Agencije

Novi ‘Designed by People’: Radenska i Sonda pozivaju Vas da dizajnirate Radensku za zimu 2024!

Agencije

VIŽINADA – U okviru Kreativnog centra, Sonda nastavlja sa sprovođenjem programa Designed by People, u kojem učesnici bez prethodnog iskustva u dizajnu proizvoda mogu da postanu deo kreativnih procesa i da uče o njima radeći na konkretnom primeru, uz saradnju sa stručnjacima za dizajn, komunikacije i brendiranja.

 

Prijave su otvorene, a ove godine tokom marta i maja na kreativnim radionicama u Vižinadi svi zainteresovani će imati priliku da oblikuju kreativni koncept za zimsko izdanje Radenske.

Poznata po društveno odgovornom poslovanju i inovacijama, Radenska u okviru saradnje sa Sondom u sklopu programa „Designed by People” svojim korisnicima sada nudi mogućnost da aktivno učestvuju u kreiranju novog, zimskog vizuelnog identiteta ove poznate mineralne vode i tako ostave svoj potpis na posebnom izdanju koje će se naći na policama širom Hrvatske i Slovenije. Poziv za učešće u trećem izdanju ovog uspešnog programa upućen je svim entuzijastičnim učesnicima. Za isto nije potrebno specifično dizajnersko iskustvo, već otvorenost za učenje i upoznavanje kreativnih procesa, pri čemu će praktični rad u radionicama i kod kuće dati priliku učesnicima da istraže i razviju svoj kreativni potencijal.

Sarađujući sa renomiranim brendovima, Sonda u svom Kreativnom centru u Vižinadi realizuje program „Designed by People“ kako bi zajedno sa svim zainteresovanim pojedincima, ali i širom zajednicom u inspirativnoj autentičnoj sredini, stvarala tržišno relevantne proizvode, projekte i programe usmerene ka jačanju saradnje i stvaranju boljeg društva – društva ideja. Upravo su to neke od vrednosti koje deli i Radenska, koja je prepoznala potencijal ovog projekta, kao poznatog brenda koji odgovara aktuelnim promenama i trendovima usmerenim na održivost i brine o društvenom i prirodnom okruženju u kojem posluje.

Program su do sada podržali Elan i Kraš, a izazvao je odlične reakcije učesnika koji ističu da im je: program pomogao da steknu uvid u profesionalni dizajnerski proces, ali i da u okruženju podrške otkriju nove izvore kreativnosti unutar sebe i izađu iz svoje zone komfora. Kako su protekle prethodne radionice pogledajte ovde: Elan & Sonda Designed by People, Kraš & Sonda Designed by People.

Nakon procesa selekcije, radionice će se održati u grupama od šest učesnika od marta do maja 2024. godine u Vižinadi. Mogu se prijaviti sve punoletne osobe, bez obzira na pol, profesiju ili obrazovanje, a za učešće je potrebno blagovremeno popuniti onlajn prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 7. mart do 23.59 časova, a više informacija o uslovima učešća možete pronaći ovde.

Podsećamo da je Designed by People projekat kreativnog centra Sonda koji omogućava pojedincima, ali i široj javnosti da se uključe u proces stvaranja i kreacije, vodeći ih kroz kreativne i praktične procese koji rezultiraju konkretnim proizvodima i rešenjima. Verujući u visoku efikasnost kreativnosti koja postoji u svakom pojedincu, Sonda je pokrenula program pozivajući sve zainteresovane pojedince, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, da učestvuju u programu i pridruže se osmišljavanju tržišno relevantnog proizvoda.

Sonda
Sonda je međunarodno priznat i nagrađivan kreativni tim koji razume kako da kreira globalno relevantne brendove, strategije i projekte kako bi postigli pravi tržišni uspeh, dokazali snagu kreativnosti, a pre svega povezali i stvorili bolje društvo. Naša snaga je u tome da to radimo zajedno, sa tobom! Ovakav način rada je garancija logičnih i intuitivnih rešenja koja su strateški osmišljena, potpuno personalizovana, tržišno efikasna, originalna i nastoje da imaju što pozitivniji uticaj na društvo i planetu. S vama stvaramo bolje brendove i bolju budućnost. www.sonda.hr

Radenska
Radenska je prirodna gazirana mineralna voda koja izvire iz vrela Kraljevi vrelec u Sloveniji i na tržištu je od 1869. godine. Poznata je po svom specifičnom ukusu, koji je, između ostalog, rezultat kombinacije rastvorenih minerala i prirodnih mehurića ugljen-dioksida. Tokom skoro 155 godina postojanja Radenska se istakla kao društveno odgovoran brend i jedan od vodećih proizvođača mineralne vode čije je ime prepoznatljivo u Sloveniji i svetu. www.radenska.hr

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Redizajn vizuelnog identiteta i ambalaže – Favarger“

Advertiser Serbia23. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] HOMEPAGE.CREATIVE.DIGITAL: „Rebrending kampanja za Padrino dostavu“

Advertiser Serbia22. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] DRV: „Iskreno“ za ePlanetu

Advertiser Serbia19. април 2024.

Proglašeni pobednici Young Lions Srbija 2024

Advertiser Serbia19. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] OVATION: Converse ft Konstrakta „Our Beat“

Advertiser Serbia17. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] ZOO agencija: „Domaće u glavnoj ulozi“ za Podravku

Advertiser Serbia16. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] CREATIVE DISORDER STUDIO: „Oglas bez Predrasuda” za Coca-Cola HBC

Advertiser Serbia15. април 2024.

Kreativna kampanja „Susjedi“ agencije Futura DDB nagrađena je bronzom na IdejaX takmičenju

Advertiser Serbia15. април 2024.

Regionalna nagrada za Iskrenost otišla u ruke Agencije DRV

Advertiser Serbia14. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] ŽIŠKA: „Bolji“ za Nutri O’cake

Advertiser Serbia10. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] 404: „adidas Originals Influencers kampanja“

Advertiser Serbia9. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] SEÑOR: „Od naših ruku, s naše zemlje“ za L’ortolano

Advertiser Serbia5. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] LEO BURNETT: „Sve VAU uz NEO23″ za A1 Srbija

Advertiser Serbia4. април 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ: „GIG Konferencija“

Advertiser Serbia2. април 2024.

DIDS 2024: Kako se publici u Beogradu uživo obratila osoba koja ne postoji

Advertiser Serbia1. април 2024.