Brendovi

Najavljeno poboljšanje performansi vivo telefona od septembra

Brendovi

Ažurirana funkcija proširene RAM memorije nadograđuje dodatnu “radnu” memoriju za još bolji multitasking i korisničko iskustvo

 

• Poboljšanje performansi biće dostupno prilikom sledećeg velikog ažuriranja operativnog sistema u 2021. godini, i uključuje vivo V21 5G i Y72 5G modele.
• Proširena RAM memorija omogućava uređajima da iskoriste i do 4GB virtuelne memorije za besprekorno korisničko iskustvo.

Zahvaljujući kombinaciji odličnih performansi, korisnici vivo pametnih telefona već su navikli da od brenda uvek dobijaju i malo više. Lansiranjem ažurirane funkcije proširene RAM 2.0 memorije, odabrani pametni telefoni, iz ovogodišnje ponude, pružiće još više mogućnosti. Povećanjem ove memorije na 4GB, iskustvo pokretanja više aplikacija odjednom ili prebacivanje između njih, postaće brže i lakše. Funkcija proširene RAM memorije 2.0 biće dostupna za vivo V21 5G i Y72 5G pametne telefone i biće omogućena ažuriranjem softvera telefona od septembra ove godine.

Podsećamo, vivo proširena RAM memorija omogućava potrošačima da na svom telefonu podese raspodelu prostora za skladištenje, koji će se koristiti kao dodatna „radna“ memorija, omogućavajući besprekornije iskustvo pri korišćenju više aplikacija istovremeno. Sistem je pametno implementiran i automatski se uključuje i isključuje, kada ima dovoljno memorije za skladištenje. Modelima koji su na našem tržištu lansirani ove godine – vivo V21 5G i Y72 5G, proširena RAM 2.0 memorija obezbediće povećanje skladišnog prostora za kratkoročnu memoriju – sa 3GB na 4GB, uz već postojećih 8GB. To znači da će korisnici na raspolaganju sada imati ukupno 12GB radne memorije.

U kompaniji vivo posvećeni smo stalnom usavršavanju i učenju, kao i Benfen-u, konceptu koji opisuje stav – raditi pravu stvar, na pravi način. Naša namera je da korisnicima nastavimo da pružamo uslugu koja premašuje njihova očekivanja“, izjavio je Anthony Zhang, marketing menadžer lanca snabdevanja, vivo Srbija. “Zahvaljujući ovom običaju stalnog usavršavanja, predstojeće ažuriranje će našim korisnicima ponuditi još bolje performanse njihovih vivo telefona. Fokusirajući se i na uređaje srednjeg ranga, a ne samo na premijum, vivo omogućava podjednako uživanje svih korisnika i odlično iskustvo pametnih telefona“, zaključio je Zhang.

###

O kompaniji vivo
vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu 10 razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju, Šijanu, Tajpeju, Tokiju i San Dijegu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, fotografiju i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao sedam proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar) širom Kine, Južne i Jugoistočne Azije, gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 50 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.
O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Dvanaest srpskih kompanija na SEE TOP 100 rang listi

Advertiser Serbia18. oktobra 2021.

Iskoristite posebne pogodnosti – kompletirajte svoj dom vrhunskim inovacijama i učinite ga lepšim nego ikada pre!

Advertiser Serbia17. oktobra 2021.

Počinju nominacije za jubilarnu godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia15. oktobra 2021.

CEFTA i Privredna Komora Srbije predstavile Dodatni protokol 6 o trgovini uslugama

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Obeležavanje Svetskog dana hrane u znaku podrške onima kojima je hrana najpotrebnija

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Online prodavnica je potencijal za brži razvoj malih i srednjih preduzeća

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Coca-Cola HBC: Do 2040. godine nula emisije CO2

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Samsung virtuelni događaj „Life Unstoppable: the house of surprises” – sveobuhvatno iskustvo kroz koji se upoznaje moć ekosistema povezanih uređaja

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Prodavnice u Kaliforniji uvode rodno neutralne police za igračke

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Priznanje za izuzetno zalaganje u zaštiti dobrobiti životinja uručeno kompaniji Mars

Advertiser Serbia12. oktobra 2021.

Postignut globalni dogovor o oporezivanju velikih kompanija

Advertiser Serbia11. oktobra 2021.

Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja zaokruženu A priču

Advertiser Serbia8. oktobra 2021.

Podrška Eurobanke preduzetnicima i mikro preduzećima

Advertiser Serbia7. oktobra 2021.

Počeo osmi ciklus programa „AMCHAMPS – MLADI LIDERI PROMENA“

Advertiser Serbia5. oktobra 2021.