Festivali

Kreativnost ide dalje – proglašenje dobitnika IdejaX, MIXX i Effie pratite na live stream-u

U danima kada su zdravlje i dobrobit svih od ključne važnosti, komunikacijska industrija će se iz svojih domova osvrnuti na najbolje projekte u protekloj godini – i podstaći kreativnost koja će nam omogućiti da nastavimo svoje živote i pomoći u stvaranju boljeg društva

 

Industrija tržišnih komunikacija ne predaje se u kriznim situacijama – zato će se proglašenje najboljih projekata industrije, koje se niz godina održavalo na Danima komunikacija u Rovinju, ove godine održati online, i to 16. i 17. aprila u 21 sat na Facebook stranici Dani komunikacija live. Prve večeri reč će dobiti pobednici takmičenja IdejaX i MIXX, dok će drugo več biti posvećeno najefikasnijim marketinškim projektima takmičenja Effie.

Težak period u kom se svi nalazimo možemo da iskoristimo za retrospektivu i da se usmerimo na stvaranje novih ideja koje će, s obzirom na trenutnu situaciju, doprineti celoj zajednici – jer kreativnost itekako ima moć donošenja pozitivne promene i uticaja na širu publiku. U trenucima kada je uz fizičko, itekako narušeno i mentalno zdravlje, kreativnost uz pomoć tehnologije može da menja živote.

Zato organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) poručuju da je sada još važnije nego pre nagraditi izvrsna komunikacijska postignuća iz prethodne godine kao i profesionalce koji rade u industriji kako bi se lestvica kreativne izvrsnosti nastavila podizati za bolju i kvalitetniju budućnost.

Ostanite kući i pridružite se publici koja će tokom dve večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobednika takmičenja IdejaX i MIXX održaće se 16. aprila u 21 sat, a o pobednicima takmičenja Effie saznaćete 17. aprila u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija.

Pobednici će i u ovoj prilici moći da održe svoje pobedničke govore, zato ne propustite priliku da učestvujete na prvom online proglašenju dobitnika nagrada hrvatske komunikacijske industrije. Sve informacije o takmičenju pronađite na zvaničnim stranicama festivala.

Uz svest o ozbiljnosti pandemije koja je zadesila ceo svet, svi zainteresovani tokom dve večeri dobiće uvid u najbolje od hrvatske kreativnosti tokom protekle godine te će na taj način svoje misli moći da usmere na crpljenje inspiracije za stvaranje bolje budućnosti.

***

O ORGANIZATORIMA FESTIVALA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Advertiser Serbia1. jula 2020.

Sutra počinje prva DK konferencija u prirodi, DK Piknik by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia29. juna 2020.

Kako komunicirati u krizi i šta će biti s event industrijom saznajte na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia19. juna 2020.

DK Piknik by Jamnica Botanica u maksimirskoj oazi: Saznajte šta vas sve očekuje

Advertiser Serbia12. juna 2020.

Vodeći svetski biznismeni, futuristi, psiholozi i kreativci uživo online na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia8. juna 2020.

Netipični festival u netipičnim okolnostima: Organizatori Dana komunikacija predstavili DK Piknik u Maksimiru

Advertiser Serbia4. juna 2020.

Otkazan Golden Drum 2020

Advertiser Serbia30. maja 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska nagrađen na prestižnom američkom Dieline Awards 2020

Advertiser Serbia20. maja 2020.

Odložen Effie Awards Serbia 2020 Festival

Advertiser Serbia13. maja 2020.

Branka Batričević članica žirija MIXX Awards Europe

Advertiser Serbia11. maja 2020.

Zagrebačka pivovara i BBDO Zagreb osvojili Effie Grand Prix na prvom online proglašenju pobednika

Advertiser Serbia18. aprila 2020.

Bruketa&Žinić&Grey proglašeni dobitnicima Grand Prix-a i agencijom godine a Radgonske gorice najbolji oglašivač IdejaX

Advertiser Serbia17. aprila 2020.

Pipi i Imago Ogilvy osvojili Best in Show desetog, jubilarnog izdanja MIXX-a

Advertiser Serbia17. aprila 2020.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey proglašena za hrvatsku Agenciju godine na dodeli IdejaX i MIXX nagrada

Advertiser Serbia17. aprila 2020.