Ljudi

Milena Avramović Bjelica, Jelena Milašinović, Suzana Miličić i Andrea Brbaklić dobitnice su priznanja PRO PR Globe Awards

ZAGREB – Ovogodišnjih 25 laureata PRO PR GLOBE Awards dolazi iz 15 zemalja, tokom PRO PR konferencije biće im uručena unikatna umetnička dela Akademije umetnosti iz Novog Sada, Univerziteta u Novom Sadu.

 

Dodela priznanja biće održana 15. marta 2024. godine u Hotelu Mona Plaza u Beograd gde se održava i 21. jubilarno izdanje međunarodne PRO PR Konferencije.

Priznanje su osvojile: Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorica i suosnivačica Chapter 4, Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorica FromA Consulting Ltd.

Osim njih, priznanje su osvojili, iz Slovenije: Sabrina Pečelin, PR menadžer u Porsche Slovenija, Alenka Vidic Praprotnik, upravna direktorica o28 komunikacijske grupe i Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacija i održivosti u A1 Slovenija i A1 Srbija, iz Velike Britanije: Polly Cziok, izvršna direktorica promena i inovacija London Borough of Merton i Sophie Brendel, direktorica sektora za publiku, komercijalu i digital u Muzeju Viktorija i Alberta, iz Crne Gore: Nina Redžepagić, vlasnica PR agencije OR i Slađana Radović, voditeljica marketinga, PR-a i korisničkog iskustva Novi Volvox, iz Hrvatske: Robert Škunca, generalni direktor regiona Jugoistočne Evrope Grayling i Dario Gabrić, rukovodilac korporativnih komunikacija Erste banke Hrvatska, iz Italije: Alicia Matilda Lubrani, glavna direktorica marketinga i direktorica korporativnih komunikacija u zemlji Axpo Italia, iz Bosne i Hercegovine: Nedžad Džudža, rukovodilac marketinga i komunikacija, ASA OSiguranje d.d. i Latifa Imamović, rukovodilac marketinga Klika, iz Severne Makedonije: Ratka Tiricovska, rukovodilac sektora marketinga i PR-a Stopanske banke AD Skopje, iz Sjedinjenih Američkih Država: LaShonda L. Eaddy, docent za odnose sa javnošću na Univerzitetu Penn State i Travis Parman, glavni direktor za komunikacije AppHarvest, iz Južne Afrike: Dustin Chick, partner i generalni direktor Razor PR, iz Ukrajine: Sergii Bidenko, direktor Bayka.agency, iz Irana: Mina Nazari, stručnjak za odnose sa javnošću i komunikaciju Power Distribution Company, Tabriz, iz Rumunije: Dana Oancea, predsednica Foruma za međunarodnu komunikaciju, iz Španije: Rafa Llopis, rukovodilac sektora marketinga Revestech i iz Mađarske: Zsófia Balatoni, suosnivačica Uniomedia PR agencije.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinosi boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou. Fokusiran je na pojedince a ne na projekte.

Priznanje se dodeluje na osnovu javno dostupnog pravilnika, bivši dobitnici nominuju buduće a savet, koje uključuje bivše dobitnike ovog priznanja i članove organizacionog odbora, odlučuje o dobitnicima na osnovu podataka prikupljenih nakon postupka nominacije, što uključuje: pregled biografije, medijske objave i druge relevantne javne izvore informacija koje mogu potvrditi verodostojnost i stručnost kandidata u procesu nominacije i odabira za PRO PR GLOBE Awards.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodele priznanja u kojem pobjednike nominuju i četiri svetska komunikacijska udruženja: International Public Relations Association (Međunarodna udruženje za odnose sa javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruženje za odnose sa javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašćeni institut za odnose sa javnošću) – CIPR.

U sklopu PRO PR GLOBE Awards, tradicionalno će se dodeliti i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i Infigo Award za poseban doprinos razvoju upravljanja komunikacijama a dobitnici će biti objavljeni 7.11.2023.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Ljudi

Mardok odlazi sa pozicije predsednika medijskih kompanija Fox i News Corp

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

Preminuo Nikola Mirkov, dugogodišnji direktor RTS-a

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Pojavile se lažne reklame u kojima navodno učestvuje Novak Đoković

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Sve je više casual gamera, kako pridobiti njihovu pažnju?: ‘Naša platforma zna kako da dopre do njih!’

Advertiser Serbia18. септембра 2023.

Prestižno priznanje za „Među nama“: Voditeljki televizije Nova Maji Nikolić uručena nagrada za najbolju zabavno-informativnu emisiju

Advertiser Serbia15. септембра 2023.

Koristite li napredne načine targetiranja publike? Proverite kako je ovaj hrvatski brend pomoću Meta inovativnih tehnologija ostvario izvrsne rezultate!

Advertiser Serbia13. септембра 2023.

Besplatni pitajte.rs vebinar: “Nauka postavljanja pravih ljudi na prava mesta“

Advertiser Serbia5. септембра 2023.

United Grupa imenuje Aleksandru Delvenakiotis za potpredsednicu Grupe za korporativne poslove

Advertiser Serbia4. септембра 2023.

Marketing automatizacija – put prema optimizaciji poslovanja ili alat koji će otuđiti korisnike od brenda?

Advertiser Serbia31. августа 2023.

Predsednica žirija Effie Slovenija 2023 je Rinalda Klemenčič

Advertiser Serbia29. августа 2023.

Preminuo John Warnock, suosnivač Adobea

Advertiser Serbia22. августа 2023.

MINDSHIFT – Design Thinking mindset i Intrapreneurship mindset

Advertiser Serbia5. августа 2023.

MINJA JUGOVIĆ JANJIĆ, SBB: „Profitabilnost bez društvene odgovornosti neće biti moguća“

Advertiser Serbia2. августа 2023.

NIKOLA KOSTOSKI, Gomex: „Demistifikovaćemo neke tabue o istraživanjima i analitici“

Advertiser Serbia31. јула 2023.

MILE BANIĆ, EssenceMediacom: „Nikada nije bilo zahtevnije doći do potrošača sa željenom porukom“

Advertiser Serbia28. јула 2023.