Edukacija

Na novoj radionici HOWtoWOW akademije unapredite poslovanje uz pomoć employer brandinga

Edukacija

HOWtoWOW marketinška akademija 12. decembra 2023. u Zagreb će dovesti stručnjakinju koja zna sve o tome kako kvalitetnom internom komunikacijom unaprediti iskustvo zaposlenih, poboljšati atmosferu i dosledno iznutra graditi reputaciju kompanije.

 

Esencijalni deo svake organizacije upravo su ljudi koji je čine – a organizacija će uspešno poslovati samo ako oni kvalitetno sarađuju i imaju jasnu viziju poslovne strategije. HOWtoWOW marketinška akademija zato, uz Jenni Field, komunikacijsku stručnjakinju svetskog glasa, donosi radionicu pod nazivom How to Turn Chaos to Calm with Employer Branding. Jednodnevna radionica biće održana 12. decembra u Zavrtnici 17 u Zagrebu, a namenjena je svim komunikacijskim i PR agencijama, oglašivačima te timovima korporativnih i internih komunikacija.

Moderni poslovni svet prepoznaje važnost kvalitetnog brenda poslodavca za dobrobit i napredak kompanije u svim aspektima. To poseban naglasak stavlja na značaj PR i komunikacijskih timova te njihove jedinstvene moći da na dobrobit organizacije komuniciraju unutar, ali i van nje, na najbolji mogući način prenoseći vrednosti kompanije i radeći na njihovoj internoj implementaciji. Field će zato učesnicima radionice pokazati put do same srži komunikacije nizom interaktivnih zadataka.

Poznata je činjenica da employer branding utiče na reputaciju, ali važno je prepoznati kako su međusobno povezani iskustvo zaposlenih, njihova angažovanost za rad i interna komunikacija, ističe predavačica, a učesnici će uz njeno vođenje kroz pomno osmišljene vežbe naučiti koje su različite vrste haosa, kako ih sprečiti uz pomoć dobre komunikacije, ali i ono najbitnije – kako haos saseći u korijenu.

Uspešno gradeći karijeru strateškinje za poslovnu komunikaciju već 20 godina, Jenni Field zauzimala je direktorske funkcije u nizu svetskih kompanija, što uključuje i globalnu farmaceutsku kompaniju Perrigo. Trenutno je na čelu vlastite konsultantske kompanije Redefining Communications, a redovna je predavačica na velikim međunarodnim strukovnim događajima. Osim neverovatnim poslovnim iskustvom, ističe se svojim kritičkim razmišljanjem i zaraznom energijom kojom očarava publiku širom sveta, što će učesnici radionice uskoro moći iz prve ruke da dožive ekskluzivno u Zagrebu.

Više informacija o radionici i mogućnostima prijave dostupno je na zvaničnim stranicama HOWtoWOW akademije.

foto: Sara B.Moritz

******

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

Pet leadership trendova koji će obeležiti 2024. godinu

Advertiser Serbia22. јануар 2024.

Gorenje Valjevo i Kancelarija za dualno obrazovanje potpisali Memorandum o razumevanju

Advertiser Serbia27. децембар 2023.

Završen osmi AcademIAA program

Advertiser Serbia15. децембар 2023.

Miodrag Kostić daruje društvu Palatu nauke

Advertiser Serbia30. октобар 2023.

Radionica “Od podataka do profita” u Subotici

Advertiser Serbia25. октобар 2023.

Od A do I: Sve o primeni veštačke inteligencije u marketingu saznajte na radionicama HOWtoWOW akademije!

Advertiser Serbia17. октобар 2023.

Evropska komisija vas poziva na webinar o pokretanju Influencer Legal Huba

Advertiser Serbia11. октобар 2023.

Samsung nudi intuitivno, personalizovano i bezbedno iskustvo za developere na skupu SDC23

Advertiser Serbia6. октобар 2023.

Organizaciona kultura i dizajn

Advertiser Serbia25. септембар 2023.

Otvorene prijave za Školu privatnosti

Advertiser Serbia21. септембар 2023.

Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

Advertiser Serbia19. септембар 2023.

Kako uz kreativnost pretvoriti podatke u sjajnu priču – saznajte na novoj HOWtoWOW radionici!

Advertiser Serbia15. септембар 2023.

Poznati rezultati drugog kruga selekcije AcademIAA programa

Advertiser Serbia12. септембар 2023.

Produžene prijave za AcademIAA

Advertiser Serbia10. август 2023.

Pet koraka do uspeha u svetu promena – pridružite se stratezima i kreativcima na radionici u Rougemarin Parku!

Advertiser Serbia8. август 2023.