Brendovi

Samsung Electronics je uveo privremeni Cloud Backup na globalnom nivou

Brendovi

Kompanija Samsung Electronics globalno je uvela opciju privremenog Cloud Backup[1], bezbednog i lakog načina čuvanja i prenosa važnih podataka.

 

U situacijama kada korisnici Samsung Galaxy uređaja mogu da se zabrinu da će izgubiti podatke, uključujući fotografije, video snimke i privatne dokumente, ova funkcija je osmišljena da pruži sigurnost i olakšanje. Ona potvrđuje neprekidnu posvećenost pružanju moćnog, povezanog iskustva koje nudi kompanija Samsung, a koje korisnicima olakšava život.

Privremeni Cloud Backup predstavlja pouzdan i praktičan način da korisnici „bekapuju“ i povrate bitne informacije“, izjavio je Čejang So, potpredsednik i direktor Cloud tima u sektoru mobilnih uređaja kompanije Samsung Electronics. „Ovo unapređeno iskustvo prenosa na bazi Samsung Clouda[2] za cilj ima da korisnici Samsung Galaxy uređaja ne brinu da li će izgubiti dragocene podatke, zahvaljujući povezanoj snazi Galaxy ekosistema.“

Korisnici mogu da odaberu da prenesu svoje podatke u skladišni prostor Samsung Clouda preko svog Samsung naloga[3], gde će oni biti bezbedni i spremni za ponovno preuzimanje. Ova usluga je besplatna i ne postoji ograničenje ukupnog skladišnog prostora, ali veličina pojedinačnih fajlova ne sme da prelazi 100 GB. Nema potrebe za korišćenjem računara ili nekog uređaja za eksternu memoriju, ali je za prenos podataka neophodan Wi-Fi[4].

Podaci se čuvaju do 30 dana od datuma prvog „bekapa“ korisnika. U ovom periodu će korisnici moći da povrate svoje podatke kada to požele. Korisnici se obaveštavaju kad se približi istek vremenskog ograničenja[5] pre nego što se njihovi podaci automatski ne izbrišu.

Jedna briga manje tokom popravki ili zamena

Privremeni Cloud Backup je idealna usluga koja garantuje da će podaci biti sačuvani u različitim situacijama kada su korisnici zabrinuti da će izgubiti svoje podatke, kao što je tokom popravke pametnog telefona. Samsung je sada uvrstio privremeni Cloud Backup u režim održavanja kako bi lični podaci na uređaju[6], uključujući privatne fajlove u sigurnom folderu, mogli bezbedno da se „bekapuju“ za povrat nakon popravki.

Ova funkcija će takođe pomoći korisnicima da lakše ažuriraju svoje Samsung Galaxy uređaje prilikom zamene. Za one koji se pripremaju da im stigne novi naručeni uređaj, privremeni Cloud Backup pruža pouzdan i jednostavan način da prenesu svoje podatke. Korisnici mogu sigurno da „bekapuju“ svoje podatke pre kompletnog resetovanja starog uređaja jer znaju da lako mogu da povrate te podatke u bilo kom trenutku.

Korisnici koji prvi put konfigurišu novi uređaj mogu da povrate svoje podatke u okviru funkcije čarobnjaka za podešavanje. Čak i ako preskoče ovu fazu, mogu da pronađu privremeni Cloud Backup u okviru režima održavanja ili funkcije resetovanja, što omogućava besplatan i lak povrat podataka kada im to odgovara.[7]

Privremeni Cloud Backup je najnovija funkcija na platformi Samsung Cloud koja smanjuje rizik od gubitka podataka na izgubljenim, ukradenim ili polomljenim Samsung Galaxy uređajima korisnika. To je bezbedan, lak i jednostavan način „bekapovanja“ i povrata podataka na Galaxy uređajima koji je zaštićen dvostrukom identifikacijom identiteta na Samsung nalogu, tako da korisnici mogu biti sigurni da prenos i povrat njihovih podataka koriste bezbedan proces. Privremeni Cloud Backup je samo jedan primer stalnih napora proširenja i unapređenja mobilnog iskustva za korisnike duž celog Galaxy ekosistema.

Opcija privremenog Cloud Backupa dostupna je na Samsung Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa One UI 6[8].

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite news.samsung.com

 

[1] Dostupno na Samsung Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa One UI 6 ili novijim. Dostupnost ove funkcije može da zavisi od tržišta, operatora ili modela.
[2] Privremeni Cloud Backup podržava ne samo Samsung aplikacije i informacije o nalozima, već i aplikacije, fotografije, video snimke, dokumente i fajlove trećih lica. Fajlovi privremenog Cloud Backupa ne zavise od postojećih backup fajlova Samsung Clouda i backup-ovani podaci se ne preklapaju.
[3] Korisnici moraju da imaju registrovan Samsung nalog da bi mogli da koriste funkciju privremenog Cloud Backupa. Za više informacija posetite: https://support.samsungcloud.com/#/info-cloud-temporary-backup.
[4] Ako dođe do prekida Wi-Fi veze, proces bekapovanja ili povrata će se zaustaviti dok se veza ponovo ne uspostavi.
[5] Podaci mogu da se čuvaju do 30 dana. Korisnici će biti obavešteni telefonom 7 dana pre brisanja podataka.
[6] Podrška bekapa i povrata podataka može da zavisi od pojedinačne politike aplikacija.
[7] Privremenom Cloud Backupu se može pristupiti preko „podešavanja > opšte upravljanje > resetovanje > privremeni Cloud Backup” ili „podešavanja > briga o bateriji i uređaju > režim održavanja > privremeni Cloud Backup”.
[8] Za odabrana tržišta, privremeni Cloud Backup je prvo uveden kao deo režima održavanja od početka januara 2023. Od juna je deo funkcije resetovanja. Dostupnost ove funkcije može da zavisi od tržišta, operatora ili modela.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Proglašeni najbolji mali preduzetnici: Milion dinara za Junake mikro biznisa 2024

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.

U Silosima sa radom počeo penjački centar sa najvećom stenom u Beogradu!

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Bankomati po Evropi meta su novog zlonamernog softvera

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Novosađani zaplesali sirtaki na Trgu slobode – Tradicionalni ples i grčka muzika oduševili prolaznike

Advertiser Serbia7. јун 2024.

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma „U mojoj glavi 2“

Advertiser Serbia7. јун 2024.

BOJANA DRLJAN, logoped: „Prevencija ekranizma je uvek najbolje i najefikasnije rešenje“

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Održivo poslovanje kao temelj za rast i dugoročnu perspektivu kompanije

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Za deceniju carinici zapleni oko 142 kilograma zlata – Savet da se investiciono zlato kupuje samo kod proverenih trgovaca

Advertiser Serbia6. јун 2024.

A1 Srbija omogućio korišćenje 5G u romingu

Advertiser Serbia5. јун 2024.