Agencije

Marko Vukojičić novi direktor MPG Beograd

Agencije

Marko Vukojičić je unapređen na poziciju Izvršnog direktora MPG Beograd, najveće i najuspešnije agencije za unapređenje prodaje u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

 

Marko Vukojičić je kao akaunt direktor sa velikim uspehom i dugi niz godina vodio najveći i najuspešniji tim za saradnju sa klijentima. Sarađivao je sa klijentima kao što su Mercator-S, Mars, Apatinska pivara, Knjaz Miloš, Yettel, L’Oreal i mnogi drugi i izuzetno je zaslužan za razvoj više segmenata poslovanja.

Draško Roganović, jedan od osnivača MPG Beograd, će zauzeti novoformiranu poziciju Country Managera i njegove glavne dužnosti će biti obezbeđivanje dugoročnog razvoja MPG SEE grupacije na lokalnom i regionalnom nivou kao i dalji razvoj usluga digitalnih komunikacija.

Promenu na vrhu agencije prati i proces reorganizacije poslovanja započet sredinom prošle godine, pri čemu će novoformiranu poziciju Client Service Director-a zauzeti Slađana Simić, dugogodišnji akaunt direktor u MPG Beograd, dok će Aleksandra Jočić biti unapređena na poziciju akaunt direktora jednog od 3 velika akaunt tima u agenciji. Agencijski tim će realizovati SEF pristup poslovanju koji podrazumeva fokusiranje na kontinuirano plasiranje agencijskih usluga, ekspertizu u prodajnom marketingu i striktno pridržavanje prioritetnih zadataka i ciljeva. SEF pristup će obezbediti visok nivo podrške klijentima agencije kada je u pitanju prodajni marketing, realizacija evenata i digitalne komunikacije, a zaposlenima mnogo prilika za profesionalno usavršavanje i napredak.

Promene u MPG Beograd dolaze posle najuspešnije godine od osnivanja sa preko 5 miliona EUR prometa, više od 40 zaposlenih, visokim rastom EBITDA i pružanjem usluga u 8 zemalja Jugoistočne Evrope, od Bugarske i Albanije do Slovenije. Klijenti MPG Beograd uključuju kompanije kao što su Apatinska pivara, G3 Spirits, Knjaz Miloš, LG, Marbo, Mars, Mercator-S, P&G, Philip Morris, L’Oreal, Yettel i mnogi drugi.

Sve navedene promene imaju za cilj da obezbede dalji razvoj poslovanja MPG Beograd i zadrže i dodatno unaprede visok nivo zadovoljstva i lojalnosti klijenata, zaposlenih, dobavljača i brojnih saradnika. MPG Beograd je deo MPG SEE prve, najveće i najuspešnije grupacije agencija za prodajni marketing u Jugoistočnoj Evropi sa više od 300 zaposlenih i godišnjim prometom od preko 30 miliona EUR.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] CREATIVE DISORDER STUDIO: „Created for AI, by AI“ za Diplo Fondaciju

Advertiser Serbia25. фебруар 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Sve ima bolji okus s Vegetom“ za Podravku

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ: „#BirajZeleno – više ljubavi, manje otpada od hrane“ za Nestlé Adriatic

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] ŽIŠKA: „Sav od igre“ za Munchmallow

Advertiser Serbia19. фебруар 2024.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2023/24] ADORJAN KURUCZ, Homepage.Creative.Digital: „Verovatno kao odgovor na sveprisutno veštačko, očekuje nas i više ljudskog“

Advertiser Serbia16. фебруар 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] 404: „terrapija – Liječimo Zemlju edukacijom“ za Udrugu Terra Hub

Advertiser Serbia16. фебруар 2024.

Dragana Josipović preuzela je vođenje Futura DDB agencije u Zagrebu

Advertiser Serbia15. фебруар 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] LEO BURNETT: „Srećičica“ za A1 Srbija

Advertiser Serbia13. фебруар 2024.

Direct Media United Solutions najbolja agencija za podršku online prodaji

Advertiser Serbia12. фебруар 2024.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] SEÑOR: „Samo Osječko“ za Osječku pivovaru

Advertiser Serbia12. фебруар 2024.

[POGLED SA VRHA 2023/24] ALEKSANDAR RADUKIN, Homepage.Creative.Digital: „Komunikacije evoluiraju nikad brže, potrebna je ogromna fleksibilnost i rezilijentnost“

Advertiser Serbia8. фебруар 2024.

BORISLAV MILJANOVIĆ, Represent System: „Moramo u komunikacijama da budemo superiorni da bi preživeli“

Advertiser Serbia7. фебруар 2024.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2023/24] ZDRAVKO KEVREŠAN, DRV: „Potrebno nam je kolektivno osveženje, a onda i zajednička dugoročnija strategija i konkretne aktivnosti za bolju scenu i uslove“

Advertiser Serbia1. фебруар 2024.

V+O formirao strateško partnerstvo sa međunarodnom komunikacionom grupacijom SEC Newgate

Advertiser Serbia1. фебруар 2024.

Da li je ovo najgledanija reklama u regionu?

Advertiser Serbia31. јануар 2024.