Festivali

Mr. Goodvertising lično u Beogradu u okviru Kampanje sa svrhom 2024 WARM UP-a

KAMPANJE SA SVRHOM pozvale su lično Mr. Goodvertising-a – međunarodnog govornika, eksperta i autora – Tomasa Kolstera, da 17. aprila održi BRAINWORK za našu CSR zajednicu i to u okviru ekskluzivnog WARM UP događaja – KAMPANJE SA SVRHOM 2024 WARM UP.

 

Tomas Kolster je lider i jedan od najpriznatijih mislilaca na globalnom nivou tamo gde se susreću marketing, poslovanje i održivost. Svojim glasnim, a često i provokativnim, stavovima o vrednostima, svrsi i vođstvu neprestano osporava status quo. Na prenatrpanom tržištu vi činite dobro, ali ljudi ne kupuju vaše vrednosti ili vaše „zašto“, već ko im možete pomoći da postanu.

Kao globalno priznat KEY NOTE govornik, inspirisao je publiku u više od 70 zemalja na događajima kao što su TEDk, SKSSV, DAD & Sustainable Brands. Sa druge strane, kao osnivač Goodvertising agencije, savetuje kompanije sa liste Fortune 500, start-up kompanije, neprofitne organizacije i vlade o kreativnijim strateškim pristupima uticaju brenda i poslovanja.

Njegovo pero retko miruje, a pored svojih osnovnih knjiga Goodvertising (2012) i The Hero Trap (2020), piše za The Guardian, Ad Age i Adweek.

Tomas nastavlja da podstiče promene u industriji kroz svoje aktivno učešće na vodećim forumima, kao što su «Savet za održivost» Međunarodne asocijacije za oglašavanje (IAA) i «Savet za uticaj» pri D&AD-a. Pomaže u promociji najbolje prakse kao član žirija renomiranih festivala poput D&AD i Cannes Lions.

Tomas je i strastveni preduzetnik i agent za promene, koji je pokrenuo nekoliko platformi za uticaj: Cph:Change i Wheregoodgrows.
Tomas veruje da promena počinje sa nama!

….

KAMPANJE SA SVRHOM – prvi Festival društveno odgovorne komunikacije u Srbiji i jedan od prvih ovakve vrste u svetu održan je 2021., 2022. i 2023. godine. Inicijator i organizator – udruženje «ŽUTE PATALONE – Inicijativa za proučavanje detinjstva i Koncept inkubator društvene odgovornosti» ima za cilj podsticanje društeno odgovorne komunikacije namenjene dobrobiti dece i pojedinca, a sam Festival ima za cilj da prepozna, nagradi i podstakne društveno odogovornu komunikaciju namenjenenu dobrobiti deteta, pojedinca i društva u celini.

U želji da dodatno podstaknemo društveno odgovornu komunikaciju i kreiranje efikasnih kampanja koje menjaju svet na bolje ustanovili smo i prolećni događaj koji smo simbolično nazvali WARM UP. Prvi WARM UP održan je 20.04.2022.: zutepatalone.wordpress.com/kampanje-sa-svrhom-2022-warm-up-je-odrzan/ a drugi 23.03.2023.: zutepatalone.wordpress.com/kampanje-sa-svrhom-2023-warm-up

Ideja WARM-UP događaja je da nas osposobi i dodatno inspiriše kako da stvaramo EFIKASNIJI CSR I TRANSFORMACIJU U ODRŽIVE BIZNISE uz pomoć jedinstvenih metodologija i međunarodnih eksperata.

….

«Ove godine smo odlučili da odemo korak dalje i inspirišemo nove Kampanje sa svrhom idući ispred tržišta na kojem poslujemo, jer smatramo da jedino uz pomoć novog znanja i veština, rastemo svi, i kao pojedinci, i kao struka, i kao zajednica. Thomasov BRAINWORK je investicija u potencijale naše društveno odgovorne komunikacije.» zaključuje Tijana Adamov Ignjatović, osnivač Festivala KAMPANJE SA SVRHOM i nevladine organizacije Žute Patalone.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

Ovi stručnjaci će odlučivati o najboljim idejama takmičenja kreativnosti IdejaX

Advertiser Serbia21. фебруар 2024.

Hvale ga Forbes, Ad Age i Wired: Na Danima komunikacija gledamo jednog od vodećih kreativnih stratega

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Ovi stručnjaci komunikacijske industrije će odlučivati o najboljim kreativnim rešenjima mladih talenata

Advertiser Serbia15. фебруар 2024.

Vodeći komunikator Google AI Lab Deepmind-a, SpaceX-a i Facebooka uskoro na Danima komunikacija

Advertiser Serbia13. фебруар 2024.

Iskoristite specijalnu ponudu i uz Air Serbia doletite na Dane komunikacija

Advertiser Serbia12. фебруар 2024.

Budućnost na Danima komunikacija: Otkrivamo kako da povežemo veštačku inteligenciju sa ljudskom i gde je nestao metaverse

Advertiser Serbia7. фебруар 2024.

Zovu ga Facebook genijem: Osnivač UNILAD-a na Danima komunikacija će nas naučiti sve o moći društvenih mreža

Advertiser Serbia30. јануар 2024.

Najbolji kreativci u regionu: Uskoro će biti objavljeni prvi finalisti ovogodišnjeg BalCannes-a!

Advertiser Serbia26. јануар 2024.

Na Dane komunikacija stižu jedan od najvećih bihejvioralnih naučnika na svetu i legendarni kreativni buntovnik

Advertiser Serbia18. јануар 2024.

Otvorene prijave za takmičenje Young Lions Croatia powered by Elan – najavljena nova kategorija

Advertiser Serbia12. јануар 2024.

Sedma EFFIE sezona u Srbiji

Advertiser Serbia22. децембар 2023.

Najavljeno novo izdanje popularnih Dana komunikacija

Advertiser Serbia19. децембар 2023.

Dodeljene Effie Slovenia nagrade 2023

Advertiser Serbia8. децембар 2023.

Argeta i Luna\TBWA osvojili Euro Effie

Advertiser Serbia6. децембар 2023.

Proglašene Kampanje Sa Svrhom 2023

Advertiser Serbia21. новембар 2023.