdravstvenu negu obolelih u zdravstvenim ustanovama.

Danas smo se i svi mi iz kompanije Delez, zajedno sa partnerima, prijateljima, borili za to, da pomognemo opremanje važnog odeljenja na Institutu i njegovo bolje fukncionisanje i za lekare i za pacijente. Važno nam je da dodatnu odgovornost usmerimo u realizaciju i osmišljavanje projekata koje imaju za cilj rešavanje određenih problema u društvu, ovo je bio samo jedna u nizu takvih aktivnosti. Nastavljamo dalje”, kaže Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

Aukciji je prethodila sedmodnevna izložba, koja je okupila veliki broj ljubitelja umetnosti, koji su kupovinom slika kompanije Delez Srbija, pokazali humanost i podršku kad je ona potrebna.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

NBA aplikacija ekskluzivno u Telenoru

Advertiser Serbia15. oktobra 2018.

Viber i Golden State Warriors: U susret novoj NBA sezoni, šampioni razmišljaju o svojim obožavateljima širom sveta

Advertiser Serbia12. oktobra 2018.

Uživajte u svakom trenutku uz Samsung Galaxy A9

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

Od danas kupovina u Lidlu

Advertiser Serbia11. oktobra 2018.

MK Group donirala 3,5 tona svojih proizvoda Crvenom krstu Srbije

Advertiser Serbia10. oktobra 2018.

Lactalis kupuje Nestle Malaysia za 40 miliona dolara

Advertiser Serbia10. oktobra 2018.

Ovo je struktura srpske maloprodaje – koliko će osvojiti Lidl?

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Best Global Brands 2018: Amazon najviše napredovao na listi najvrednijih brendova

Advertiser Serbia9. oktobra 2018.

Lidl se izvinio zbog kampanje u Srbiji koja je percipirana kao mizogina

Advertiser Serbia7. oktobra 2018.