Brendovi

A1 pomera granice kvaliteta korisničkog iskustva

Brendovi

Činjenica je da su osim dobre internet veze, bez koje se ne može zamisliti današnja komunikacija, brzina, pokrivenost i bezbednost mreže postali imperativ za savremene korisnike.

 

Razumevanje potreba i očekivanja korisnika su u fokusu kompanije A1 Srbija, koja ovog proleća može da im ponudi iskustva koja će ispuniti njihova očekivanja, stil života, želje i potrebe.

Napredno korisničko iskustvo deo je poslovne politike kompanije od samih početaka na srpskom tržištu. Od ukidanja naknada za uspostavu poziva, razgovore sa korisničkim servisom i aktivaciju broja preko prvih neograničenih tarifa, A1 je uvek nastojao da menja tržište na bolje i u korist korisnika. Dokaz poverenja između kompanije i potrošača, kao i dobre prakse u odnosima sa korisnicima je i sertifikat “Fer sa potrošačem”, koji je Nacionalna organizacija potrošača Srbije nedavno dodelila kompaniji A1. Među 26 kriterijuma koji je ocenjuju, sertifikat vrednuje i način na koji kompanija odgovara na reklamacije, lanac nabavke, odnos prema zaposlenima, zaštitu privatnosti i ličniih podataka korisnika, edukaciju i informisanje korisnika, ali i savesnu i održivu potrošnju.
Već dve godine zaredom, A1 je s razlogom operator koji beleži najveći prenos brojeva iz drugih mreža, kako potvrđuju i podaci Regulatorne agencije za elektronske komunikacije (RATEL). Samo u toku protekle godine čak 42.492 korisnika odlučilo da prenese svoj broj u A1 Srbija.

Potrebe korisnika u digitalnoj eri postaju sve veće i kompleksnije, a telefonija kao takva postaje osnov informisanja, slobode kretanja, socializacije i zabave. Upravo zato kompanija izlazi iz okvira osnovnih usluga i svojim korisnicima pruža podršku u svim trenucima koje njihov život čine više vau. Ovog proleća predstavljene su nove NEO23 tarife koje prate različite životne stilove – Joy, Travel i Protect. Sve tri opcije podmiruju potrebe za telefonijom, minutima, porukama i internetom u neograničenim količinama, a u odnosu na životne navike mogu odabrati između dodatne zabave korišćenjem aplikacija koje su svetski trendovi, dodatnih količina interneta u romingu, zdravstvenog osiguranja za putovanja ili osiguranja uređaja od oštećenja i na internetu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Prvi put u Srbiji dodeljene nagrade „ESG Lideri“

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Proizvođač čokolade Toblerone kažnjen sa 337,5 miliona evra zbog nepoštene prakse

Advertiser Serbia23. мај 2024.

Širi se mreža bezbrižnih putnika

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Galaxy AI u rukama 8,8 miliona ljudi: Revolucija veštačke inteligencije sada stvarno počinje

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Održana druga radionica sa Ivanom Minićem i autorima Naše mreže: Mali biznisi su najvitalniji deo privrede i šansa manjih sredina

Advertiser Serbia20. мај 2024.

BELhospice proslavio 20. rođendan: Jubilej posvećen podizanju svesti o palijativnoj nezi u Botaničkoj bašti “Jevremovac“

Advertiser Serbia20. мај 2024.

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.