Festivali

Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala

Festivali

U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu!

 

Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala jedna od top 10 frilens zemalja na svetu! U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnju za platformom Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu! Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije.

Ipak, da je moguće objediniti sve aktuelnosti koje smo nabrojali i predstaviti u formi festivalskog događaja – dokazuje nam Webiz koji je začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije!

Webiz je najbolji primer kako jedna regionalna priča može izrasti u vodećeg promotera najuticajnijih zanimanja u digitalnom okruženju!

Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata! Tokom 16. i 17. septembra, festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru “Just & Lobby”, koji će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

Webiz festival će nam predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju!

U festivalskom programu svakako će uživati poklonici digitalnog marketinga i dropšipinga!

Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača – Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice! Prepoznatljivi internet edukatori su osnivači najtraženijih kurseva današnjice!

Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra!

2013. godine održan je prvi konferencijski format u cilju promovisanja najrazličitijeg edukativno – informativnog sadržaja, koji danas nastavlja da se razvija kao festivalski događaj, a mi vas pozivamo da posetite i Webiz Hub! Upravo u toj rubrici možete pročitati zanimljive blog sadržaje, a jedna od uvek aktuelnih tema jeste i upravljanje projektima!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Advertiser Serbia16. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Video tribute o Draganu Sakanu na Golden Drum-u

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

Prijave za konkurs „Kampanje sa Svrhom“ otvorene su do 20. oktobra

Advertiser Serbia27. septembra 2021.

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Poznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia27. avgusta 2021.

Čak pet hrvatskih predstavnica u žiriju prestižnog marketinškog takmičenja Effie Awards Europe

Advertiser Serbia18. avgusta 2021.

Weekend se vraća!

Advertiser Serbia7. jula 2021.

Proglašenjem pobednika u preostalim kategorijama završen Cannes Lions

Advertiser Serbia25. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade i u kategorijama Mobile, Radio & Audio, Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation i Creative Business Transformation

Advertiser Serbia24. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Poznati dobitnici nagrada u još šest kategorija

Advertiser Serbia23. juna 2021.

[CANNES LIONS 2021] VLADIMIR SIMIĆ, McCann Skopje: „Očekujemo veći broj angažovanih kampanja“

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade u kategorijama Creative Data, Creative Strategy, Direct, Media, PR i Social & Influencer

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Proglašeni dobitnici nagrada u kategorijama Outdoor, Design, Print & Publishing, Health & Wellness i Pharma

Advertiser Serbia21. juna 2021.