Brendovi

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Brendovi

Glovo, jedna od vodećih višekategorijskih aplikacija na svetu, najavio je novu saradnju sa Spotify-jem, najpopularnijom pretplatničkom uslugom za audio strimovanje, kako bi ponudili Spotify Premium postojećim i novim korisnicima Glovo Prime-a.

 

U okviru ovog partnerstva, korisnicima Glovo-a koji ispunjavaju uslove, biće ponuđen besplatan dvomesečni probni period Spotify Premium-a*. Pored toga, korisnici koji se prvi put prijave za Glovo Prime mogu dobiti besplatan probni period u trajanju do četiri meseca za Spotify Premium. Ova ponuda će biti dostupna svim Glovo Prime korisnicima koji do sada nisu bili pretplatnici na Spotify Premium.

Korisnici će biti kontaktirani putem e-mail-a** sa više informacija o tome kako da iskoriste ponudu, uključujući i link ka Spotify stranici gde korisnici koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave za svoj besplatan probni period. Ako korisnik ispunjava uslove, otključava mu se besplatan probni period.

Glovo Prime je pretplatnički program za Glovo kupce koji im omogućava neograničene besplatne dostave i ekskluzivne promocije za Glovo ponudu hrane, namirnica i maloprodaje. Ova saradnja između Glovo-a i Spotify-ja povećava pogodnosti za nove članove Glovo Prime-a, koji će tokom probnog perioda Spotify Premium-a (uslovi se primenjuju)* sada moći, bez reklama, da slušaju Spotify-ev muzički katalog od preko 100 miliona pesama. Na Spotify-u korisnici takođe mogu uživati u 5 miliona podcasta i 375,000 audio-knjiga.
_
*Automatska obnova nakon probnog perioda, osim ako se ne otkaže. Otkazivanje je moguće u bilo kom trenutku. Nakon probnog perioda primenjuje se mesečna pretplata. Uslovi i odredbe se primenjuju. Otvoreno samo za korisnike Glovo aplikacije koji dobiju jedinstveni link za pristup ponudi i koji već nisu isprobali Spotify Premium.
**Samo korisnici koji su pristali na primanje marketing pošte će dobiti mail.

O Glovo-u
Glovo je pionirska višekategorijska aplikacija koja povezuje korisnike s preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev iz lokalnih restorana, prodavnica namirnica, supermarketa i maloprodajnih prodavnica. Glovo-ova vizija je da svima obezbedi lak pristup svemu unutar njihovog grada, kako bi korisnici mogli da uživaju u onome što žele, kada žele, gde žele. Osnovan 2015. godine u Barseloni, Glovo posluje u 23 zemalja širom Evrope, Centralne Azije i Afrike.

O Spotify-u
Spotify-eva platforma je zauvek promenila način slušanja muzike kada smo je lansirali 2008. godine. Danas, više slušalaca nego ikada može da otkriva, upravlja i uživa u preko 100 miliona pesama, više od 5 miliona naslova podcasta i 375,000 audio-knjiga na Spotify-u. Mi smo najpopularnija pretplatnička usluga za strimovanje zvuka na svetu, sa više od 602 miliona korisnika, uključujući 236 miliona pretplatnika u 184 tržišta.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Prvi put u Srbiji dodeljene nagrade „ESG Lideri“

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Proizvođač čokolade Toblerone kažnjen sa 337,5 miliona evra zbog nepoštene prakse

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Širi se mreža bezbrižnih putnika

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Galaxy AI u rukama 8,8 miliona ljudi: Revolucija veštačke inteligencije sada stvarno počinje

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.