Brendovi

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Brendovi

VoLTE ili „Voice over LTE“ tehnologija pruža kristalno jasan zvuk, bržu uspostavu poziva i mogućnost istovremenog korišćenja glasovnih poziva i surfovanja internetom.

 

Zahvaljujući stalnom razvoju i implementaciji tehnoloških inovacija, kompanija A1 Srbija dostigla je milionitog korisnika VoLTE tehnologije. VoLTE ili „Voice over LTE“ tehnologija pruža kristalno jasan zvuk, bržu uspostavu poziva i mogućnost istovremenog korišćenja glasovnih poziva i surfovanja na internetu.

Sve što vam je potrebno za korišćenje ove usluge je smart telefon sa pristupom mreži i SIM kartica. Ova usluga se ne naplaćuje dodatno, a pune A1 brzine podataka do 390 Mbit/s omogućene su na svim paketima A1 pretplate.

Milion korisnika VoLTE tehnologije nije samo broj, već odraz strateškog pristupa A1 kompanije u uspostavljanju mrežne infrastrukture, koja će moći da podrži sve buduće inovacije. Naša misija je da nastavimo da postavljamo standarde u telekomunikacijama, pružajući korisnicima napredne tehnologije, inovacije i usluge koje im omogućavaju da budu korak ispred. Sa VoLTE kao ključnom karikom ka 5G budućnosti, A1 Srbija je spremna da transformiše način na koji korisnici komuniciraju i doživljavaju mobilne tehnologije, pružajući im vrhunsko korisničko iskustvo“, izjavio je Nenad Zeljković, glavni direktor za tehniku, A1 Srbija.

Mreža A1 Srbija sa 2.620 baznih stanica u ovom trenutku doseže do više od 98 odsto stanovništva. U skladu sa svojom vizijom da bude lider u implementaciji najnovijih tehnologija, kompanija A1 Srbija ušla je u novu fazu razvoja, ubrzavajući program izgradnje lokalne vlastite optičke mreže u FTTH (Fiber to the Home) arhitekturi, kako bi korisnicima pružila i fiksne usluge poput optičkog interneta. Optičke i mobilne mreže nove generacije, poput 5G za koji je A1 Srbija potpuno spreman i željno očekuje aukciju, treba da podrže mnoge savremene trendove koji su tu ili dolaze velikom brzinom, ali i rastuće potrebe korisnika i tržišta. Očekuje se sve veće integrisanje ovih mreža što otvara mogućnosti za nove načine pružanja usluga, nove aplikacije i partnerstva.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Prvi put u Srbiji dodeljene nagrade „ESG Lideri“

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Proizvođač čokolade Toblerone kažnjen sa 337,5 miliona evra zbog nepoštene prakse

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Širi se mreža bezbrižnih putnika

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Galaxy AI u rukama 8,8 miliona ljudi: Revolucija veštačke inteligencije sada stvarno počinje

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.