Brendovi

Putovanja su upravo postala mnogo pametnija zahvaljujući seriji Samsung Galaxy S24

Brendovi

Putovanja su često puna neočekivanih izazova i komplikovana, ali su upravo postala lakša. Serija Samsung Galaxy S24 na bazi Galaxy AI[1] je lični turistički vodič u vašem džepu za jednostavnije i pristupačnije iskustvo nego ikada pre.

 

Razmišljate o vikendu u Parizu? Zahvaljujući Letnjim olimpijskim igrama ove godine, Pariz će biti još popularnija, a time i još izazovnija destinacija. Evo kako Galaxy AI može da olakša putovanje u svim fazama, od boljeg planiranja i komunikacije do otkrivanja kultura i stvaranja prelepih sećanja.

TRI MESECA RANIJE: napravite (pametan) trodnevni plan obilazaka.
AI može da vam pomogne da se ne dvoumite i da odgovori na pitanje: Šta bi trebalo da obiđem?

Dok pretražujete društvene mreže, na primer, pažnju vam privuče fotografija sa izložbe u pariskom Muzeju Orsej. Umesto da otvarate druge aplikacije da biste saznali nešto više, koristite funkciju Circle to Search with Google na Galaxy S24 telefonu, koja vam omogućava da delujete na osnovu trenutne inspiracije.

Da biste aktivirali ovu funkciju, pritisnite i držite taster Home. Novo iskustvo koje korisnicima Galaxy uređaja donose najnovije AI mogućnosti Google-a vam omogućava da pretražujete ono što je prikazano na ekranu, uključujući slike, video ili tekst.Prstom ili Samsung S Pen olovkom možete jednostavno da zaokružite ono što vas interesuje – u ovom slučaju, objavu na društvenim mrežama – a funkcija Circle to Search odmah prikazuje odgovarajuće informacije kao što su detalji o izložbi.

Kod nekih pretraživanja vam ova funkcija omogućava i da dobijete prikaze na bazi AI da biste lakše razumeli koncepte, ideje ili teme iz korisnih informacija prikupljenih sa celog interneta. Na ovaj način, mnogo pre putovanja, AI dodaje novu dimenziju priprema i pomaže vam da sledite svoju radoznalost.

Na telefonu Galaxy S24, funkcija Circle to Search with Google vam omogućava da direktno i intuitivno pratite svoju inspiraciju.

PRVI DAN: povezujete se prevazilaženjem jezičkih barijera zahvaljujući svom ličnom džepnom prevodiocu.
Smestili ste se u hostel i jedva čekate da upoznate ljude i dobijete najbolje preporuke gde da jedete i šta da vidite
Nakon što isplanirate da se sa novim poznanicima nađete kasnije na večeri pored Sene, koristite funkciju Message Translate aplikacije Chat Assist da biste ostali u kontaktu tokom dana i dogovorili precizno vreme susreta. Kombinovanjem funkcije Message Translate sa alatkom Writing Style u aplikaciji Chat Assist možete automatski da prilagodite svoje poruke da biste bili sigurni da koristite prijateljski ton umesto formalnog koji ne želite.

Zahvaljujući mobilnoj AI, putovanje može da se pretvori još bolje socijalno iskustvo, uz stvaranje korisnih veza u trenutku bez jezičkih barijera.

DRUGI DAN: istražujete lokalnu hranu i kulturu zahvaljujući sopstvenom digitalnom turističkom agentu.
Čak i najbolje isplanirana putovanja nailaze na sitne probleme, ali ste spremni uz mobilnu AI.

Ako vidite da se rezervisali ulaznice za izložbu u Muzeju Orsej za pogrešan dan, na primer, možete da pozovete biletarnicu i ne brinete zbog toga što ne govorite francuski.

Ova funkcija se odnosi i na osobu sa druge strane linije, bez obzira da li koristi Galaxy uređaj, što vam omogućava da promenite datum ulaznice jednako lako kao da ste kod kuće i uživate u danu bogatom umetnošću i kulturom.

TREĆI DAN: kako se putovanje približava kraju, vaš telefon na bazi AI vam pomaže da uredite slike sa odmora.
Niste ni trepnuli, a već jedete poslednje pecivo sa čokoladom u pekari na Aerodromu Šarl de Gol i sećate se prekratkog vikenda u gradu svetlosti.

Želite da dvojim prijateljima iz hostela pošaljete zajedničku fotografiju slikanu ispred Ajfelove kule, ali je dobronamerni prolaznik koji ju je slikao malo pogrešio sa kompozicijom. Ajfelova kula se nakrivila, a vaša grupa je previše desno umesto u sredini. Zahvaljujući funkciji Generative Edit, možete da prevaziđete granice fotografije i ispravite ove greške uz par klikova.

Kada rotirate sliku da biste ispravili najpoznatiju građevinu Francuske, funkcija Generative Edit popunjava novonastale praznine u uglovima uz pomoć inteligentne tehnologije nadslikavanja da bi proširila ono što je već tu, i to bez potrebe za kropovanjem. Što se tiče vas i vaših prijatelja, jednostavno ih odaberite prstom, premestite u sredinu i prepustite sposobnostima podslikavanja funkcije Generative Edit da popuni prazan prostor.

Uz Galaxy S24, mobilna AI će promeniti mnogo više od logistike putovanja. Istinski će promeniti i samog putnika i podstaći želju za otkrivanjem i kontakt sa lokalnim stanovništvom, stvarajući osećaj da je svet veći, a istovremeno pristupačniji nego ikada.

Iz bezbednosnih razloga, funkcija Circle to Search može da ima ograničenu funkcionalnost na aplikacijama sa DRM zaštitom kao što su finansijske i bankarske aplikacije.

[1] Samsung može u budućnosti da uvede obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje veštačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obaveštenje.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Sajber kriminal je jedna od najunosnijih prevara na svetu – saznajte kako da zaštitite svoje poslovanje

Advertiser Serbia24. април 2024.

Gejming industrija Srbije povećala prihode i broj zaposlenih

Advertiser Serbia22. април 2024.

A1 escape room „Izgubljeni IDentitet“ posetilo više od 4.000 ljudi

Advertiser Serbia18. април 2024.

Samsung predstavio Samsung Galaxy evropski tim sportista za Pariz 2024

Advertiser Serbia18. април 2024.

Telekom Srbija pokreće projekat „Dečji svet je veći od ekrana“

Advertiser Serbia16. април 2024.

Održana prva radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže

Advertiser Serbia15. април 2024.

Da li ste se prijavili na konkurs „ESG Lideri“?

Advertiser Serbia15. април 2024.

Uranjanje u dubine uz 8K: Podvodni snimatelj Pavel Aktel o novoj eri snimanja filmova u visokoj rezoluciji

Advertiser Serbia15. април 2024.

Samsung 15. godinu zaredom vodeći na globalnom tržištu sistema digitalnog oglašavanja

Advertiser Serbia12. април 2024.

Samsung Electronics već 18 uzastopih godina na vrhu globalnog tržišta televizora

Advertiser Serbia10. април 2024.

Pet pravila za uspešno ulaganje u investiciono zlato

Advertiser Serbia10. април 2024.

S kojom slavnom osobom biste voleli da popijete jutarnju kafu?

Advertiser Serbia9. април 2024.

Neophodno, inovativno, skladno: Novi identitet dizajna Samsung Electronics u 2030. godini

Advertiser Serbia9. април 2024.

Galaxy AI dostupan za „probnu vožnju“ korisnika pametnih telefona, kroz osveženu Try Galaxy aplikaciju

Advertiser Serbia8. април 2024.

Otvoren 13. NLB Organic konkurs: Tri miliona dinara za najbolje projekte iz organske poljoprivrede

Advertiser Serbia8. април 2024.