Branding

Branding konferencija 2015 donosi internacionalne trendove

Brandolucija dolazi!

SARAJEVO – Ako želite da čujete šta se dešava na internacionalnom tržištu oglašavanja, brandova i novostima koje nose marketinški trendovi u svetu, a snažno se reflektuju na regionalno i lokalno tržište, upišite u kalendar 12.6.2015. Branding konferencija, Sarajevo, Gradska Vijećnica.

Već pet godina zaredom Branding konferencija u Sarajevu je regionalni centar za umrežavanje i razmenu iskustava iz oblasti brendinga. Organizatori i ove godine najavljuju vrhunske predavače renomiranog svetskog i regionalnog iskustva, ali i ostale uspešne marketing eksperte i inspirativne kreativce.

«Želimo da okupimo sve one koji pomeraju granice u oglašavanju i prate nove pristupe u komunikaciji brandova s potrošačima, budemo u korak s trendovima, odvojimo se od prosečnosti, napravimo iskorak u komunikaciji koja će pomoći brandovima da inspirišu potrošače.

Ovogodišnja poruka Brandolucija snažno i bez kompromisa najavljuje i provocira promene u komunikaciji pri stvaranju smelih pristupa na tržištu.», istakla je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Google story – nove prilike za brand, kako do potpune digitalne afirmacije brenda, emocije, kreativnost i razvoj brandova, PR Star – uticaj pozitivne PR priče na vaš brend, trendovi u brandiranju – kako to rade uspešni brandovi, načela online i offline kreativnosti, storytelling, specifičnosti odnosa millennialsa prema brendovima, taktike digitalnog brandiranja… samo su deo sadržaja bogatog programa Branding konferencije, jedine ovog tipa u regionu.

Propratni sadržaj namenjen razvoju lokalnih brendova, biće sastavni deo konferencije, a sadržaće iskustvene radionice konsalting eksperata u oblasti marketing komunikacija, literaturu i case study, te će za lokalne kompanije omogućiti posebne pogodnosti. Svi koji su povezani s marketingom i oglašavanjem, upravljanjem i razvojem brandova ne bi smeli da propuste ovu priliku.

Za više informacija o kotizacijama i programu saznajte na www.branding.ba

Medijski pokrovitelji Branding konferencije 05:

BiH: Radio-televizija Federacije BiH, Al Jazeera Balkans, Radio Stari Grad, Oslobođenje, Blic, Klix, Onasa, Fena, Business Magazin, Instore, Media Marketing, eKapija, Seebiz

Hrvatska: Forbes

Srbija: Advertiser Serbia, Marketing Mreža, Marketing ITD

Slovenija: Marketing magazin

***

Branding konferencija je jedini strukovni događaj koji se organizuje u Bosni i Hercegovini, a okuplja eksperte specijalizovanih znanja u oblasti brandinga. Prva Branding konferencija održana je 2011. godine sa ciljem podizanja svesti lokalnih preduzetnika i brand menadžera o važnosti marketinga te ulozi branda u strateškom razvoju kompanije.
Branding konferenciju donosi novosti marketinških strategija, gostovanja vrhunskih predavača, organizuju se zanimljive radionice i panel diskusije, inspiriše kreativnu energiju i podstiče networking.
Prethodne Konferencije okupile su regionalne i svetske marketing stručnjake koji su govorili o svemu onome što nam budućnost donosi kada su u pitanju marketinške strategije, nova tržišta, promene u okruženju.
Branding konferencija se iz godine u godinu razvija i povećava svoj uticaj na lokalno ali i regionalno tržište koju u proseku poseti 341 učesnik iz 11 zemalja uz objave i reportaže u više od 60 medija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Branding

Pirinač „Uncle Ben’s“ menja ime zbog rasnih stereotipa

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Rolls-Royce redizajnirao vizuelni identitet

Advertiser Serbia31. avgusta 2020.

KFC privremeno odustao od čuvenog slogana „finger lickin’ good“

Advertiser Serbia25. avgusta 2020.

Ghetaldus je izbacio stav na sunce

Advertiser Serbia17. jula 2020.

Američke ragbi tim Washington Redskins menja ime

Advertiser Serbia14. jula 2020.

Američka firma uklanja lik Afroamerikanke sa svog proizvoda, njena porodica se protivi

Advertiser Serbia23. juna 2020.

Završena deseta Brending konferencija

Advertiser Serbia23. maja 2020.

Da li su mali i veliki biznisi mogli da iskoriste lekcije iz prošlosti za prevazilaženje krize?

Advertiser Serbia20. maja 2020.

Danas počinje deseta Brending konferencija – kako je izgledalo prvih 9?

Advertiser Serbia18. maja 2020.

VESNA BEGANOVIĆ, Via Media: „Mi smo važna karika u oporavku i modernizaciji ekonomije“

Advertiser Serbia15. maja 2020.

BK10 predstavlja: Komunikacija u vremenu pandemije

Advertiser Serbia14. maja 2020.

Branding Conference 10 – The show must go on!

Advertiser Serbia7. maja 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia i Ghetaldus van okvira

Advertiser Serbia26. aprila 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia & Violeta: Ovo pakovanje je smeće i na to smo ponosni

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Vip mobile menja brend u A1 u 2020. godini

Advertiser Serbia15. decembra 2019.