Brendovi

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Brendovi

Glovo, jedna od vodećih višekategorijskih aplikacija na svetu, najavio je novu saradnju sa Spotify-jem, najpopularnijom pretplatničkom uslugom za audio strimovanje, kako bi ponudili Spotify Premium postojećim i novim korisnicima Glovo Prime-a.

 

U okviru ovog partnerstva, korisnicima Glovo-a koji ispunjavaju uslove, biće ponuđen besplatan dvomesečni probni period Spotify Premium-a*. Pored toga, korisnici koji se prvi put prijave za Glovo Prime mogu dobiti besplatan probni period u trajanju do četiri meseca za Spotify Premium. Ova ponuda će biti dostupna svim Glovo Prime korisnicima koji do sada nisu bili pretplatnici na Spotify Premium.

Korisnici će biti kontaktirani putem e-mail-a** sa više informacija o tome kako da iskoriste ponudu, uključujući i link ka Spotify stranici gde korisnici koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave za svoj besplatan probni period. Ako korisnik ispunjava uslove, otključava mu se besplatan probni period.

Glovo Prime je pretplatnički program za Glovo kupce koji im omogućava neograničene besplatne dostave i ekskluzivne promocije za Glovo ponudu hrane, namirnica i maloprodaje. Ova saradnja između Glovo-a i Spotify-ja povećava pogodnosti za nove članove Glovo Prime-a, koji će tokom probnog perioda Spotify Premium-a (uslovi se primenjuju)* sada moći, bez reklama, da slušaju Spotify-ev muzički katalog od preko 100 miliona pesama. Na Spotify-u korisnici takođe mogu uživati u 5 miliona podcasta i 375,000 audio-knjiga.
_
*Automatska obnova nakon probnog perioda, osim ako se ne otkaže. Otkazivanje je moguće u bilo kom trenutku. Nakon probnog perioda primenjuje se mesečna pretplata. Uslovi i odredbe se primenjuju. Otvoreno samo za korisnike Glovo aplikacije koji dobiju jedinstveni link za pristup ponudi i koji već nisu isprobali Spotify Premium.
**Samo korisnici koji su pristali na primanje marketing pošte će dobiti mail.

O Glovo-u
Glovo je pionirska višekategorijska aplikacija koja povezuje korisnike s preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev iz lokalnih restorana, prodavnica namirnica, supermarketa i maloprodajnih prodavnica. Glovo-ova vizija je da svima obezbedi lak pristup svemu unutar njihovog grada, kako bi korisnici mogli da uživaju u onome što žele, kada žele, gde žele. Osnovan 2015. godine u Barseloni, Glovo posluje u 23 zemalja širom Evrope, Centralne Azije i Afrike.

O Spotify-u
Spotify-eva platforma je zauvek promenila način slušanja muzike kada smo je lansirali 2008. godine. Danas, više slušalaca nego ikada može da otkriva, upravlja i uživa u preko 100 miliona pesama, više od 5 miliona naslova podcasta i 375,000 audio-knjiga na Spotify-u. Mi smo najpopularnija pretplatnička usluga za strimovanje zvuka na svetu, sa više od 602 miliona korisnika, uključujući 236 miliona pretplatnika u 184 tržišta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.

U Silosima sa radom počeo penjački centar sa najvećom stenom u Beogradu!

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Bankomati po Evropi meta su novog zlonamernog softvera

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Novosađani zaplesali sirtaki na Trgu slobode – Tradicionalni ples i grčka muzika oduševili prolaznike

Advertiser Serbia7. јун 2024.

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma „U mojoj glavi 2“

Advertiser Serbia7. јун 2024.

BOJANA DRLJAN, logoped: „Prevencija ekranizma je uvek najbolje i najefikasnije rešenje“

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Održivo poslovanje kao temelj za rast i dugoročnu perspektivu kompanije

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Za deceniju carinici zapleni oko 142 kilograma zlata – Savet da se investiciono zlato kupuje samo kod proverenih trgovaca

Advertiser Serbia6. јун 2024.

A1 Srbija omogućio korišćenje 5G u romingu

Advertiser Serbia5. јун 2024.

Samsung Electronics predstavlja nove linije Odyssey OLED, Smart Monitor i ViewFinity za 2024. godinu

Advertiser Serbia5. јун 2024.