Brendovi

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Brendovi

BEOGRAD – Najnovija linija Samsung Neo QLED 8K, 4K televizora i OLED televizora i soundbar zvučnika, koja je prvi put predstavljena na događaju Unbox & Discover krajem aprila, od danas je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji.

 

Samsung, kompanija sa 18 uzastopnih godina vođstva na svetskom tržištu televizora, sa svojim najnovijim asortimanom uređaja koje pokreće veštačka inteligencija podiže lestvicu kućne zabave na još viši nivo.

Još više čarobnih iskustava, u svakom trenutku

Neo QLED TV 2024 donose revolucionarno iskustvo, kako u 4K, tako i u 8K rezolucije. Neo QLED 8K TV opremljen je naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom i pruža vrhunsku sliku sa poboljšanom jasnoćom, dubinom i fleksibilnim zvukom koji prati ono što se događa na ekranu. Funkcije kao što su 8K profesionalno poboljšanje slike sa veštačkom inteligencijom, profesionalno poboljšanje pokreta sa veštačkom inteligencijom i profesionalno poboljšanje istinske dubine osiguravaju izvanredno iskustvo gledanja. Iskustvo je nadograđeno savršenim zvukom, koji takođe pokreće zvučna tehnologija veštačke inteligencije. Funkcije Profesionalno aktivno pojačalo glasa, Profesionalni prilagodljivi zvuk te dinamičan i realističan zvuk koji prati događanje osiguravaju da se svaka reč čuje jasno i onako kako su je tvorci sadržaja zamislili. Inteligentno prilagođavanje zvuka sadržaju osigurava bogat i realističan zvuk.

Dostupna u dve serije modela, oznaka QN900D i QN800D, te u veličinama od 163, 189 i 214 centimetara (65, 75 i 85 inča), linija Neo QLED 8K obećava neuporedivo iskustvo gledanja koje postavlja nove standarde u premium kategoriji velikih ekrana.

Omiljeni sadržaj, obnovljen i briljantan

Linija 2024 Neo QLED 4K može se pohvaliti naprednim NQ4 AI Gen2 procesorom za zapanjujuću 4K rezoluciju. Tehnologije ekrana Profesionalno istinsko poboljšanje dubine i Quantum Matrix pružaju izuzetan kontrast, a Dolby Atmos pruža bogat doživljaj zvuka. Neo QLED 4K televizori dostupni su u dijagonalama od 43 do 98 inča (odnosno 108 do 249 cm).

Prvi OLED bez odsjaja

Samsung predstavlja prvi OLED bez odsjaja na svetu, koji eliminiše neželjene refleksije dok zadržava duboku crnu i jasnu sliku u svim uslovima osvetljenja. Samsung OLED televizore pokreće isti izvanredni NQ4 AI Gen2 procesor kao i Neo QLED 4K televizore, a uz funkcije Real Depth Enhancement i OLED HDR Pro podižu kvalitet slike na novi nivo. Dostupne su dve serije, oznaka S95D i S90D, sa dijagonalama od 48 do 83 inča (odnosno 122 do 211 cm)[1].

Svi novi Samsung Neo QLED i OLED televizori imaju PANTONE sertifikat za boje i nijanse kože. Korisnici mogu iskusiti boje koje su najbliže stvarnosti, a televizori mogu u potpunosti izraziti 2030 PANTONE boja i 110 nijansi kože, pružajući korisnicima autentične i tačne izvedbe boja slične slikama iz stvarnog života.

Neka i zvuči fenomenalno

Linija 2024 uključuje i najnoviji soundbar Q990D s 11.1.4-kanalnim postavom i bežičnim Dolby Atmosom. Tanki S800D i S700D soundbar zvučnici nude vrhunsku kvalitetu zvuka i besprekoran tanak dizajn. Navedeni uređaji nude integraciju sa Samsung TV s pomoću Q-Symphony funkcije, koja omogućava istovremen rad soundbara i zvučnika ugrađenih u TV, za dodatno unapređeno zvučno iskustvo. Tu je i potpuni novitet, novi zvučnik Music Frame koji spaja kvalitetan zvuk i umetnički dizajn. Omogućuje prikaz fotografije ili replike umetničkog dela, poput klasičnog okvira sa passe-partout ivicom, i istovremeno pruža bežični zvučni doživljaj, povezujući se sa TV prijemnikom i soundbarom, preko Q-Symphony sistema.

Još sigurniji

Sigurnost je najvažnija, pa je uz sistem Samsung Knox svaka funkcija, aplikacija i platforma dobro zaštićena kako bi povezana iskustva bila privatna i sigurna, za šta je, podsetimo, Samsung dobio i sertifikat Common Criteria za visoke sigurnosne standarde TV linije 2024.

Nova era Samsung AI TV je stigla

Sada možete uživati u WOW efektu. Svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED televizori te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni[2] su na našem tržištu u redovnoj prodaji od 15. maja. Za više informacija posetite web stranicu Samsung.

Kupovinom Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame televizora iz 2023. i 2024. godine ostvarujete pravo na 2 godine redovne garancije i 3 godine dodatne zaštite. Za ostvarivanje dodatne zaštite potrebno je da se registrujete na www.extractcare-promotion.com.  Promocija traje do 14.7.2024. godine.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rešenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com .

[1]   TV model S95D dostupan je u veličinama od 55, 65 i 77 inča, a S90D u veličinama od 48, 55, 65, 77, 83 inča.
[2] Treba naglasiti da pojedini modeli neće biti odmah dostupni na našem tržištu, zato Samsung poziva zainteresovane kupce da dostupnost provere na http://www.samsung.com/rs ili na web stranicama maloprodajnih partnera.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Prvi put u Srbiji dodeljene nagrade „ESG Lideri“

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Proizvođač čokolade Toblerone kažnjen sa 337,5 miliona evra zbog nepoštene prakse

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Širi se mreža bezbrižnih putnika

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Galaxy AI u rukama 8,8 miliona ljudi: Revolucija veštačke inteligencije sada stvarno počinje

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.