Edukacija

Produženo prijavljivanje za program ACADEMIAA

“Postavni majstor marketinga” je slogan ovogodišnje AacademIAA, edukativnog programa koji sedmi put zaredom organizuje srpski ogranak International Advertising Association (IAA Serbia). Prijave za zainteresovane su produžene do petka, 19. avgusta.

 

Nakon toga će se organizovati dva kruga selekcije, a onda i objaviti imena onih koji će ove godine pohađati jedan od najintezivnijih edukativnih programa u struci.

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, koji su spremni da ulože vreme i trud i u periodu od 15. septembra do 16. decembra, svake subote, prate predavanja, učestvuju u radionicama, ali i rešavanju studija slučaja. Radi se o veoma intezivnoj edukaciji u malim grupama (godišnje maksimalno upisuje oko 35 mladih ljudi) koja pokriva različite oblasti u okviru marketinga. Organizator insistira na ispunjenju više kriterijuma za dobijanje sertifikata (prisustvo na predavanjima, timski rad, rešavanje završnog case-a).

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 50 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Miloš Aleksić, Marketing Strategist, Kupujem Prodajem); Kreativa (koordinator: Đorđe Janković, Managing Partner & Creative Director, Friday); Istraživanje i analitika (koordinator: Nikola Vasiljević, Head of analytics and insights, Mad Head Games); Mediji (koordinator: Aleksandar Jovanović, Strategy & Investment Director, OMD); Digital (koordinatorka: Olja Nestov, Digital Marketing Specialist, Atlantic Grupa).

„Nakon dve godine u tzv. onlajn formatu svi smo se uželeli iskustva koje sa sobom nosi rad i druženje na AcademIAA-i u normalnim okolnostima, uživo. Networking je jedna od najvažnijih prednosti ovog programa, kako za organizatora, koordinatore i predavače, tako i za naše polaznike. Iskustvo je pokazalo da među mladim ljudima, u periodu od tri meseca koliko program traje, nastaju prijateljstva i saradnje koja se nastavljaju i kada se AcademIAA završi. Osim toga, mogućnost da direktno i neposredno diskutuju sa predavačima i panelistama otvara mnoge teme i odgovara na dileme koje mladi ljudi imaju bilo da tek treba da počnu da rade ili su već u struci“, ističe Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA Serbia.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca, a sve dodatne informacije o ovogodišnjem programu dostupne su na zvaničnom sajtu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

Počinju prijave za ACADEMIAA 2024

Advertiser Serbia4. јун 2024.

Uspostavljena saradnja United Media i Fakulteta dramskih umetnosti

Advertiser Serbia3. јун 2024.

Počele prijave za program plaćene prakse u kompaniji Nelt

Advertiser Serbia27. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

Prelaz na održivo društvo promeniće sve i svakoga

Advertiser Serbia3. мај 2024.

Održana prva radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže

Advertiser Serbia15. април 2024.

BEST Conference Day – Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Advertiser Serbia19. март 2024.

„Beogradski Dani Inženjera – mesto gde se ideje pretvaraju u inovacije” od 8. do 10. marta 2024. godine

Advertiser Serbia6. март 2024.

SAM Akademija 2024: Više od 100 polaznika za tri godine prošlo kroz ekskluzivni edukativni program

Advertiser Serbia29. фебруар 2024.

Pet leadership trendova koji će obeležiti 2024. godinu

Advertiser Serbia22. јануар 2024.

Gorenje Valjevo i Kancelarija za dualno obrazovanje potpisali Memorandum o razumevanju

Advertiser Serbia27. децембар 2023.

Završen osmi AcademIAA program

Advertiser Serbia15. децембар 2023.

Na novoj radionici HOWtoWOW akademije unapredite poslovanje uz pomoć employer brandinga

Advertiser Serbia25. новембар 2023.

Miodrag Kostić daruje društvu Palatu nauke

Advertiser Serbia30. октобар 2023.

Radionica “Od podataka do profita” u Subotici

Advertiser Serbia25. октобар 2023.