Agencije

Kreativnost nas podstiče na rast i razvoj – poruka je zagrebačkog događaja DK Home presented by A1

Organizatori Dana komunikacija iskazali su se spin-off festivalom na Tuškancu, koji nas je uz sjajno raspoloženje i trijumf najboljih u komunikacijskoj industriji uveo u leto!

 

DK Home presented by A1, koji se održao na zagrebačkoj Letnjoj pozornici Tuškanac 14. i 15. juna u after-work terminu, uz potrebne mere sigurnosti i distance, uspešno je otvorio letnju sezonu i omogućio dugo priželjkivano i preko potrebno druženje i razmenjivanje utisaka, ali i nagradio najbolja marketinška, digitalna i kreativna ostvarenja i dao vetar u leđa komunikacijskoj zajednici.

Tradition or Innovation panel: Zvonimir Seki (Franck), Ivan Šarić, Nikolina Zečić (Zagrebačka banka), Natko Beck uz moderatora Vedrana Sorića

Panel Kreativna Europa: moderatorica Danijela Trbović, Karlo Ressler (zastupnik u Evropskom parlamentu) i Violeta Simeonova Staničić (rukovodilac Kancelarije Evropskog parlamenta u Hrvatskoj)

Ovaj spin-off rovinjskih Dana komunikacija smestio se u zadivljujući zeleni ambijent u samom centru Zagreba, a učesnici su mogli tokom dva dana da uživaju u uvidima niza domaćih stručnjaka na panel-diskusijama, s njima da razmene svoje stavove i poslovne uvide, a potom u prekrasnom amfiteatru Tuškanca pogledaju najbolje radove domaće komunikacijske industrije te prigodno proslave pobede nakon izazovne godine.

Organizatori zahvaljuju svim prijateljima ovoga netipičnog festivala u netipičnim okolnostima koji su podržali napore i želju za okupljanjem komunikacijske zajednice, svima koji su bili deo organizacije te pomogli u realizaciji prekrasnog događanja, a posebno učesnicima koji su svojim interesovanjem, dolaskom i sjajnim raspoloženjem obogatili program i stvorili sjajno raspoloženje.

A1 Hrvatska generalni je partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i dosad potvrđeni partneri Franck, Zagrebačka banka, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, WAI Moment, Studio Moderna, Podravka, King, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Naked Grouse, Cerovski Print Boutique, Go2Digital, Presscut i drugi.

Sve informacije potražite na zvaničnim stranicama www.danikomunikacija.com.

***
O ORGANIZATORIMA: Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovne udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Advertiser Serbia16. oktobra 2021.

MARKO PEŠIĆ: „Pomoći ćemo da polaznici AcademIAA svoje potencijale i perspektive sagledaju iz nešto drugačijih uglova“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Video tribute o Draganu Sakanu na Golden Drum-u

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

DOBRINKA VIĆENTIJEVIĆ: „Dočaraćemo polaznicima svu raznolikost upotrebe različitih izvora podataka“

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

ANA MIJAJLOVIĆ: „Za sve koje marketing zanima, ovogodišnja AcademIAA je definitivno jedinstvena prilika za edukaciju“

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

LJUBICA VUKČEVIĆ: „Cilj nam je da donesemo vrednost i onima koji su na početku karijere, ali i onima sa dugogodišnjim iskustvom“

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

HETERO HOME – Nećemo više da se krijemo (ni u ormaru)

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

GORAN JANKULOSKI: „Cilj nam je da pripremimo sledeću generaciju marketara koja će 50% svojih medijskih budžeta trošiti onlajn“

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Degordian kreće s novim i unapređenim izdanjem Detangled edukacija

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Nova kampanja za Franck Cappuccino by Señor

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Zastrašujuće dobra saradnja: Dubioza kolektiv i Via Media predstavili spot „Kafana“

Advertiser Serbia7. oktobra 2021.

Vila Divljina: Fake smeštaj u borbi protiv realnosti divlje gradnje

Advertiser Serbia6. oktobra 2021.

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Kako smo napravili „hajp“ oko povratka u školu?

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Preminuo Miloje Sekulić, jedan od pionira digitalnog PR-a i konsaltinga u Srbiji

Advertiser Serbia14. septembra 2021.