Sajmovi

LINK do posla: Više od 5000 posetilaca na četvrtom LINK2job sajmu zapošljavanja!

Sajmovi

Četvrti po redu LINK2job sajam zapošljavanja održan je u petak, 12. maja, u hotelu Jugoslavija

LINK Centar za razvoj karijere, u saradnji sa preko 400 partnerskih kompanija i 50 izlagača, uz podršku grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, ugostio je preko 5000 posetilaca.
Svečanom otvaranju prisustvovali su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, predsednik Saveta za zapošljavanje i član Gradskog veća Dragomir Petronijević, kao i zamenik direktora beogradske filijale NSZ Siniša Knežević.

Na ovogodišnjem LINK2job sajmu zapošljavanja, domaće i internacionalne kompanije predstavile su se sa preko 300 otvorenih radnih pozicija sa širokim dijapazonom delatnosti. Među brojnim učesnicima bile su kompanije Comtrade, ManpowerGroup, Sitel, MHT, Bosch i mnogi drugi.

Ovom prilikom, posetioci su mogli da ostvare direktnu interakciju sa potencijalnim poslodavcima i saznaju kako da na najbolji način ispune uslove za zaposlenje na određenim pozicijama, što je rezultiralo velikim brojem zaposlenih na sajmu.

Usavršavanjem do uspeha – novim veštinama do radnog mesta

Poseban i drugačiji, LINK2job sajam zapošljavanja i ovog puta posetiocima je ponudio raznovrstan program i mogućnost stručnog usavršavanja. Ovogodišnjih 5000 posetilaca imalo je prilike da direktno komunicira sa regruterima kompanija i informiše se o mogućnostima za razvoj karijere i uslovima za rad; po želji, posetioci su mogli da ostave svoj CV za sve pozicije koje im deluju privlačno.
Svaki posetilac je dobio na poklon besplatno fotografisanje i profesionalnu obradu fotografije za CV, koje je obezbedio DesignStudio tim, kao i besplatne online Microsoft Office kurseve i kurseve engleskog jezika po želji. Svi posetioci imali su mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri; oni najsrećniji osvojili su specijalne nagrade u vidu besplatnih kurseva iz programiranja, dizajna, e-poslovanja, pa i besplatnog školovanja na ITAcademy.

Izuzetnu pažnju posetilaca privukla je mogućnost da učestvuju u simulaciji intervjua za posao u Job Box kutku sa HR stručnjacima i savetnicima iz realnih kompanija i time unaprede svoje predstavljanje pred poslodavcima, direktno apliciraju za otvorene pozicije u Laptop Corneru, kao i da čuju predavanja na temu preduzetništva i startupa u IT sektoru, obrazovanja i unapređenja ličnih osobina.
LINK2job sajam se još jednom predstavio kao važan događaj u kalendaru mladih ljudi u potrazi za poslom i kompanija koje žele da se predstave na najbolji način. Svim zaposlenima na sajmu čestitamo, a onima koji nisu pronašli zaposlenje želimo puno uspeha na sledećem sajmu i u budućem stručnom usavršavanju.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Sajmovi

Samsung Electronics predstavio novu eru Micro LED tehnologije na sajmu ISE 2022

Advertiser Serbia16. maja 2022.

Otvoren Sajam automobila na Beogradskom sajmu

Advertiser Serbia12. maja 2022.

Sajam turizma od 24. do 27. marta

Advertiser Serbia2. marta 2022.

Oživljavanje sajamske industrije nakon covid krize važno je za oporavak privrede, razmenu znanja i najboljih poslovnih praksi

Advertiser Serbia17. februara 2022.

Na Expo Dubai 2020 predstavljen novi turistički brend naše zemlje – „Srbija. Doživi!“

Advertiser Serbia13. januara 2022.

Linija monitora kompanije Samsung postavila novi rekord sajma CES sa devet osvojenih nagrada

Advertiser Serbia13. januara 2022.

Samsung na sajmu CES 2022 predstavio najnovije Bespoke frižidere sa francuskim vratima, nove Bespoke kućne aparate, kao i mogućnosti integracije SmartThings tehnologije

Advertiser Serbia10. januara 2022.

Samsung na CES 2022 sajmu predstavio najnovije modele MICRO LED, Neo QLED i Lifestyle televizora

Advertiser Serbia7. januara 2022.

Samsung inovacije za novo doba na sajmu potrošačke elektronike CES 2022

Advertiser Serbia22. decembra 2021.

42. GRAFIMA – Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

Advertiser Serbia18. oktobra 2021.

Otkazan Sajam knjiga u Beogradu

Advertiser Serbia6. oktobra 2021.

6. MEDIA MARKET – Sajam informisanja, komunikacija i marketinga

Advertiser Serbia24. avgusta 2021.

PKS poručuje firmama: Iskoristite šansu koju pruža „Dubai expo 2020“

Advertiser Serbia26. jula 2021.

Podrška PKS za uspešan nastup privrede na “Dubai Expo 2020“

Advertiser Serbia16. jula 2021.

Sajam knjiga u septembru

Advertiser Serbia23. juna 2021.