Edukacija

Pet koraka do uspeha u svetu promena – pridružite se stratezima i kreativcima na radionici u Rougemarin Parku!

Edukacija

Počinje jubilarna deseta sezona obožavane HOWtoWOW marketinške akademije! How To Get a Future Ready Mindset powered by Mastercard prva je u nizu radionica, a biće održana 29. avgusta u prekrasnoj atmosferi Rougemarinovog vrta u Zagrebu.

 

Novo izdanje HOWtoWOW akademije vraća se s nikad aktualnijim temama za sve marketingaše, kreativce i komunikatore – uvod u uzbudljivu sezonu biće radionica Allistera Frosta, koja će biti održana 29. avgusta u osunčanom Rougemarin Parku u Zagrebu uz partnerstvo Mastercarda. Osim što nosi titulu UK Digital Personality of the Year i radi kao konsultant u kompanijama poput Sonyja, General Electrica, Alcona i Kie, Frost je među hrvatskom publikom već dobro poznat kao jedan od najbolje ocenjenih predavača ranijih izdanja HOWtoWOW akademije!

Njegova radionica How To Get a Future Ready Mindset powered by Mastercard okupiće stratege, kreativce i rukovodioce timova željne primera iz stvarnog života koji će im predočiti koji su koraci potrebni da bi osigurali njihovim kompanijama svetlu budućnost. Veliki naglasak stavlja na pozitivnu promenu i rast, a njegov najpoznatiji koncept koji zove pet koraka do uspeha u svetu promena (Five Steps to Succes in a World of Change) podstiče druge da koristeći veštine kao što je znatiželja uz minimalnu pomoć tehnologije pronađu savršeni recept za ciklus pozitivnih promena i rasta iz kojeg nikada neće izaći.

Frostov fokus na pozitivne promene i rast poklapa se s našim fokusom kad je reč o projektima i inicijativama koje Mastercard u Hrvatskoj sprovodi i podržava. Na primer, kroz naš projekat Uplift podstičemo kontinuirano učenje kako bismo omogućili malim preduzetnicima da budu prilagodljivi, održivi i otporni na promene. Na ovaj način dajemo doprinos stvaranju pozitivnih promena i rasta u lokalnoj ekonomiji“, istakla je Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj. „Verujem da će Frostove inovativne ideje i pristupi pružiti našim preduzetnicima i kreativcima nova sredstva i perspektive za postizanje uspeha“, zaključila je.

Frostovo bogato iskustvo u industriji započelo je ulogom rukovodioca marketinga i strategije u Microsoftu, a uključuje i vodeće pozicije u globalno popularnim bendovima kao što je Kleenex. Njegova izvrsnost je prepoznata i na brojnim strukovnim takmičenjima, a rad mu je okrunjen i srebrom u Kanu. U svom dugogodišnjem radu je sa raznim klijentima pokazao kako svako, bez obzira na veličinu kompanije ili to čime se bavi, može da razvije otpornost na brze promene uzrokovane rapidnim razvojem tehnologije, pa čak i profitira na tom putu.

Za učesnike zagrebačke radionice ovaj impresivni predavač pripremio je tri seta korisnih vežbi koje će im pomoći da pronađu ono nešto šta ih izdvaja iz mase, ali istovremeno će ponuditi perspektivu važnosti pozitivnog stava prema budućnosti. Njegova harizma polaznicima svaki put iznova garantuje nezaboravno iskustvo, a prekrasno okružje Rougemarin Parka samo će dodatno inspirisati na inovativnost koja izlazi iz uobičajenih okvira.

O kvalitetu života i rada svih kreativaca i onih koji se tako osećaju uz organizatore iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) misli i Mastercard, partner ove radionice, koji je za korisnike Mastercard® kartica osigurao ekskluzivne pakete „1 + 1“ putem platforme Priceless.com, čime za cenu jedne kotizacije dobijaju još jednu gratis. VAŽNO: Broj ekskluzivnih paketa je ograničen.
Više informacija o HOWtoWOW akademiji, koja i u jubilarnoj desetoj sezoni svim zaljubljenicima u tržišne komunikacije omogućava pristup najboljim svetskim praksama i vrhunskim stručnjacima, pronađite na www.hura.hr/howtowow.

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

Na novoj radionici HOWtoWOW akademije unapredite poslovanje uz pomoć employer brandinga

Advertiser Serbia25. новембра 2023.

Miodrag Kostić daruje društvu Palatu nauke

Advertiser Serbia30. октобра 2023.

Radionica “Od podataka do profita” u Subotici

Advertiser Serbia25. октобра 2023.

Od A do I: Sve o primeni veštačke inteligencije u marketingu saznajte na radionicama HOWtoWOW akademije!

Advertiser Serbia17. октобра 2023.

Evropska komisija vas poziva na webinar o pokretanju Influencer Legal Huba

Advertiser Serbia11. октобра 2023.

Samsung nudi intuitivno, personalizovano i bezbedno iskustvo za developere na skupu SDC23

Advertiser Serbia6. октобра 2023.

Organizaciona kultura i dizajn

Advertiser Serbia25. септембра 2023.

Otvorene prijave za Školu privatnosti

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

Advertiser Serbia19. септембра 2023.

Kako uz kreativnost pretvoriti podatke u sjajnu priču – saznajte na novoj HOWtoWOW radionici!

Advertiser Serbia15. септембра 2023.

Poznati rezultati drugog kruga selekcije AcademIAA programa

Advertiser Serbia12. септембра 2023.

Produžene prijave za AcademIAA

Advertiser Serbia10. августа 2023.

MINDSHIFT – Design Thinking mindset i Intrapreneurship mindset

Advertiser Serbia5. августа 2023.

MINJA JUGOVIĆ JANJIĆ, SBB: „Profitabilnost bez društvene odgovornosti neće biti moguća“

Advertiser Serbia2. августа 2023.

NIKOLA KOSTOSKI, Gomex: „Demistifikovaćemo neke tabue o istraživanjima i analitici“

Advertiser Serbia31. јула 2023.