Brendovi

Samsung Gear S2 – nova živopisna praznična kolekcija

Brendovi

LAS VEGAS – Nastavljajući svoje vođstvo u kategoriji nosivih uređaja, Samsung je najavio dva nova elegantna izdanja Gear S2 Classic, jedan optočen 18-karatnim crvenim zlatom, a drugi u platini

Na ovaj način ljubitelji pametnih satova pored kružnog dizajna i napredne funkcionalnosti, imaće mogućnost različitih opcija u kombinovanju sopstvenog stila.

null

Novi Gear S2 Classic biće dostupan u kućištu od crvenog zlata sa narukvicom od prave kože u boji slonovače, kao i u platinastom kućištu sa narukvicom od prave kože u crnoj boji.

U 2015. godini, postavili smo novi standard sa Gear S2 uređajem u kategoriji pametnih nosivih uređaja. Razbili smo prepreke kako bismo predstavili jedan od Samsungovih najnaprednijih nosivih uređaja do danas„, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga, Divizija za mobilne komunikacije pri kompaniji Samsung Electronics. „U 2016. godini, nastavićemo da postavljamo sve veće standarde, kako bismo obezbedili proizvode koje naši klijenti najviše žele.“

Sa uspešnim predstavljanjem Gear S2, Samsung otvoreno sarađuje sa svojim partnerima da obezbedi jednostavnije i proširene korisničke funkcionalnosti. CNN i Bloomberg aplikacije za Gear S2, zajedno sa funkcijom prikaza brojčanika, neke su od popularnijih aplikacija, koje prati širok spektar različitih dizajna brojčanika i jednostavnih aplikacija, kao što su eBay, ESPN, Uber i Voxer.

null

Novi Gear S2 klasik sadržaće i NFC tehnologiju kako bi ponudio Samsung Pay servis koji će postati dostupan korisnicima Gear S2 uređaja početkom ove godine u SAD.

Kako bi obezbedio ličnije, prilagodljivije iskustvo, Samsung proširuje svoju liniju narukvica za sat i brojčanike. Samsung se udružio sa ekskluzivnim dizajnerima kao što je Kolombo, u izradi vrhunskih narukvica za Gear S2, a uveo je i zabavne i kreativne ciferblate uključujući likove iz Pinats stripa i radove umetnika poput Kita Haringa, Žan-Mišel Baskija, Džeremivila i Bartona Morisa.

Za dodatne informacije o ovom saopštenju uključujući fotografije, video snimke, infografike i srodne članke u okviru Samsung Newsroom redakcije, molimo vas da posetite news.samsung.com/global/samsung-gear-s2-greets-the-new-year-with-bright-new-collection ili www.samsungmobilepress.com

 


O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, kao i za najnovije vesti, članke i materijale za medije, molimo vas da posetite Samsung Newsroom na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.