Agencije

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Agencije I&F Grupe i ove godine ostvarile su veliki uspeh na regionalnoj smotri kreativnosti BalCannes

 

Ukupno četiri kampanje agencija McCann Beograd i McCann Zagreb prepoznate su kao najbolje u okviru 25 izdvojenih radova koji su obeležili prethodnu godinu. Ovaj uspeh dokaz je sjajnog timskog rada i partnerske saradnje, kako između klijenata i agencija, tako i među agencijama unutar komunikacionog sistema I&F Grupe.

Nagrađene su kampanje agencije McCann Zagreb “BONBON – Bontovnici” i “HT – Unlimited” za klijenta Hrvatski Telekom.

Veseli nas vidjeti naša dva projekta u finalu regionalnih kreativnih kampanja. Posebno jer su te kampanje odraz našeg brand pozicioniranja. Mi preuzimamo ulogu kreiranja svijeta boljih mogućnosti putem tehnologije i digitalizacije društva. Naši brandovi te vrijednosti prenose i materijaliziraju, a u ovom slučaju i putem izvrsne komunikacije uz pomoć naše kreativne agencije McCann, što je struka i prepoznala. Čestitam cijelom timu uključenom u projekte i agenciji,” rekla je Branka Bajt, Brand direktor Hrvatski Telekom.

Izvršni kreativni direktor McCann Zagreb, Daniel Vuković, ističe: “Sretni smo zbog uvrštavanja naše 2 kampanje među 25 najboljih regionalnih kampanja objavljenih u posljednih godinu dana. Posebno zbog toga što se radi o velikim i važnim kampanjama za Hrvatski Telekom, našeg najvećeg klijenta. Danas, više nego ikad, tvrtke trebaju agencije koje razmišljaju kako unaprijediti poslovne rezultate i podići vrijednost njihovih brandova. McCann Zagreb još je jednom pokazao da je upravo takav partner svim svojim klijentima jer ima kontinuitet u kreiranju iznimno učinkovitih i kreativnih kampanja koje prepoznaju potrošači, ali i članovi žirija na festivalima.”

Među najboljih 25 kampanja regiona izdvojene su i kampanje “Plazma rituali” i “Hvala vam, doktori”, koje je McCann Beograd realizovao u saradnji sa agencijom UM Beograd.

null

U godini koja se nije dogodila nikome već duže od jedan vek, kreativnost je ipak našla svoj put. Veoma smo ponosni na naš celokupan rad i saradnju sa klijentima i radujemo se uspehu naše dve kampanje,” rekla je Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorka McCann Beograd, i dodala: “Veoma smo počastvovani ovom posebnom nagradom, koja predstavlja priznaje za kreativnost naše agencije u svakom vremenu, pa i vremenu pandemije. Nagradu New normal posvećujemo svim doktorima i zdravstvenim radnicima u našem regionu, kao izraz duboke zahvalnosti za njihove napore u 2020.

null

Ideja za kampanju nam je došla upravo od naših potrošača. Većina Plazma korisnika svoje rituale konzumacije shvata veoma ozbiljno. Za Plazma rituale kampanju dobili smo brojne pozitivne reakcije ljudi na našim digitalnim kanalima komunikacije. Nadamo se da će svako moći da se prepozna u nekom od njih, a verujemo da je ova kampanja uticala da neko pronađe i inspiraciju za svoj novi Plazma ritual,” kaže Aleksandra Savić, Senior brand menadžerka u kompaniji Bambi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

Kampanje sa svrhom 2023 WARM UP: Manje automobila i čistije reke u Srbiji

Advertiser Serbia24. марта 2023.

Erica Orange na Future Tense „Većina učenika ne zna da prepozna lažne vesti na internetu jer uče samo za testove“

Advertiser Serbia22. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] FUTURA DDB SLOVENIA: „Izberi EON. Izberi svojo zgodbo.“ za Telemach

Advertiser Serbia22. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] ŽIŠKA: „Povratak u Neobuzdaniju“ za Munchmallow

Advertiser Serbia21. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] AGENCIJA 101: „Glavni tokom noći“ za Burek Olimpija

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Mlade nade iz agencije Komunikacijski laboratorij pobednice su ovogodišnjeg takmičenja Young Lions Croatia

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Platforma WOMAN.COMM CLUB širi se u regionu

Advertiser Serbia16. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] ALERT: „MagMe x Farfetch private dinner“

Advertiser Serbia15. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ: „Horizon Forbidden West“ za Sony Interactive Entertainment

Advertiser Serbia14. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Ne sudi nas po boji“ za BIPA

Advertiser Serbia14. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] OVATION: „25 godina Telekoma Srbija“

Advertiser Serbia13. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] STUDIO SONDA: „Prelomi“ za brend Dorina (Kraš)

Advertiser Serbia10. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] REPRESENT COMMUNICATIONS PODGORICA: „Coca-Cola podrška mladima“ za Coca-Cola HBC Crna Gora

Advertiser Serbia9. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] FUTURA DDB HRVATSKA: „Chicken Box – Piletina kakvu volimo“ za McDonald’s Hrvatska

Advertiser Serbia7. марта 2023.

Effie Awards – Drugi rok za prijavu radova

Advertiser Serbia7. марта 2023.