Festivali

Poznat program festivala Golden Drum

Festivali

Golden Drum bina će dočekati 16 svetski poznatih govornika. Posetioci će moći da se druže i uživaju u prijateljskoj atmosferi na dve žurke, od kojih jedna otvara festival u Portorožu, a druga zatvara festival u Piranu.

 

Festival počinje sa nezaboravnim Warming up Party powered by Radio Capris, u News Café Bernardin u Portorožu 9. oktobra. Pripremite se za nezaboravno druženje na kojem ćete biti srdačno dočekani uz nacionalne pozdrave iz Slovenije, Mađarske, Makedonije i Srbije.

10. oktobra počinje dan ispunjen izuzetnim sesijama. Amy Rodgers, Head of Content u WARC Creative će istražiti pitanje: „Da li kriza u kreativnoj efikasnosti i dalje postoji?“, Barbara Evans, Managing Partner u Mediaplus Group i Eva Bodecker Thunborg, Chief Executive Officer u Mediaplus Nordic će zaroniti u važne tema održivosti tokom njihove sesije „Održivost – hajde da pričamo!“, dok će Kinga Grzelewska, Managing Partner and Creative Director u MullenLowe, Varšava, pokušati da odgovori na pitanje „Može li oglašavanje spasiti svet?“ gde će se fokusirati na svrhu brenda. U velikoj debati o veštačkoj inteligenciji: DOBRO protiv ZLA će učestvovati Elav Horwitz, Executive Vice President, Global Director of Applied Innovation, McCann Worldgroup, Emiliano González De Pietri, Chief Creative Officer, McCann, Spain, i Catalin Dobre, member of the Golden Drum Hall of Fame Co-CEO i Chief Creative Officer of McCann Worldgroup Romania & Regional Creative Director McCann, CEE. Rob Chalmers, Chief Experience Officer u Dentsu Creative, EMEA, udubiće se u Iskustvo u eri eksponencijalnih promena. Okrugli sto powered by Mastercard sa naslovom „Može li ESG dovesti do istinske konkurentske prednosti?“ ugostiće Jerzy Hołub, Marketing Director, Mastercard, Poljska, Češka i Slovačka, Andrej Krajner, Communications Director, NLB Group Slovenija i Dariusz Maciołek, Managing Director of Marketing, Communications and Social Engagement Area, Bank BNP Paribas, Poljska. Inspirativni govor Pluralnost dizajna u Indiji održaće Ashwini Deshpande, Co-Founder Director, Elephant Design from India, dok će Daniela Iebba, Director of Communications za Global Heineken Brand i Mihnea Gheorghiu, the Chief Creative Officer of Le Pub Global, otkriti tajne Hajnekenove priče o uspehu u predavanju pod nazivom „150 godina dalje – Kretanje ka budućnost socijalizacije“. Head of Creative Strategy za Netflix, EMEA, Dániel Kabai, će pričati priče o pričama, dok će Barney Worfolk-Smith, Managing Director, DAIVID, EMEA, razgovarati o emocijama u oglašavanju tokom predavanja pod naslovom »Emocionalno napajanje: Razumevanje emocija u oglasima sa AI za povećanje efikasnosti“.

Vrhunac će biti dodela nagrada Golden Drum takmičenja Powered by Mastercard. Završićemo dan i zajedno proslaviti pobednike na Golden Star Zabavi koju organizuju Golden Drum i HitRadio Centar u Caffe Teater u Piranu.

Pogledajte sve detalje o programu Golden Drum: goldendrum.com/program/monday

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

Proglašene Kampanje Sa Svrhom 2023

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Produžen rok za prijave za BalCannes do 27. 11. – dokažite da ste najbolji u regiji!

Advertiser Serbia13. новембра 2023.

Jeste li se već našli u velikom kreativnom reportu regije? Još kratko imate priliku za to na BalCannesu!

Advertiser Serbia10. новембра 2023.

MOJCA BRIŠČIK, Golden Drum: „Na pravom smo putu da Golden Drum ponovo učinimo sjajnim, kao što je bio 90-ih godina“

Advertiser Serbia2. новембра 2023.

Produžen rok za „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia16. октобра 2023.

Uskoro se zatvaraju prijave za ovogodišnju dodelu nagrada SoMo Borac

Advertiser Serbia13. октобра 2023.

Prvostepeni žiri Effie Slovenija 2023 izabrao finaliste

Advertiser Serbia13. октобра 2023.

Proglašeni pobednici Golden Drum Festivala 2023

Advertiser Serbia11. октобра 2023.

Uz tri jednostavna koraka osvojite statue BalCannesa, velikog regionalnog takmičenja kreativnosti!

Advertiser Serbia6. октобра 2023.

Festival Golden Drum proglasio finaliste

Advertiser Serbia1. октобра 2023.

Druga sezona podcasta u organizaciji SoMo Borca: Miran Pavić o trendovima u medijskoj industriji i pretplatama kao business modelu

Advertiser Serbia27. септембра 2023.

Na Weekend.16 nagrađeni najuspešniji učesnici inovativnog gastronomskog takmičenja

Advertiser Serbia26. септембра 2023.

Znate li da zadržite pažnju korisnika? Evo kako je L’Oreal to uspeo na Snapu!

Advertiser Serbia25. септембра 2023.

Prvi HR.Weekend oduševio sve posetioce

Advertiser Serbia25. септембра 2023.

Golden Drum, festival kreativnosti: Povećanje broja prijavljenih radova na takmičenje

Advertiser Serbia24. септембра 2023.