Prelep dizajn od metala i stakla: Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge za budućnost u svetu mobilnosti

Brendovi

BARSELONA – Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila svoje potpuno redefinisane smart telefone, modele Galaxy S6 i Galaxy S6 edge.

Stvarajući nove standarde u oblasti dizajna, izrade i performansi, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj premium materijala sa najnaprednijom Samsungovom tehnologijom, nudeći korisnicima vrhunsko mobilno iskustvo.

null
„Sa potpuno novim modelima Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, Samsung nudi ono što tek dolazi u svetu mobilnosti, zajedno sa novim standardom koji će pokretati globalni mobilni program“, istakao je Dž. K. Šin, predsednik i generalni direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung.

„Slušajući naše korisnike i učeći iz uspeha i promašaja, stalno podstičemo napredak novih tehnologija i ideja. Uz iznova osmišljeni dizajn, jaku mrežu partnera i nove servise, modeli Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge nude korisnicima vrhunsko iskustvo u svim opcijama smart telefona.“

Pažljivo izrađeni od metala i stakla, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj svrsishodnog dizajna i moćnih funkcija. Naročito Galaxy S6 edge ima jedinstvenu lepotu, pri čemu dobro leži u ruci, nudeći impresivno iskustvo gledanja uz prvi displej na svetu koji je zakrivljen sa obe strane. Stakleno telo, izrađeno od najotpornijeg stakla do danas, Corning® Gorilla Glass® 4, dolazi u paleti živopisnih tonova nakita, uključujući boje kao što su „beli biser“, „crni safir“, „zlato i platina“, „plavi topaz“ i „zeleni smaragd“, koji otkrivaju jedinstvenu vizuelnu strukturu jer se na njima prelama prirodno svetlo. Ovaj vanvremenski dizajn zahtevao je pionirsku tehnologiju izrade i kontrolu kvaliteta, što odvaja modele Galaxy S6 i Galaxy S6 edge od svakog drugog mobilnog uređaja na tržištu. Vrhunska estetika uređaja pruža pravu vrednost a dopunjava je potpuno nov i jednostavniji interfejs koji značajno poboljšava korišćenje i funkcionalnost. Prefinjeno i u potpunosti optimizovano korisničko iskustvo pojednostavljuje aplikacije i nudi funkcije i podešavanja na mnogo intuitivniji način.

null
Živopisne slike uz brzu kameru
Modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su neverovatno vernom, svetlom i brzom prednjom i zadnjom kamerom. F1.9 objektivi i senzori visoke rezolucije kako na sekundarnoj kameri spreda (5MP) i primarnoj kameri pozadi (16MP) pružaju najsuperiorniji kvalitet slike kod smart telefona, čak i u mraku. Uz to, opcije kao što su automatski HDR u realnom vremenu, pametna optička stabilizacija slike (OIS) i IR detekcija balansa belog, pružaju naprednu svetlosnu osetljivost i besprekorna fotografska rešenja. Takođe, nova funkcija brzog lansiranja korisnicima pruža brz i direktan pristup kameri sa bilo kog ekrana za samo 0.7 sekundi* jednostavnim duplim klikom na dugme za osnovni ekran. Te napredne funkcije kamere omogućavaju korisnicima da ovekoveče svoje najdraže i najličnije trenutke u beskompromisnom kvalitetu, kako god i gde god žele.

null
Super-brzo i bežično punjenje
Sa ugrađenom tehnologijom za bežično punjenje sa WPC i PMA sertifikatima, modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge postavljaju novi standard u toj grani industrije za univerzalno bežično punjenje. Ovi uređaji rade na svakom bežičnom punjaču koji se može naći na tržištu, a koji podržava WPC i PMA standarde. Poseduju i neverovatno brzo punjenje preko kabla, za 1.5 put brže od modela Galaxy S5, dajući oko 4 sata korišćenja posle samo 10 minuta punjenja.*

Najmodernija tehnologija izrade jezgra
Tanki (6.8 mm/7.0mm edge) i lagani (138g /132g edge), modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge uključuju najnapredniju, najmoderniju Samsungovu tehnologiju izrade jezgra koja se danas može naći. Prvi svetski mobilni procesor od 14nm sa platformom od 64 bita, novi memorijski sistem LPDDR4 i UFS 2.0 fleš memorija pružaju jače performanse i veće brzine memorije uz manju potrošnju energije. Uz to, 1440P/VP9, prvi svetski kodek koji se bazira na hardveru, omogućava korisnicima da uživaju u gledanju video snimaka visoke rezolucije uz manju potrošnju energije. Takođe, Quad HD Super AMOLED ekran od 5.1 inča nudi korisnicima najveću gustinu piksela od 577ppi. Bolja vidljivost napolju uz osvetljeniji displej (600cd/mm) dozvoljava korisnicima da uživaju u sadržajima na svakom mestu i u svako vreme.

null

Lako i zaštićeno plaćanje mobilnim telefonom

Samsung Pay, novi i jednostavni mobilni servis za plaćanje koji će biti kompatibilan sa više lokacija od bilo koje konkurentske ponude u jednoj aplikaciji, biće lansiran na uređajima Galaxy S6 i Galaxy S6 edge u SAD tokom druge polovine ove godine. Zaštićen platformom Samsung KNOX, skeniranjem otiska prsta i naprednim označavanjem, Samsung Pay radi sa NFC i MST tehnologijama, što čini da podjednako dobro radi bez obzira na uređaj, trgovca ili ko je izdao karticu.

null
Veća bezbednost
Galaxy S6 i Galaxy S6 edge zasnivaju se na unapređenom Samsung KNOX-u, sveobuhvatnoj bezbednosnoj mobilnoj platformi, nudeći vrhunske zaštitne funkcije u realnom vremenu od potencijalnih napada. Oba nova uređaja spremna su za momentalnu primenu u korporativnim uslovima, sa vodećim unapređenjima MDM i KNOX što pojednostavljuje i poboljšava upravljanje mobilnim uređajem. Uz to, funkcija Find My Mobile obezbeđuje izgubljene uređaje i štiti lične informacije putem nekoliko servisa, uključujući novu opciju sa daljinskom kontrolom “Reactivation lock.” Sa unapređenim dodirnim skenerom otiska prsta, pruža i brzu potvrdu identiteta i čuva zaštićene podatke u sigurnom skladištenom prostoru.

null

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge biće dostupni na svetskom tržištu od 10. aprila 2015.godine, u varijantama od 32/64/128GB skladištenog prostora, u bojama „beli biser“, „crni safir“, „zlato i platina“, „plavi topaz“ (samo Galaxy S6) i „zeleni smaragd“ (samo Galaxy S6 edge).

Svi detalji i slike proizvoda mogu se naći na www.samsungmobilepress.com.

*Prosečna brzina koja se bazira na internom testiranju koje je sproveo Samsung. Rezultati mogu da variraju u zavisnosti od uređaja ili situacije.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Više u Brendovi

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.