Brendovi

Sberbank podrška pravim vrednostima života

BEOGRAD – Zahvaljujući podršci Sberbanke, mališani iz „Zvečanske“ i „Prihvatilišta“, u okviru projekta “Vrednosti života”, letnji raspust provode u sportsko – kreativnom kampu na planini Rudnik

 

Kako bi doprinos ovom projektu bio još veći, predstavnici banke odlučili su da jedan dan provedu u kampu i zajedno sa dečacima i devojčicama iz ove organizacije učestvuju u mnogobrojnim sportskim aktivnostima.

Veoma mi je drago što sam imao priliku da provedem dan u ovako lepom i zabavnom društvu. Mislim da je sasvim logično, da kao društveno odgovorna kompanija, poklanjamo veliku pažnju brizi o deci. Želim da se od srca zahvalim svim ljudima koji nesebično ulažu svoje vreme, znanje i pažnju kako bi ovim dečacima i devojčicama omogućili bolje životne uslove. Zajedničkim delovanjem institucija, organizacija i kompanija možemo da ulepšamo i olakšamo njihovo odrastanje. Svaka uspešna kompanija treba da se meri i akcijama i naporima koje ulaže u unapređenje zajednice u okviru koje posluje”, rekao je Vladimir Pajović, član Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Projekat “Vrednosti života“ samo je jedna od mnogobrojnih akcija koju je Sberbanka podržala u prethodnom periodu. Pored brige o deci, Sberbank se zalaže za očuvanje životne sredine, ali i za razvoj kulture i umetnosti.

Veoma mi je drago što danas na Rudniku imamo priliku da pravimo društvo i takmičimo se u različitim sportsko-kreativnim aktivnostima jer znamo da su ovi dečaci i devojčice nepobedivi. S obzirom na to da smo mi već „stari znanci“ – zajedno smo tokom “Beogradskog maratona” šetali Trku zadovoljstva, ovaj dan biće pravo uživanje za sve nas. Društvena odgovornost veoma je bitan deo našeg poslovanja. Čvrsto verujemo da kroz ovakva ulaganja i događaje doprinosimo boljem stanju u društvu, a naša najveća nagrada su osmesi svih onih koje smo uveselili ne samo danas nego svakom našom akcijom“, izjavio je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacije.

Projekat „Vrednosti života“ pokrenula je, i već deset godina uspešno realizuje, Asocijacija sportskih menadžera Srbije. Sberbank Srbija priključila mu se 2016. godine u želji da dodatno doprinese kvalitetu života mališana uključenih u ovaj humanitarni projekat. Uz donacije banke njegov kapacitet se uvećava čime se posledično omogućava da kroz projekat prođe još veći broj učesnika.

O Sberbank Europe Grupi

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100 odsto u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe prisutna je na osam tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CIE): Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Završno sa 30. novembrom 2017. godine (izuzimajući VS Banku u Ukrajini, koja je prodata u decembru 2017. godine), Sberbank Europe posluje u 190 ekspozitura i upošljava više od 4.000 zaposlenih širom centralno-istočne Evrope.
Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O Sberbanci Rusija

Sberbank Rusija je najveća Ruska banka i vodeća globalna finansijska institucija. Sberbank poseduje gotovo jednu trećinu ukupnih sredstava ruskog bankarskog sektora, ključni je zajmodavac u nacionalnoj ekonomiji i najveći primalac depozita u Rusiji. Centralna banka Ruske Federacije je osnivač i glavni akcionar Sberbanke sa 50 odsto ovlašćenog kapitala Banke i jednim pravom glasa, dok preostalih 50 odsto drže domaći i međunarodni investitori. Do polovine 2017. godine, neto profit Sberbank Rusije dostigao je 185,6 milijardi rubalja. Godišnji prihod Grupe na kapital je dostigao 24,8 odsto, što predstavlja povećanje od 22,8 odsto u odnosu na isti period prošle godine.
Sberbanka ima skoro 140 miliona klijenata kao i 1.5 miliona korporativnih klijenata sa kojima posluje 325 hiljada zaposlenih u preko 20 zemalja. Sberbanka ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji sa 15.000 ekspozitura, a međunarodne operacije uključuju UK, SAD, CIS, Centralnu i Istočnu Evropu, Tursku i druge zemlje. Banka poseduje opštu bankarsku licencu br. 1481 koju izdaje Banka Rusije.
Zvaničan sajt: www.sberbank.ru

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

DRAGUTIN i MILICA MLADENOVIĆ o ARLEMM-u, prazniku kvalitetne muzike

Advertiser Serbia15. avgusta 2018.

Brend Plazma Srebrni sponzor 24. Sarajevo Film Festivala

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

Fondacija Hemofarm obezbedila medicinsku opremu za domove zdravlja u četiri izrazito nerazvijene opštine u BiH

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

U Dumi predlažu označavanje „lažnih“ kobasica i sokova

Advertiser Serbia14. avgusta 2018.

Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Advertiser Serbia13. avgusta 2018.

Publika iz celog regiona učestvovala u snimanju jedinstvenog videa „Svi smo iz istog filma“

Advertiser Serbia13. avgusta 2018.

Samsung Galaxy Note9 u Telenoru

Advertiser Serbia10. avgusta 2018.

Novi, super moćni Galaxy Note9: za one koji žele sve

Advertiser Serbia10. avgusta 2018.

Brisel odobrio kineskoj kompaniji Hisense preuzimanje Gorenja

Advertiser Serbia8. avgusta 2018.