Festivali

Kreativnost ide dalje – proglašenje dobitnika IdejaX, MIXX i Effie pratite na live stream-u

U danima kada su zdravlje i dobrobit svih od ključne važnosti, komunikacijska industrija će se iz svojih domova osvrnuti na najbolje projekte u protekloj godini – i podstaći kreativnost koja će nam omogućiti da nastavimo svoje živote i pomoći u stvaranju boljeg društva

 

Industrija tržišnih komunikacija ne predaje se u kriznim situacijama – zato će se proglašenje najboljih projekata industrije, koje se niz godina održavalo na Danima komunikacija u Rovinju, ove godine održati online, i to 16. i 17. aprila u 21 sat na Facebook stranici Dani komunikacija live. Prve večeri reč će dobiti pobednici takmičenja IdejaX i MIXX, dok će drugo več biti posvećeno najefikasnijim marketinškim projektima takmičenja Effie.

Težak period u kom se svi nalazimo možemo da iskoristimo za retrospektivu i da se usmerimo na stvaranje novih ideja koje će, s obzirom na trenutnu situaciju, doprineti celoj zajednici – jer kreativnost itekako ima moć donošenja pozitivne promene i uticaja na širu publiku. U trenucima kada je uz fizičko, itekako narušeno i mentalno zdravlje, kreativnost uz pomoć tehnologije može da menja živote.

Zato organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) poručuju da je sada još važnije nego pre nagraditi izvrsna komunikacijska postignuća iz prethodne godine kao i profesionalce koji rade u industriji kako bi se lestvica kreativne izvrsnosti nastavila podizati za bolju i kvalitetniju budućnost.

Ostanite kući i pridružite se publici koja će tokom dve večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobednika takmičenja IdejaX i MIXX održaće se 16. aprila u 21 sat, a o pobednicima takmičenja Effie saznaćete 17. aprila u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija.

Pobednici će i u ovoj prilici moći da održe svoje pobedničke govore, zato ne propustite priliku da učestvujete na prvom online proglašenju dobitnika nagrada hrvatske komunikacijske industrije. Sve informacije o takmičenju pronađite na zvaničnim stranicama festivala.

Uz svest o ozbiljnosti pandemije koja je zadesila ceo svet, svi zainteresovani tokom dve večeri dobiće uvid u najbolje od hrvatske kreativnosti tokom protekle godine te će na taj način svoje misli moći da usmere na crpljenje inspiracije za stvaranje bolje budućnosti.

***

O ORGANIZATORIMA FESTIVALA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

27. Golden Drum od 13. do 15. oktobra 2021

Advertiser Serbia15. oktobra 2020.

Online platforma LIONS Live od 19. do 23. oktobra još jednom otvara svoja vrata – besplatno

Advertiser Serbia12. oktobra 2020.

SAATCHI & SAATCHI HRVATSKA osvojio Srebro na Cresta Awards

Advertiser Serbia7. oktobra 2020.

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Prva „Ruska nedelja kreativnosti“ 2020

Advertiser Serbia18. septembra 2020.

Upoznajte ovogodišnje lavove BalCannes-a

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

SOF – Uvod u jesenje događaje u organizaciji regionalnih udruženja

Advertiser Serbia8. septembra 2020.

BalCannes: Produžen rok za prijavu radova

Advertiser Serbia3. septembra 2020.

Otvorene prijave za Eurobest 2020

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Otkazan Weekend Media Festival

Advertiser Serbia19. avgusta 2020.

Effie Awards Serbia 2021: Očekuje se veći broj prijava i kvalitetniji radovi

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.

Saatchi&Saatchi Hrvatska osvojio AdForum-ov PHNX

Advertiser Serbia13. jula 2020.

Razmislite o boljem svetu, a zatim inspirišite ljude na njegovo stvaranje – poruka je DK Piknika by Jamnica Botanica

Advertiser Serbia3. jula 2020.

Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

Advertiser Serbia1. jula 2020.