Edukacija

Dani prakse 2018

Edukacija

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka šestu godinu zaredom organizuje projekat Dani prakse, koji je namenjen svim studentima Beogradskog univerziteta u potrazi za praksom

Dani prakse se održavaju 19. i 20. marta na Fakultetu organizacionih nauka, gde će studenti kroz pet celina projekta: sajam kompanija, takmičarski deo, panel diskusiju, „Tvojih 15 minuta“ i CV kliniku, imati priliku da započnu svoju profesionalnu karijeru.

Sajam kompanija se održava oba dana trajanja projekta u holu Fakulteta organizacionih nauka od 11:30h do 16:30h. Na štandovima kompanija, studenti će moći da se informišu o potrebnim znanjima i veštinama za zaposlenje, stanju na tržištu rada u različitim oblastima poslovanja kao i programima stručnih praksi i poslova koje kompanije nude. Na ovogodišnjem sajmu predstaviće nam se brojne uspešne kompanije, kao što su Bosch, Comtrade, NetCast, 30Hills, Würth, Nelt, Bstorm, MSG global solutions, Erste Bank, Ernst&Young, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Merit Solutions, NBSoft, Delta Holding, Adecco, P&G, Digitec Galaxus, Infinite Media Group i mnoge druge.

Za studente koji vole izazove i žele da testiraju svoje znanje i sposobnosti, takmičarski deo pruža mogućnost da putem radionica, rešavanjem zadataka i studija slučaja, iskažu svoje veštine i tako osvoje praksu u nekoj od istaknutih kompanija. U okviru takmičarskog dela će učestvovati kompanije 30Hills, Bosch, Comtrade, NetCast i Würth.

null

Ovogodišnji projekat obuhvatiće i deo koji se odnosi na simulaciju intervjua za posao pod nazivom „Tvojih 15 minuta“. Direktnim kontaktom sa predstavnicima kompanija studenti će imati priliku da prođu kroz simulaciju intervjua i steknu dodatnu sigurnost, kao i uvid u svoje prednosti i nedostatke.
U okviru ,,Tvojih 15 minuta“ učestvovaće sledeće kompanije: Nelt, NetCast, 30Hills, Bosch, Würth, West Pharmaceutical Services, Zilker Technology, Bstorm, Coca-Cola HBC, Merit Solutions, NBSoft, Ernst&Young, KPMG, PwC, MSG global solutions i Erste banka.

Panel diskusija na temu „A šta je tvoj izazov?“ održava se 19. marta, a studenti će imati priliku da čuju iskustva zaposlenih u malim kompanijama, velikim korporacijama i onih koji rade kao freelanceri. Takođe, panelisti će nastojati da studentima približe prednosti i izazove sa kojima se suočavaju.

Posetioci Dana praksi, u okviru CV klinike, imaće priliku da se posavetuju sa stručnjacima iz oblasti ljudskih resursa i da dobiju smernice i savete kako da poboljšaju i unaprede svoj CV.

Prijave za takmičarski deo i „Tvojih 15 minuta“ biće otvorene od 06. do 10. marta, dok će studenti za Panel diskusiju moći da se prijave u periodu od 14. do 16. marta. Više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu organizacije, Facebook stranici i Instagram profilu.
Ne propusti priliku, neka Dani prakse budu tvoj prvi korak ka uspešnoj karijeri!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

Uspešni lideri predvodnici su timova na putu ka uspehu

Advertiser Serbia8. јуна 2023.

FEFA fakultet i I&F Grupa – četvrtu godinu zaredom savremenim studijama obrazuju buduće marketare

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Počinju prijave za AcademIAA 2023

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Uspešno poslovanje jednako je uspešnom upravljanu promenama

Advertiser Serbia17. маја 2023.

Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Advertiser Serbia25. априла 2023.

Sa predavanja Saše Savića „Marketing je mrtav, živeo marketing“

Advertiser Serbia24. априла 2023.

U toku su prijave za četvrti Effie trening

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Tajni sastojci dobre Effie prijave

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Effie trening: Whoever Controls the Media, Controls the Mind

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Počinje serija EFFIE treninga

Advertiser Serbia10. јануара 2023.

NajWOW: Završena deveta sezona omiljene HOWtoWOW marketinške akademije

Advertiser Serbia22. децембра 2022.

Završena sedma AcademIAA

Advertiser Serbia16. децембра 2022.

Besplatan vebinar o važnosti prodajnih datuma

Advertiser Serbia7. децембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Kako od ideje do biznisa saznajte u novom Coca-Cola podrška mladima predavanju

Advertiser Serbia27. октобра 2022.