Agencije

Martina Ukić i Ana Tavić iz Studia Sonda su osvojile nagradu Young Lions Croatia

ROVINJ – Na Danima komunikacija dodeljene su nagrade za takmičenje Young Lions Croatia za mlade profesionalce iz komunikacijske industrije

 

Mlade nade komunikacijske industrije, Martina Ukić i Ana Tavić iz Studia Sonda, predstavljaće Hrvatsku na međunarodnom festivalu u Kanu. Naime, sa svojim projektom minimize osvojile su Grand Prix i zlatnu nagradu u kategoriji design na takmičenju Young Lions Croatia.

Takmičenje Young Lions Croatia za mlade profesionalce do 30 godina organizuje se u okviru festivala Dani komunikacija, a dodana vrednost mu je humanitarni karakter. Naime, zadatak je zapravo rešenje za organizaciju civilnog društva kojoj će bez naknade biti ustupljeni pobednički radovi. Ove godine reč je o međunarodnoj neprofitnoj organizaciji Zero Waste Europe.

Design, Digital, PR, Media i Print čine pet kategorija u kojima je bilo moguće takmičiti se.

Prvo mesto u kategoriji Design osvojile su Martina Ukić i Ana Tavić iz Studia Sonda, u kategoriji Digital Matej Brnardić i Ana Žužić iz Degordiana, u PR kategoriji prvo mesto zauzele su Mia Bušić i Anamarija Virant Sadiković, takođe iz Degordiana, dok su u Media kategoriji najbolje bile Tea Šubat i Barbara Sabo iz agencije Imago Ogilvy. U kategoriji Print nije dodeljeno prvo mesto, a drugo mesto zauzele su Iva Pemper i Ana Pogačić iz agencije Imago Ogilvy.

Zero Waste Europe neprofitna je organizacija koja povezuje kompanije, univerzitete i udruženja koja deluju s ciljem smanjenja smeća u Evropi. Organizacija je stvorena kako bi podstakla zajednice na promišljanje o korišćenju resursa.

Organizacija deluje na dva nivoa: podržava lokalne grupe koje mogu da sprovedu promenu efikasnije i da je predstave na nivou Evropske Unije.

Izvršni direktor Zero Waste Europe, Joan Marc Simon rekao je: „Zahvaljujem HURA za uključivanje u projekat Young Lions, ali i svim takmičarima koji su uložili svoje vreme i trud kako bi rešili zadatak. Bili smo ugodno iznenađeni i počastvovani kada smo primili upit za saradnju. Kvalitet radova nas je iznenadio i bio je pravi užitak učestvovati u glasanju. Verujemo kako ovaj tip takmičenja koristi svim stranama i mladim talentima i agencijama, ali i organizacijama koje žele da se proširi glas o njima.”

Pobednički tim osvojio je nagradu u vrednosti od 45.000,00 kuna za odlazak na najveće svetsko takmičenje kreativnosti u Kanu gde će predstavljati Hrvatsku.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

[POGLED SA VRHA 2019/20] MIJA GAČNIK KRPIČ, Futura DDB: „Više od bilo koje nagrade znače nam zadovoljni klijenti, koji uz našu pomoć postižu bolje poslovne rezultate“

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Nova studija ističe efikasnost oglasa u trajanju od 2 sekunde

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i AQUA DIGITAL: „Olimpija – Manji od 37″ za brend OLIMPIJA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia13. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] IMAGO OGILVY: „Spomenik neisklesanom tijelu“ za PIPI

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Grayling predstavlja pet ključnih marketinških i komunikacijskih trendova za 2020

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i DRIVE: „#StayClean“ za EXIT

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Saatchi & Saatchi Croatia & Violeta: Ovo pakovanje je smeće i na to smo ponosni

Advertiser Serbia11. februara 2020.

[POGLED SA VRHA 2019/20] BRANISLAV ČERUBDŽIĆ, Homepage.Creative.Digital.: „U 2019 smo iskristalisali neke zamisli i doneli nove strateške odluke“

Advertiser Serbia7. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „125 godina Beogradske berze“ za Beogradsku berzu

Advertiser Serbia7. februara 2020.

Novi alat za medija planiranje kampanja na vozilima gradskog prevoza

Advertiser Serbia6. februara 2020.

Izložba „Srpski kraljevski portreti”

Advertiser Serbia6. februara 2020.

IVANA BOGDANOVIĆ iz Represent Communications dobitnica prestižne nagrade magazina PC Press

Advertiser Serbia5. februara 2020.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2019/20] ADORJAN KURUCZ, Homepage.Creative.Digital.: „Jako cenim kampanje koje imaju gerilsku notu, koje „hakuju“ postojeće, razmrdavaju ustaljeno“

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Osigurava vaš mir“ za WIENER OSIGURANJE

Advertiser Serbia4. februara 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD i UM BEOGRAD: „Beba bira gde“ za brend ROSA

Advertiser Serbia31. januara 2020.