Konferencije

Potvrđeno deseto izdanje TV marketa NEM Dubrovnik

Konferencije

Najveći TV market u CEE regiji iduće godine slavi okruglo izdanje.

 

Ključni regionalni događaj u TV industriji, NEM Dubrovnik, iduće godine slavi svoje jubilarno deseto izdanje! Od 5. do 8. juna 2023 će se u Dubrovniku okupiti vodeća imena televizijske profesije i biznisa, i to po deseti put.

Sanja Božić Ljubičić, vlasnica hrvatske agencije za marketing i TV industriju Mediavision, koja je ujedno i pokretač brenda New Europe Market (NEM Dubrovnik i NEM Zagreb), zahvalila je brojnim učesnicima koji su svojim doprinosom izgradili #TVmarketwithaview: „2023 će biti velika godina za NEM i agenciju Mediavision. Od prvog izdanja do danas doživeli smo brojne trenutke kojih se uvek rado prisećamo, a koji daju vetar u leđa za kreiranje novih, još boljih. Poslednje decenije donelo je drastičnu transformaciju TV industrije, a s njenim razvojem razvijao se NEM Dubrovnik, a zatim i NEM Zagreb. Ovom prilikom zahvaljujem svim kompanijama koje su nas podržale, profesionalcima koji su spremno delili svoja znanja, medijskim partnerima koji s užitkom prate naš sadržaj i posetiocima koji svake godine iščekuju jun. Posebnu zahvalnost upućujem našem organzacijskom timu koji iz godine u godinu daje svoj maksimum kako bi svako izdanje bilo još bolje od prethodnog.“


Povodom jubileja, NEM Dubrovnik predstavio je i poseban vizual koji predstavlja deseto izdanje marketa. Vizual predstavlja broj deset, ujedno i sunce koje zalazi u more iza prepoznatljivih dubrovačkih Grebena i pripadajućeg svetionika – prizor je to u kojem uživaju svi posetioci marketa s najlepšim pogledom, a kojem se svi rado vraćaju jer podseća na spajanje ugodnog sa korisnim.

Od 2013 se u Dubrovniku, jednom od najlepših hrvatskih priobalnih gradova, okupljaju najbolji svetski medijski stručnjaci, panelisti i prezenteri kako bi komentarisali nove trendove, različite strategije i promene u televizijskoj branši. Hrvatska tako na ukupno četiri dana postaje evropsko središte za kvalitetan networking i razmenu znanja kroz panele, prezentacije, predstavljanje novih TV sadržaja i ostalih relevantnih događanja vezanih za TV industriju.

Proteklih su godina na NEM Dubrovniku učestvovali predstavnici više od 180 velikih globalnih i lokalnih kompanija, između ostalog Eutelsat, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria Group, United Group, Comcast, Irdeto, NAGRA, Global Agency i Warner Bros. Discovery te AMC Networks International, BBC Studios, Paramount, Disney, NBCUniversal, Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viasat World, Telekom Srbija Group, Prva Srpska Televizija, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Hrvatska, RTL Hungary i mnogi drugi.

Više informacija o događanju i cene paketa saznajte na zvaničnoj stranici NEM Dubrovnik 2023.


Nezaobilazan B2B događaj za CEE regiju
NEM Dubrovnik je B2B konferencija koja se održava svake godine i posvećena je razvitku TV industrije u zemljama jugoistočne Evrope. Redovni su gosti na konferenciji predstavnici televizijskih kuća koje nude program na pretplatu, program na nekodiranim kanalima, davaoci usluga streaming-ai telekomunikacijskih usluga te drugi operateri koji omogućavaju gledanje televizijskih programa, ali isto tako i mnogi glumci, producenti, režiseri, scenaristi i drugi profesionalci iz audiovizualne industrije.

Proteklih godina na NEM-u Dubrovnik su učestvovali predstavnici više od 180 velikih globalnih i lokalnih kompanija, između ostalih Eutelsat, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria Group, United Group, Comcast, Irdeto, Global Agency i HBO Adria te BBC Studios, ViacomCBS, Disney, NBCUniversal, Warner Bros., Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viasat World, Telekom Srbija Group, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Hrvatska, RTL Hungary i mnogi drugi.

New Europe Market
New Europe Market (NEM) zajednički je naziv za niz događaja koje organizuje Mediavision, hrvatska agencija za marketing i televizijsku industriju. NEM se već tradicionalno održava u Dubrovniku, a 2019. godine prvi je put održan i NEM Zagreb posvećen televizijskom stvaralaštvu. Tokom tri dana bogatog programa u Esplanade Zagreb Hotelu, event je fokusiran na kreiranje TV i filmskog sadržaja, a održavaju se i brojne radionice kao i TV Writing Contest, konkurs u pisanju najboljeg scenarija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Konferencije

Svečano otvorena Svetska konferencija o osnovnim naukama i održivom razvoju u Beogradu

Advertiser Serbia20. септембра 2022.

Najuspešniji srpski preduzetnici, investitori i eksperti za razvoj poslovanja ovog petka na konferenciji Original Boost

Advertiser Serbia19. септембра 2022.

DIGITAL 2022: Novi medijski sadržaji, nove advertajzing kampanje su neophodni za nove generacije

Advertiser Serbia17. септембра 2022.

Svetska konferencija o osnovnim naukama i održivom razvoju

Advertiser Serbia17. септембра 2022.

Otvoren DIGITAL 2022: Nove infrastrukturalne investicije telko operatera

Advertiser Serbia15. септембра 2022.

Kako osnovne nauke podstiču održivi razvoj

Advertiser Serbia12. септембра 2022.

Samsung započinje novu eru Calm Tehnologije za SmartThings platformu na konferenciji SDC22

Advertiser Serbia8. септембра 2022.

PRO PR u Sarajevu

Advertiser Serbia6. септембра 2022.

Konferencija Future Tense nagrađena na Conventa Best Event-u

Advertiser Serbia2. септембра 2022.

IFA 2022: Samsung deli svoju viziju za pametniji život i održivu budućnost

Advertiser Serbia2. септембра 2022.

Konferencija FUTURE TENSE osvojila nagradu na Baltic Bestu

Advertiser Serbia25. августа 2022.

Air Serbia pripremila promo-kod za posetioce Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia23. августа 2022.

Beograd domaćin Svetske konferencije o osnovnim naukama i održivom razvoju

Advertiser Serbia22. августа 2022.

NEM Zagreb se vraća u decembru 2022

Advertiser Serbia20. јула 2022.

EACA podržava Ad Net Zero: Oglašivačka industrija ujedinjena u borbi protiv klimatske krize

Advertiser Serbia12. јула 2022.