Konferencije

Jedanaesto izdanje SoMo Borca powered by Httpool u potpuno novom formatu!

Uz najvažniju dodelu digitalnih nagrada u regiji i najbolji party, ove godine i celodnevna konferencija

 

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog jubilarnog izdanja dodele najvažnije digitalne nagrade u regiji, ove godine organizacijski tim SoMo Borca powered by Httpool priprema brojne novosti koje će ovu nagradu podići na potpuno novi nivo. Najveća novost je da je suorganizator ovogodišnjeg izdanja Hrvatsko društvo digitalnih izdavača (HUDI), kao i da će se SoMo Borac powered by Httpool po prvi put održati u formi celodnevne konferencije.

Ovogodišnji program biće održan 17. novembra u Zagrebu, a konferencija će se odvijati u dva streama. Ugledni nacionalni i inostrani stručnjaci deliće svoje znanje s ciljem pozicioniranja i razvoja struke u regiji, a nakon razmene znanja i iskustava, tradicionalno sledi svima dobro poznat najbolji party u gradu koji ni ove godine neće razočarati.

Prošle godine smo srušili rekorde s prijavama, interesovanjem i posećenošću naše dodele i partya i to nam je dalo vetar u leđa da ove godine postavimo još više ciljeve, kako u sadržajnom, tako i iskustvenom i edukativnom smislu. Uz naše partnere i suorganizatore, ne sumnjam da će ovo zaista biti jedan veliki korak ka napretku digitalne struke u regiji”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac.

HUDI je vodeće strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje učestvuju u digitalnom oglašavanju. Njihovi ciljevi su oblikovanje pravila i standarda na digitalnom oglašivačkom tržištu, prenošenje znanja i trendova sa razvijenih digitalnih tržišta na nacionalno te podizanje opšteg nivoa znanja i stručnosti na tržištu uz deljenje znanja i resursa među zajednicom. Iste vizije o razvoju regionalne digitalne zajednice na svetski nivo dovele su do saradnje SoMo Borca powered by Httpool i HUDI-ja koja će svoje ciljeve i ostvariti.

Ozren Kronja, izvršni direktor Hrvatskog udruženja digitalnih izdavača istakao je važnost saradnje: “HUDI je prepoznao SoMo Borac kao projekat koji zaista okuplja zajednicu najvećih digitalnih stručnjaka s ovih prostora i stoga se izuzetno radujemo saradnji. Kao vodeće strukovno udruženje doprinećemo SoMo Borcu s ogromnim digitalnim sadržajem, znanjem i stručnošću. Istovremeno nam je ovo izazov jer prvi put ostvarujemo ovako važnu saradnju i želimo opravdati poverenje koje smo dobili. Verujem da ćemo zajedničkim snagama i znanjem zaista i doprineti razvoju struke.”

Osim novog izdanja konferencije, ovogodišnja dodela nagrada sadržavaće i nove kategorije. Kategorija “Best Digital OOH” obuhvatiće formate koji prethodnih godina nisu mogli učestvovati u takmičenju za ovo važno priznanje struke, a novost je i kategorija TikTok koji je već dobro poznat alat mnogih kompanija za stvaranje dodatne vidljivosti i komuniciranje ključnih poruka.

Iz Httpool by Aleph koji je i ove godine glavni sponzor, ističu zadovoljstvo oko zajedničkog cilja – razvoja digitalne ekonomije i promocije digitalnog marketinga u regiji, s ciljem maksimiziranja povrata investicije oglašivačima. „SoMo Borac je jedan od najvećih i najrelevantnijih digitalnih marketinških događanja u regiji te samim tim i centralno mesto za razmenu znanja, najnovijih trendova te primera dobre prakse iz kojih svi mogu da uče. Httpool je, s druge strane, aktivan učesnik digitalnog ekosistema, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Mete, Spotifya, Snapchata i Digital Turbinea želimo da nastavimo da razvijamo svest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regiji, što je u SoMo Borcu posebno vidljivo kroz kategoriju nagrade Special mention by Httpool“, zaključuje Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica hrvatske podružnice Httpool by Aleph, dodajući kako se podrška SoMo Borcu prirodno uklapa u misiju kompanije – edukaciju globalnog tržišta u digitalnom marketingu na društvenim mrežama.

Sve novosti oko dodjele najvažnije digitalne nagrade u regiji možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a do 09. juna traje i posebna ponuda cene ulaznica za konferenciju, dodelu i party.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Konferencije

Hrvatska: Platformski rad pod nadzorom države s prvim danom 2024

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Hrvatska: Šta sve donosi Vladin sistem za nadzor platformskog rada?

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023 objavio finaliste takmičenja NEM Awards

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

‘Mlade više ne zanima zastareli način rada, zato biraju gig ekonomiju’

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

MOJCA MADEA MAJHEN, Paideia Events: „Organizovanje ovogodišnjeg SEMPL-a bilo je sjajno iskustvo“

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023: Bogata lista hrvatskih i međunarodnih TV profesionalaca koji su potvrdili svoj dolazak

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

MANUELA ŠOLA, Komunikacijski laboratorij: „Vrijeme je da započnemo razgovor o tome kako će izgledati naši poslovi u budućnosti“

Advertiser Serbia19. новембра 2023.

Poznati su dobitnici SoMo Borac nagrade!

Advertiser Serbia18. новембра 2023.

Srbija postala članica Alijanse za upravljanje veštačkom inteligencijom

Advertiser Serbia17. новембра 2023.

Nova SoMo Borac statua: Estetska težina simbolizuje težinu nagrade

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

Regionalna konferencija o olakšavanju trgovine: Olakšavanje trgovine oblikuje saradnju i integraciju ekonomija Zapadnog Balkana u digitalnom dobu

Advertiser Serbia14. новембра 2023.

Predstavljanje novog sistema za nadzor platformskog rada na prvoj hrvatskoj konferenciji o GIG ekonomiji

Advertiser Serbia10. новембра 2023.

Održana Deveta konferencija Grupe mrežnih operatora Srbije (RSNOG)

Advertiser Serbia10. новембра 2023.

Objavljen program prve SoMo Borac konferencije

Advertiser Serbia9. новембра 2023.