Brendovi

Istražite razigrani dizajn nove linije futroli za telefone Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

Brendovi

Za korisnike koji žele da svoj uređaj čuvaju u najboljem stanju, futrola je obavezna. Pored toga, futrola telefona unapređuje mobilno iskustvo uz dodatnu funkcionalnost i neograničene stilove koji se nude.

 

Da bi pomogla korisnicima da personalizuju i zaštite svoje uređaje, kompanija Samsung Electronics je predstavila novu liniju specijalnih futroli za nove modele telefona Galaxy Z Fold5 i Z Flip5.

Rukujte S Pen olovkom uz veću udobnosti: Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola

Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola se odlikuje tankim dizajnom i savršen je izbor i za Galaxy Z Fold5 i za S Pen Fold olovku. Pored izuzetno privlačnih boja, futrola sadrži reciklirane plastične materijale[1] koji pomažu korisnicima da zaštite svoje telefone i S Pen Fold olovke vodeći računa o planeti.

Hvatanje beleški nikad nije bilo lakše – izvadite S Pen Fold olovku iz njenog ležišta pritiskom na dugme i vratite je tako da sklizne duž ležišta dok ne klikne na svoje mesto. Uz Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrolu više neće postojati mogućnost da izgubite S Pen Fold olovku.

Iskustvo gledanja u pokretu: Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem

Za maksimalno uživanje u vrhunskom ekranu modela Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem ima kaiš koji se lako može zameniti odvojivim postoljem – što omogućava gledanje celog ekrana svuda i u svakom trenutku.

Postolje nudi odlično iskustvo gledanja bez korišćenja ruku na modelu Galaxy Z Fold5, dok odvojivi kaiš služi za stabilno i bezbedno držanje telefona radi lakog nošenja.

Pored toga, jednostavni, a praktični dizajn omogućava korisnicima da besplatno zamene odvojivo postolje i kaiš drugom kompatibilnom dodatnom opremom za futrolu u cilju kompletnog prilagođavanja koje odgovara potrebama i stilu njihovog uređaja.

Kao i Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem sadrži reciklirane plastične materijale.[2]

Čvrsta, a mekana: Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože

Za one koji žele još savršeniju futrolu, Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože predstavlja najbolji način da se izgled telefona Galaxy Z Fold5 podigne na još viši nivo. Ova futrola se odlikuje glatkom spoljašnjošću i mekanom unutrašnjom postavom koja obavija telefon. Pored toga, futrola od eko-kože je napravljena iz bio i biljnih izvora, uključujući kukuruz i druge reciklirane plastične materijale.[3]

Mada neka dodatna oprema za pametne telefone može da bude neudobna za držanje tokom dužeg vremenskog perioda, spoljašnjost Galaxy Z Fold futrole od eko-kože na biljnoj bazi nudi lako držanje i rukovanje uređajem tokom celog dana. Uz elegantni dizajn koji prianja uz telefon, Galaxy Z Fold futrola od eko-kože garantuje korisnicima da je njihov telefon u sigurnim rukama i zaštićen od oštećenja.

Minimalistički dizajn uz maksimalno prilagođavanje: Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola

Neki korisnici više vole jednostavnu futrolu koja im omogućava da pokazuju svoj uređaj. Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola je savršena za to – zahvaljujući providnom dizajnu koji omogućava da Galaxy Z Fold5 zablista.

Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola redefiniše „multifunkcionalnost“ uz fleksibilne dodatke za različite situacije – od prstenova preko fotografisanja do postolja za gledanje video materijala i kaiševa za lako nošenje.

Moderne futrole nežnih boja: Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom

Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom kombinuje modu i funkcionalnost dodatkom pastelnih nijansi mekanoj, silikonskoj futroli koja odgovara svakom prstu. Futrola i prsten dolaze u pet boja – mint, kajsija, lavanda, indigo i krem – i napravljeni su od recikliranih materijala.[4]

Kompaktnog dizajna za tanak telefon, ova futrola omogućava korisnicima da udobno vrte prsten oko prsta i nose svoj Galaxy Z Flip5 kud god da idu.

Zaštićen od vrha do dna: Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože

Kao i Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože je napravljena od kože na biljnoj bazi za izdržljiv dizajn koji traje. Šik futrola je dobijena iz izvora na bio i biljnoj bazi, kao što je kukuruz i od recikliranih plastičnih materijala[5] za unapređeni, održivi osećaj. Da bi originalna šarka modela Galaxy Z Flip5 ostala zaštićena tokom korišćenja, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože obuhvata i nju radi dodatne zaštite.

Kristalno čista prilagodljivost: Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola

Uz Galaxy Z Flip5 providnu Gadget futrolu je lako pokazati boju modela Galaxy Z Flip5 – bilo da je mint, grafit, krem ili lavanda. Napravljena od recikliranih materijala[6] Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola u prvi plan ističe boju uređaja.

Slično Galaxy Z Fold5 providnoj Gadget futroli, Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola dolazi sa fleksibilnim dodacima za unapređeno korišćenje uređaja u različitim situacijama.

Futrole ne služe samo za zaštitu telefona – nove futrole specijalno osmišljene za modele Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 ističu najbolje funkcije ovih uređaja. Uz stilove i dizajn za sve ukuse, Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 futrole omogućavaju vrhunsko prilagođavanje za superiorno mobilno iskustvo.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije viesti posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

[1] Plastični deo Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrole sadrži najmanje 15% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
[2] Plastični deo Galaxy Z Fold5 stojeće futrole sa kaišem sadrži najmanje 15% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
[3] Plastični deo Galaxy Z Fold5 futrole od eko-kože sadrži reciklirane materijale sa UL sertifikatom. Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože (EF-VF946) kaišem sadrži najmanje 16% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809), mereno na osnovu težine plastičnih delova.
* Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože sadrži najmanje 1% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).
** Spoljašnji deo Galaxy Z Fold5 futrole od eko-kože sadrži najmanje 10% materijala na bio bazi.
*** Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože je napravljena od sintetičkog materijala čije karakteristike su slične koži, a ne od prave kože. Navedene ekološke osobine su ograničene na reciklirani sadržaj.
[4] Plastični deo Galaxy Z Fold5 silikonske futrole sa prstenom sadrži najmanje 15% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
[5] Plastični deo Galaxy Z Flip5 Flap futrole od eko-kože sadrži reciklirane materijale sa UL sertifikatom.
Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože (EF-VF731) sadrži najmanje 14% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809), mereno na osnovu težine plastičnih delova.
* Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože sadrži najmanje 1% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).
** Spoljašnji deo Galaxy Z Flip5 Flap  futrole od eko-kože sadrži najmanje 11% materijala na bio bazi.
*** Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože je napravljena od sintetičkog materijala čije karakteristike su slične koži, a ne od prave kože. Navedene ekološke osobine su ograničene na reciklirani sadržaj.
[6] Drška Galaxy Z Flip5 providne Gadget futrole sadrži najmanje 9,3% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
* Bočno dugme Galaxy Z Flip5 providne Gadget futrole sadrži najmanje 34% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Galaxy AI u rukama 8,8 miliona ljudi: Revolucija veštačke inteligencije sada stvarno počinje

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.

ĐORĐE JOVANOVIĆ, Xiaomi: „Ova kampanja je nastavak game changing serijala kampanja po kojima je Xiaomi postao poznat“

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Infinum je prva hrvatska developerska agencija sa sertifikatom Poslodavac Partner

Advertiser Serbia10. мај 2024.