Agencije

24. Golden Drum: Young Drummers takmičenje je zvanično otvoreno

Grad Ljubljana i Festival Golden Drum pozivaju Mlade kreativce do 30 godina da učestvuju na tradicionalnom takmičenju Young Drummers

Mladi kreativci imaju priliku da dizajniraju najbolji i najkreativniji poster, ovog puta sa fokusom na jačanje gradskog brenda na temu: Ljubljana – Grad za doživljaj kulture i umetnosti. Radovi mladih kreativaca biće ocenjeni od strane petočlanog žirija, na čelu sa Tereza Svěráková, glavna kreativna direktorka u Y&R Czech Republic.

Autor najboljeg postera dobiće 3.000 evra od Grada Ljubljane i jednu punu kotizaciju za Festival Golden Drum 2018. Autori drugog i trećeg rangiranog postera će dobiti jednu punu kotizaciju za Festival Golden Drum 2018. Mladi kreativci mlađe od 30 godina iz cele Evrope i Kine mogu prijaviti svoje radove. Rok za prijavu radova je 4. septembar 2017, sistem registracije je zvanično otvoren.

Predsednik žirija, Tereza Svěráková

Tereza ​​je započela svoju karijeru pre 20 godina u McCann Erickson Prague. Pre nego što se ​​pridružila Y&R, bila je kreativni direktor Leagas Delaney Prague osam godina, gde je njena glavna odgovornost bila lokalna i globalna komunikacija za Skoda Auto. Pod njenim rukovodstvom, Leagas Delaney postaje visoko nagrađivana agencija. Za svoj rad dobila je brojne nacionalne i međunarodne nagrade uključujući Clio, D&AD, New York Festivals, Eurobest, One show i Cannes Lions. Teresa je bila i član žirija na nekim od najpoznatijih međunarodnih takmičenja, kao što su One show, Clio, Andy’s i Cannes.

Ovog puta sarađivaće sa Tjaša Ficko, zamenicom gradonačelnika Ljubljane, Slovenija; Gosia Drozdowska, kreativnom direktoricom, FCB Warsaw, Poljska; Franz Riebenbauer, generalnim i kreativnim direktorom, Riebenbauer Design, Austrija i Philipp Schwartz, šefom strateškog planiranja BBDO Berlin, Nemačka.

null

Young Drummers takmičenje Brif

Od mladih kreativaca se očekuje da kreiraju korporativni poster i slogan koji predstavlja Ljubljanu kao grad kulture i umetnosti. Fokus je na jačanju brenda i prenošenju poruke Ljubljana – Grad za doživljaj kulturi i umetnosti, na tvoj način. Plakat treba da bude dizajniran tako da ideja omogućava niz plakata i mogućnost da se koristi na svim potrebnim komunikacionim kanalima (digitalni mediji, štampani oglasi itd.). Autor treba da se fokusira na jednu temu i da bude u stanju da to komunicira kroz koncept jačanja brenda.
Više o takmičenju Young Drummers na: goldendrum.com/competition/ioung-drummers-competition

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Golden Drum 2017: 90% budžeta brendova i dalje odlazi na plaćene medije

Advertiser Serbia20. oktobra 2017.

Na konferenciji DIABLOG biće predstavljeni rezultati prvog istraživanja o hrvatskoj influenserskoj sceni

Advertiser Serbia19. oktobra 2017.

Golden Drum 2017: Brendovi imaju moć i novac da promene svet

Advertiser Serbia19. oktobra 2017.

Hrvatska: Predstavljeni rezultati istraživanja o generaciji Z

Advertiser Serbia19. oktobra 2017.

MCCANN BEOGRAD i NEW MOMENT u finalu festivala GOLDEN DRUM

Advertiser Serbia18. oktobra 2017.

DRIVE predstavlja Kérastase sajtove

Advertiser Serbia18. oktobra 2017.

TEMA MESECA: GOLDEN DRUM 2017

Advertiser Serbia17. oktobra 2017.

LSPR: Upis XXIII generacije

Advertiser Serbia17. oktobra 2017.

Sutra počinje 24. Golden Drum festival

Advertiser Serbia17. oktobra 2017.