Edukacija

Produženo prijavljivanje za program ACADEMIAA

Edukacija

“Postavni majstor marketinga” je slogan ovogodišnje AacademIAA, edukativnog programa koji sedmi put zaredom organizuje srpski ogranak International Advertising Association (IAA Serbia). Prijave za zainteresovane su produžene do petka, 19. avgusta.

 

Nakon toga će se organizovati dva kruga selekcije, a onda i objaviti imena onih koji će ove godine pohađati jedan od najintezivnijih edukativnih programa u struci.

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, koji su spremni da ulože vreme i trud i u periodu od 15. septembra do 16. decembra, svake subote, prate predavanja, učestvuju u radionicama, ali i rešavanju studija slučaja. Radi se o veoma intezivnoj edukaciji u malim grupama (godišnje maksimalno upisuje oko 35 mladih ljudi) koja pokriva različite oblasti u okviru marketinga. Organizator insistira na ispunjenju više kriterijuma za dobijanje sertifikata (prisustvo na predavanjima, timski rad, rešavanje završnog case-a).

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 50 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Miloš Aleksić, Marketing Strategist, Kupujem Prodajem); Kreativa (koordinator: Đorđe Janković, Managing Partner & Creative Director, Friday); Istraživanje i analitika (koordinator: Nikola Vasiljević, Head of analytics and insights, Mad Head Games); Mediji (koordinator: Aleksandar Jovanović, Strategy & Investment Director, OMD); Digital (koordinatorka: Olja Nestov, Digital Marketing Specialist, Atlantic Grupa).

„Nakon dve godine u tzv. onlajn formatu svi smo se uželeli iskustva koje sa sobom nosi rad i druženje na AcademIAA-i u normalnim okolnostima, uživo. Networking je jedna od najvažnijih prednosti ovog programa, kako za organizatora, koordinatore i predavače, tako i za naše polaznike. Iskustvo je pokazalo da među mladim ljudima, u periodu od tri meseca koliko program traje, nastaju prijateljstva i saradnje koja se nastavljaju i kada se AcademIAA završi. Osim toga, mogućnost da direktno i neposredno diskutuju sa predavačima i panelistama otvara mnoge teme i odgovara na dileme koje mladi ljudi imaju bilo da tek treba da počnu da rade ili su već u struci“, ističe Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA Serbia.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca, a sve dodatne informacije o ovogodišnjem programu dostupne su na zvaničnom sajtu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

U toku su prijave za četvrti Effie trening

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Tajni sastojci dobre Effie prijave

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Effie trening: Whoever Controls the Media, Controls the Mind

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Počinje serija EFFIE treninga

Advertiser Serbia10. јануара 2023.

NajWOW: Završena deveta sezona omiljene HOWtoWOW marketinške akademije

Advertiser Serbia22. децембра 2022.

Završena sedma AcademIAA

Advertiser Serbia16. децембра 2022.

Besplatan vebinar o važnosti prodajnih datuma

Advertiser Serbia7. децембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Kako od ideje do biznisa saznajte u novom Coca-Cola podrška mladima predavanju

Advertiser Serbia27. октобра 2022.

BORISLAV MILJANOVIĆ na SAM Akademiji: Komunikacija 3.0

Advertiser Serbia24. октобра 2022.

Coca-Cola podrška mladima u novom predavanju obrađuje uvek aktuelnu i važnu temu

Advertiser Serbia26. септембра 2022.

SAM akademija: Organizaciona kultura

Advertiser Serbia23. септембра 2022.

Coca-Cola HBC Srbija po 10. put otvorila vrata za studente završnih godina

Advertiser Serbia24. августа 2022.

Uspešno realizovana prva Letnja škola advertajzinga za početnike “Get Creative With McCann Beograd”

Advertiser Serbia17. августа 2022.

ALEKSANDAR JOVANOVIĆ: „Na IAA Akademiji ćete naučiti kako da mediji rade za vas i pomognu vam u ostvarivanju uspeha na tržištu“

Advertiser Serbia12. августа 2022.