Brendovi

Samsung AddWash mašine za lakšu svakodnevicu

Brendovi

Novu serija mašina za pranje vešakoja omogućava jednostavno dodavanje zaboravljenog veša tokom ciklusa pranja

Nova Samsungova serija mašina za pranje veša, Samsung AddWash je nakon svetske premijere od sada dostupna i na srpskom tržištu.Ove mašine olakšavaju svakodnevni život i zahvaljujući manjim vratima na bubnju omogućavaju jednostavno dodavanje veša tokom čitavog ciklusa pranja.

„Prema istraživanju koje je sproveo Samsung, oko 90 odsto ispitanika u Evropi želimašinu u koju će moći da ubace prljav veš i nakon što je sam proces pranja započeo. Nemogućnost dodavanja zaboravljenog veša je zaista jedna od najvećih frustracija za sve one koji peru veš. Želeli smo da ponudimoveš mašinu koja se jednostavno prilagođava načinu na koji naši korisnici peru veš, a ne da se oni prilagođavaju mašini“ – kaže Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za SEAD region.

Samsung AddWash ima dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih i kroz koja se u mašinu može ubaciti zaboravljeni komad odeće, uključujući i deterdžent i omekšivač. To se može učiniti u svakom trenutku, bez obzira na to što mašina radi. Dovoljno je pritisnuti taster za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih mogu ubaciti džemper ili farmerke. Uz to, na početku postupka ispiranja veša, korisnici će u mašinu moći da ubace i veš koji peru na ruke ili ono za koje je, tokom pranja, potreban dodatni omekšivač. Sama vrata opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprečava slučajno otvaranje ili „intervenciju“ znatiželjnih dečijih ruku.

Pored AddWash funkcije, nova Samsung AddWash mašina poseduje još pet ključnih inovacija koje će učiniti pranje veša jednostavnijim – Eco Bubble, keramički grejač vode, mogućnosti brzog pranja, digitalni inverterski motor kao i dijamantski bubanj.

EcoBubbletehnologija stvara koncentrovani rastvor deterdženta i istovremeno uduvava veliku količinu vazduha, koju potom upumpava u bubanj mašine. Mehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomerno nakon čega se temeljno ispiraju.Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije. Korišćenjem programa hladnog pranja može se uštedeti i do 70 posto električne energije.

Keramički grejači sprečavaju taloženje kamenca ali i omogućavaju uštedu električne energije zbog bržeg grejanja pri pranju na visokim temperaturama.

Samsung tehnologija SuperSpeed omogućava pranje veša za manje od sat vremena, bez smanjenja kvaliteta pranja. Umašinuse ubrizgava snažan mlaz vode, čime se deterdžent ispire u trenutku, a veš pere brže. Mlaznice potom ubrizgavaju čistu vodu na veš, koja se odmah izbacuje iz mašine.

https://www.advertiser-serbia.com/advertiser/wp-content/uploads/2016/05/WW12K8412OW-EF_011_Dynamic_White1.jpg

AddWash mašine opremljene su digitalnim inverterskim motorima, na koje Samsung daje 10-godišnju garanciju. Ti motori mogu vrlo precizno podesiti brzinu rada, čime je osigurana visoka efikasnost, značajna ušteda električne energije, smanjen je negativan uticaj na okolinu, a mašine ujedno tokom rada proizvode manje buke i rade osetno mirnije.

Dijamantni bubanjsmanjuje izloženosti materijala mogućem oštećenju, u odnosu na uobičajene bubnjeve mašina za veš, za značajnih 34 posto.

AddWash mašine opremljene su nizom funkcija kojima je moguće upravljati sa Android ili iOS pametnih telefona. Kupci će moći da prate ciklus pranja ili da dobijuobaveštenje o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi dodali osetljivo ili ručno opran veš pri kraju programa.

Više informacija o Samsung AddWash mašinama za pranje veša dostupno je na stranicama http://www.samsung.com/rs/consumer/home-appliances/washing-machines/filter/ kao i na Samsungovom sajtu http://www.samsung.com/rs/addwash/

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Samsung 2023 linija televizora impresionira recenzente izuzetnim kvalitetom slike i fenomenalnim zvukom

Advertiser Serbia24. маја 2023.

Završena 5. konferencija HR Experience: Važno je upravljati sobom

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Telekom Srbija pokrenuo podkast „Telcast“: Digitalni svet iz prvog lica sa Minjom Miletić

Advertiser Serbia23. маја 2023.

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Atlantic Grupa predala obavezujuću ponudu za Strauss Adriatic

Advertiser Serbia23. маја 2023.

IKEA pokreće klub lojalnosti za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Predstavljamo vam Knox Matrix: 10 godina Samsung Knox Security i Samsung vizija za bezbedniju budućnost

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Kompanija A1 Srbija instalirala 5.000 solarnih panela i pokrenula projekat Niklo kao ja

Advertiser Serbia23. маја 2023.

[POGLED SA VRHA] DRAGANA ORLANDIĆ, Siberian Wellness: „Planovi su nam da nastavimo sa daljim rastom, kako u Srbiji, tako i u regionu“

Advertiser Serbia22. маја 2023.