Konferencije

Potvrđeno deseto izdanje TV marketa NEM Dubrovnik

Konferencije

Najveći TV market u CEE regiji iduće godine slavi okruglo izdanje.

 

Ključni regionalni događaj u TV industriji, NEM Dubrovnik, iduće godine slavi svoje jubilarno deseto izdanje! Od 5. do 8. juna 2023 će se u Dubrovniku okupiti vodeća imena televizijske profesije i biznisa, i to po deseti put.

Sanja Božić Ljubičić, vlasnica hrvatske agencije za marketing i TV industriju Mediavision, koja je ujedno i pokretač brenda New Europe Market (NEM Dubrovnik i NEM Zagreb), zahvalila je brojnim učesnicima koji su svojim doprinosom izgradili #TVmarketwithaview: „2023 će biti velika godina za NEM i agenciju Mediavision. Od prvog izdanja do danas doživeli smo brojne trenutke kojih se uvek rado prisećamo, a koji daju vetar u leđa za kreiranje novih, još boljih. Poslednje decenije donelo je drastičnu transformaciju TV industrije, a s njenim razvojem razvijao se NEM Dubrovnik, a zatim i NEM Zagreb. Ovom prilikom zahvaljujem svim kompanijama koje su nas podržale, profesionalcima koji su spremno delili svoja znanja, medijskim partnerima koji s užitkom prate naš sadržaj i posetiocima koji svake godine iščekuju jun. Posebnu zahvalnost upućujem našem organzacijskom timu koji iz godine u godinu daje svoj maksimum kako bi svako izdanje bilo još bolje od prethodnog.“


Povodom jubileja, NEM Dubrovnik predstavio je i poseban vizual koji predstavlja deseto izdanje marketa. Vizual predstavlja broj deset, ujedno i sunce koje zalazi u more iza prepoznatljivih dubrovačkih Grebena i pripadajućeg svetionika – prizor je to u kojem uživaju svi posetioci marketa s najlepšim pogledom, a kojem se svi rado vraćaju jer podseća na spajanje ugodnog sa korisnim.

Od 2013 se u Dubrovniku, jednom od najlepših hrvatskih priobalnih gradova, okupljaju najbolji svetski medijski stručnjaci, panelisti i prezenteri kako bi komentarisali nove trendove, različite strategije i promene u televizijskoj branši. Hrvatska tako na ukupno četiri dana postaje evropsko središte za kvalitetan networking i razmenu znanja kroz panele, prezentacije, predstavljanje novih TV sadržaja i ostalih relevantnih događanja vezanih za TV industriju.

Proteklih su godina na NEM Dubrovniku učestvovali predstavnici više od 180 velikih globalnih i lokalnih kompanija, između ostalog Eutelsat, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria Group, United Group, Comcast, Irdeto, NAGRA, Global Agency i Warner Bros. Discovery te AMC Networks International, BBC Studios, Paramount, Disney, NBCUniversal, Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viasat World, Telekom Srbija Group, Prva Srpska Televizija, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Hrvatska, RTL Hungary i mnogi drugi.

Više informacija o događanju i cene paketa saznajte na zvaničnoj stranici NEM Dubrovnik 2023.


Nezaobilazan B2B događaj za CEE regiju
NEM Dubrovnik je B2B konferencija koja se održava svake godine i posvećena je razvitku TV industrije u zemljama jugoistočne Evrope. Redovni su gosti na konferenciji predstavnici televizijskih kuća koje nude program na pretplatu, program na nekodiranim kanalima, davaoci usluga streaming-ai telekomunikacijskih usluga te drugi operateri koji omogućavaju gledanje televizijskih programa, ali isto tako i mnogi glumci, producenti, režiseri, scenaristi i drugi profesionalci iz audiovizualne industrije.

Proteklih godina na NEM-u Dubrovnik su učestvovali predstavnici više od 180 velikih globalnih i lokalnih kompanija, između ostalih Eutelsat, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria Group, United Group, Comcast, Irdeto, Global Agency i HBO Adria te BBC Studios, ViacomCBS, Disney, NBCUniversal, Warner Bros., Fremantle, Sony Pictures Television, Pickbox, MGM, ITV Studios Global Entertainment, Viasat World, Telekom Srbija Group, ZDF, BETA Film, HRT, Nova TV, RTL Hrvatska, RTL Hungary i mnogi drugi.

New Europe Market
New Europe Market (NEM) zajednički je naziv za niz događaja koje organizuje Mediavision, hrvatska agencija za marketing i televizijsku industriju. NEM se već tradicionalno održava u Dubrovniku, a 2019. godine prvi je put održan i NEM Zagreb posvećen televizijskom stvaralaštvu. Tokom tri dana bogatog programa u Esplanade Zagreb Hotelu, event je fokusiran na kreiranje TV i filmskog sadržaja, a održavaju se i brojne radionice kao i TV Writing Contest, konkurs u pisanju najboljeg scenarija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Konferencije

Održana regionalna konferencija „Značaj učenja kroz rad (WBL) i socijalne inkluzije za razvoj privreda zapadnog balkana (WB6)“

Advertiser Serbia31. маја 2023.

[NEM DUBROVNIK 2023] Grupni intervju: Evolucija televizijske industrije u narednih 10 godina

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Tahaab Rais, čovek sa više od 880 nagrada za efektivnost i strategiju dolazi na 11. Brending konferenciju

Advertiser Serbia25. маја 2023.

Završena 5. konferencija HR Experience: Važno je upravljati sobom

Advertiser Serbia23. маја 2023.

Digital Day 2023 – FOR BETTER WEB

Advertiser Serbia22. маја 2023.

Samit o povezivanju, “Održive veze – jača ekonomija”

Advertiser Serbia16. маја 2023.

IAB Digital Day 2023 – FOR BETTER WEB

Advertiser Serbia15. маја 2023.

Dragan Bjelogrlić, čovek koji promenio filmsku industriju regiona, na 11. Brending konferenciji u Sarajevu

Advertiser Serbia12. маја 2023.

„Vreme je da sebi odamo počast kad pogrešimo, to nas čini ljudima“

Advertiser Serbia12. маја 2023.

„Metaverse je još uvek neshvaćen, ali će nam promeniti živote“

Advertiser Serbia11. маја 2023.

„Imati zdravo društvo znači imati uspešnu ekonomiju“

Advertiser Serbia10. маја 2023.

Za manje od 48 sati Zagreb postaje centralno mesto promišljanja o boljoj budućnosti

Advertiser Serbia8. маја 2023.

IAB Digital Day 2023 – FOR BETTER WEB

Advertiser Serbia8. маја 2023.

„Digitalna revolucija omogućava zelenu revoluciju“

Advertiser Serbia4. маја 2023.

Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost

Advertiser Serbia4. маја 2023.