Brendovi

U Domu Jevrema Grujića prikupljeno približno 2 miliona dinara namenjenih za renoviranje odeljenja za onkologiju

Na velikoj humanitarnoj izložbi i aukciji slika, koju je organizovala kompanija Delez Srbija, kako bi se prikupila sredstva neophodna za renoviranje odeljenja za onkologiju Instituta za onkologiju i radiologiju, prikupljeno je približno dva miliona dinara

 

U Domu Jevrema Grujića partneri i prijatelji kompanije Delez Srbija, kao i ljubitelji umetnosti imali su priliku da pogledaju sve slike tokom sedmodnevne izložbe, a na kraju i da se nadmeću na aukciji za eksponate autora raznovrsnih generacija sa različitim stilskim i žanrovskim pristupima, od Miloša Bajića, Boška Karanovića, Nikole Gvozdenovića, Nikole Graovca, Milića Stankovića od Mačve, Radoslava Trkulje, Olje Ivanjicki, Aleksandra Cvetkovića, Zdravka Mandića, Grujice Lazarevića i svetski slavnog predstavnika naive – Janoša Mesaroša.

Ulažemo veliki trud i rad da bi svi naši pacijenti, ali i celokupno osoblje, doktori, sestre, medicinski tehničari imali što bolje uslove. Zato nam je drago kada od korporativnog sektora postoji inicijativa da nam se pruži podrška i da se u čitavu akciju uključe, ne samo oni koji vole umetnost, već svi koji žele da pomognu da Institut za onkologiju dobije još adekvatniji tretman”, kaže prof. dr Radan Džodić, v.d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

null

Humanitarna aukcija prva je u nizu aktivnosti koje je kompanija Delez Srbija realizovala u saradnji sa RTS-om, u okviru nacionalnog projekta “Rak je izlečiv”, a sa ciljem da se doprinese povećanju svesti o važnosti prevencije i obezbeđivanja boljih uslova za zdravstvenu negu obolelih u zdravstvenim ustanovama.

Danas smo se i svi mi iz kompanije Delez, zajedno sa partnerima, prijateljima, borili za to, da pomognemo opremanje važnog odeljenja na Institutu i njegovo bolje fukncionisanje i za lekare i za pacijente. Važno nam je da dodatnu odgovornost usmerimo u realizaciju i osmišljavanje projekata koje imaju za cilj rešavanje određenih problema u društvu, ovo je bio samo jedna u nizu takvih aktivnosti. Nastavljamo dalje”, kaže Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

Aukciji je prethodila sedmodnevna izložba, koja je okupila veliki broj ljubitelja umetnosti, koji su kupovinom slika kompanije Delez Srbija, pokazali humanost i podršku kad je ona potrebna.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

L’Oréal i Facebook razvijaju platformu za virtuelne testove za kupce

Advertiser Serbia17. avgusta 2018.

Sberbanka dobitnik priznanja za najinovativniju digitalnu banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Advertiser Serbia16. avgusta 2018.

DRAGUTIN i MILICA MLADENOVIĆ o ARLEMM-u, prazniku kvalitetne muzike

Advertiser Serbia15. avgusta 2018.

Brend Plazma Srebrni sponzor 24. Sarajevo Film Festivala

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

Fondacija Hemofarm obezbedila medicinsku opremu za domove zdravlja u četiri izrazito nerazvijene opštine u BiH

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

U Dumi predlažu označavanje „lažnih“ kobasica i sokova

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Advertiser Serbia13. avgusta 2018.

Publika iz celog regiona učestvovala u snimanju jedinstvenog videa „Svi smo iz istog filma“

Advertiser Serbia13. avgusta 2018.

Samsung Galaxy Note9 u Telenoru

Advertiser Serbia10. avgusta 2018.