Agencije

24. Golden Drum: Young Drummers takmičenje je zvanično otvoreno

Grad Ljubljana i Festival Golden Drum pozivaju Mlade kreativce do 30 godina da učestvuju na tradicionalnom takmičenju Young Drummers

Mladi kreativci imaju priliku da dizajniraju najbolji i najkreativniji poster, ovog puta sa fokusom na jačanje gradskog brenda na temu: Ljubljana – Grad za doživljaj kulture i umetnosti. Radovi mladih kreativaca biće ocenjeni od strane petočlanog žirija, na čelu sa Tereza Svěráková, glavna kreativna direktorka u Y&R Czech Republic.

Autor najboljeg postera dobiće 3.000 evra od Grada Ljubljane i jednu punu kotizaciju za Festival Golden Drum 2018. Autori drugog i trećeg rangiranog postera će dobiti jednu punu kotizaciju za Festival Golden Drum 2018. Mladi kreativci mlađe od 30 godina iz cele Evrope i Kine mogu prijaviti svoje radove. Rok za prijavu radova je 4. septembar 2017, sistem registracije je zvanično otvoren.

Predsednik žirija, Tereza Svěráková

Tereza ​​je započela svoju karijeru pre 20 godina u McCann Erickson Prague. Pre nego što se ​​pridružila Y&R, bila je kreativni direktor Leagas Delaney Prague osam godina, gde je njena glavna odgovornost bila lokalna i globalna komunikacija za Skoda Auto. Pod njenim rukovodstvom, Leagas Delaney postaje visoko nagrađivana agencija. Za svoj rad dobila je brojne nacionalne i međunarodne nagrade uključujući Clio, D&AD, New York Festivals, Eurobest, One show i Cannes Lions. Teresa je bila i član žirija na nekim od najpoznatijih međunarodnih takmičenja, kao što su One show, Clio, Andy’s i Cannes.

Ovog puta sarađivaće sa Tjaša Ficko, zamenicom gradonačelnika Ljubljane, Slovenija; Gosia Drozdowska, kreativnom direktoricom, FCB Warsaw, Poljska; Franz Riebenbauer, generalnim i kreativnim direktorom, Riebenbauer Design, Austrija i Philipp Schwartz, šefom strateškog planiranja BBDO Berlin, Nemačka.

null

Young Drummers takmičenje Brif

Od mladih kreativaca se očekuje da kreiraju korporativni poster i slogan koji predstavlja Ljubljanu kao grad kulture i umetnosti. Fokus je na jačanju brenda i prenošenju poruke Ljubljana – Grad za doživljaj kulturi i umetnosti, na tvoj način. Plakat treba da bude dizajniran tako da ideja omogućava niz plakata i mogućnost da se koristi na svim potrebnim komunikacionim kanalima (digitalni mediji, štampani oglasi itd.). Autor treba da se fokusira na jednu temu i da bude u stanju da to komunicira kroz koncept jačanja brenda.
Više o takmičenju Young Drummers na: goldendrum.com/competition/ioung-drummers-competition

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Agencije

Seminar prezentacijskih veština – Govori jasno i nosi znanje sa sobom

Advertiser Serbia20. februara 2018.

Produžene prijave za CROATIA EFFIE 2018

Advertiser Serbia20. februara 2018.

Na Dane komunikacija dolazi nagrađivani multimedijalni umetnik koji „crta pogledom“

Advertiser Serbia15. februara 2018.

DANKA TRBOJEVIĆ i IGOR ŽEŽELJ novi rukovodioci IAB Serbia

Advertiser Serbia14. februara 2018.

Natalia Wiechowski, višestruko nagrađivani marketinški stručnjak iz Dubaija dolazi u Zagreb

Advertiser Serbia13. februara 2018.

Kako su događaji organizovani u Srbiji od strane M2COMMUNICATIONS postali benchmark za BMW

Advertiser Serbia10. februara 2018.

Mr.Bingo, kojeg je Guardian prozvao „troll for hire“, dolazi na Dane komunikacija

Advertiser Serbia9. februara 2018.

EFFIE AWARDS 2018: Kreće trka za najbolje marketinške kampanje

Advertiser Serbia6. februara 2018.

Autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov saradnik dolazi na Digital Takeover

Advertiser Serbia2. februara 2018.