Brendovi

Samsung, BuzzFeed i Dodo počinju saradnju

Brendovi

Ova kampanja pokazuje kako korisnici mogu na lak i zabavan način da snime trenutke u Super Slow-mo modu sa Samsung Galaxy S9 i S9+ uređajima

 

Kompanija Samsung, BuzzFeed i The Dodo počinju saradnju kako bi korisnicima omogućili da svakodnevne trenutke učine nezaboravnim, pomoću SuperSlow-mo opcije na kameri pametnih telefona Galaxy S9 i S9+.

BuzzFeed, svetska tehnološka medijska kompanija čije se vesti nalaze na više platformi i čija mreža za zabavu dopire do stotina miliona ljudi širom sveta i The Dodo, najpopularniji digitalni medijski brend za životinje/ljude(1) i najpopularniji i najvoljeniji izdavač na Facebooku(2), objavljivaće smešne i zabavne super slow-motion video zapise na društvenim medijskim platformama, uključujući Instagram, Twitter i Facebook.

null

Video zapisi, uz haštagove #withGalaxy i #SuperSlowMo, pokazaće korisnicima koliko je jednostavno stvaranje i deljenje neverovatnih super Slow-mo sadržaja uz korišćenje Samsung Galaxy S9 i S9+ uređaja. Korisnici BuzzFeeda i The Dodoa će moći da vide 30 jedinstvenih sadržaja u naredna dva meseca. Podstaknuti trenutnim trendom stvaranja i deljenja usporenog sadržaja pomoću Galaxy S9 i S9+, postovi će beležiti jedinstvene trenutke u svakodnevnom životu, od kratkih sadržaja do zabavnih video zapisa. BuzzFeed će predstaviti povezane svakodnevne trenutke, pretvarajući jedinstvene osmehe i grimase u trenutke koji se mogu podeliti. The Dodo će pak imati smešne, emotivne video zapise i priče o životinjama, uhvaćene dok rade nešto zanimljivo, snimljene Galaxy S9 i S9+ uređajima u autentičnom stilu Dodoa.

Partnerstvo sa BuzzFeedom i The Dodoom na sjajan način pokazuje kako korisnici mogu svakodnevne trenutke učiniti jedinstvenim pomoću Super Slow-mo kamere na Galaxy S9 i S9+”, izjavila je Younghee Lee, direktorka marketinga i izvršna potpredsednica kompanije Samsung. “Snimanje trenutka u trenutku nikada nije bilo jednostavnije, a mi želimo da ta partnerstva nadahnu kreativniji Super Slow-mo sadržaj”.

Super Slow-mo kamera na Samsung pametnim telefonima Galaxy S9 i S9+ beleži usporeno snimanje video zapisa na 960 okvira u sekundi, otkrivajući potpuno novi način ponovnog proživljavanja i deljenja posebnih trenutaka u svakodnevnom životu. Uz automatsko prepoznavanje pokreta, korisnici mogu jednostavno postaviti snimak i pritisnuti play. Korisnici mogu dodati muziku na svoj video zapis uz pomoć 35 različitih, unapred postavljenih opcija ili birajući omiljenu melodiju sa sopstvene plejiste, pre nego što odmah podele sadržaj uz pomoć tri kreativne opcije – video zapis koji pravi looping, koji ide unazad ili koji se leluja.

“U BuzzFeedu stavljamo naglasak na proizvodnju svetske klase koja našim stvaraocima sadržaja omogućava fleksibilnost snimanja sadržaja u pokretu na različitim lokacijama”, rekao je Ze Frank, glavni direktor za istraživanje i razvoj u kompaniji BuzzFeed. “Sa Galaxy S9 i S9+ možemo upotrebiti neverovatne karakteristike poput slow motiona u našoj produkciji, a u isto vreme pokazati našoj publici da im više ne treba skupa oprema ili softver za snimanje najdražih trenutaka u najboljem kvalitetu koje će kasnije podeliti sa prijateljima”.

Izzie Lerer, osnivač i glavna kreativna direktorka The Dodoa, je dodala: “Gradili smo publiku na osnovu našeg jedinstvenog emocionalnog pristupa pripovedanju, postavljanjem životinja ispred i u središte i predstavljanjem divnih i nadahnutih stvari koje one svakodnevno čine. Zadovoljni smo partnerstvom sa kompanijom Samsung i što možemo da uživamo u zanimiljivim i izražajnim trenucima sa životinjama uz Super Slow-mo opciju”.

###

O kompaniji Samsung Electronics:

Samsung Electronics nadahnjuje svet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rešenja. Za najnovije vesti molimo posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com ili www.samsung.com/rs.

1 Prvorangirani #1 životinjski brend na digitali (Izvor: Tubular, februar 2018)
2 Prvorangirana #1 omiljena stranica / izdavač na Facebooku (Izvor: CrowdTangle, april 2018)

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Eurobank Direktna opremila računarski kabinet srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici

Advertiser Serbia6. децембра 2023.

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.