Sajmovi

LINK do posla: Više od 5000 posetilaca na četvrtom LINK2job sajmu zapošljavanja!

Sajmovi

Četvrti po redu LINK2job sajam zapošljavanja održan je u petak, 12. maja, u hotelu Jugoslavija

LINK Centar za razvoj karijere, u saradnji sa preko 400 partnerskih kompanija i 50 izlagača, uz podršku grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, ugostio je preko 5000 posetilaca.
Svečanom otvaranju prisustvovali su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, predsednik Saveta za zapošljavanje i član Gradskog veća Dragomir Petronijević, kao i zamenik direktora beogradske filijale NSZ Siniša Knežević.

Na ovogodišnjem LINK2job sajmu zapošljavanja, domaće i internacionalne kompanije predstavile su se sa preko 300 otvorenih radnih pozicija sa širokim dijapazonom delatnosti. Među brojnim učesnicima bile su kompanije Comtrade, ManpowerGroup, Sitel, MHT, Bosch i mnogi drugi.

Ovom prilikom, posetioci su mogli da ostvare direktnu interakciju sa potencijalnim poslodavcima i saznaju kako da na najbolji način ispune uslove za zaposlenje na određenim pozicijama, što je rezultiralo velikim brojem zaposlenih na sajmu.

Usavršavanjem do uspeha – novim veštinama do radnog mesta

Poseban i drugačiji, LINK2job sajam zapošljavanja i ovog puta posetiocima je ponudio raznovrstan program i mogućnost stručnog usavršavanja. Ovogodišnjih 5000 posetilaca imalo je prilike da direktno komunicira sa regruterima kompanija i informiše se o mogućnostima za razvoj karijere i uslovima za rad; po želji, posetioci su mogli da ostave svoj CV za sve pozicije koje im deluju privlačno.
Svaki posetilac je dobio na poklon besplatno fotografisanje i profesionalnu obradu fotografije za CV, koje je obezbedio DesignStudio tim, kao i besplatne online Microsoft Office kurseve i kurseve engleskog jezika po želji. Svi posetioci imali su mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri; oni najsrećniji osvojili su specijalne nagrade u vidu besplatnih kurseva iz programiranja, dizajna, e-poslovanja, pa i besplatnog školovanja na ITAcademy.

Izuzetnu pažnju posetilaca privukla je mogućnost da učestvuju u simulaciji intervjua za posao u Job Box kutku sa HR stručnjacima i savetnicima iz realnih kompanija i time unaprede svoje predstavljanje pred poslodavcima, direktno apliciraju za otvorene pozicije u Laptop Corneru, kao i da čuju predavanja na temu preduzetništva i startupa u IT sektoru, obrazovanja i unapređenja ličnih osobina.
LINK2job sajam se još jednom predstavio kao važan događaj u kalendaru mladih ljudi u potrazi za poslom i kompanija koje žele da se predstave na najbolji način. Svim zaposlenima na sajmu čestitamo, a onima koji nisu pronašli zaposlenje želimo puno uspeha na sledećem sajmu i u budućem stručnom usavršavanju.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Sajmovi

Samsung Electronics pokreće sledeću generaciju tehnologije ekrana predstavljanjem nove linije Odyssey, ViewFinity i Smart Monitor na sajmu CES 2023

Advertiser Serbia10. јануара 2023.

Samsung je na sajmu CES 2023 predstavio SmartThings stanicu koja pametne kuće čini dostupnijim za svakog

Advertiser Serbia9. јануара 2023.

CES 2023 – Samsung podiže održivi način života na viši nivo

Advertiser Serbia5. јануара 2023.

Samsung Electronics C-Lab startapi debituju na sajmu CES 2023

Advertiser Serbia30. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Samsung je dobitnik 46 nagrada za inovacije od Udruženja za potrošačku tehnologiju na sajmu CES 2023

Advertiser Serbia18. новембра 2022.

65. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Advertiser Serbia18. октобра 2022.

Otvorena 42. Grafima

Advertiser Serbia21. септембра 2022.

42. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije – GRAFIMA

Advertiser Serbia15. августа 2022.

Samsung Electronics predstavio novu eru Micro LED tehnologije na sajmu ISE 2022

Advertiser Serbia16. маја 2022.

Otvoren Sajam automobila na Beogradskom sajmu

Advertiser Serbia12. маја 2022.

Sajam turizma od 24. do 27. marta

Advertiser Serbia2. марта 2022.

Oživljavanje sajamske industrije nakon covid krize važno je za oporavak privrede, razmenu znanja i najboljih poslovnih praksi

Advertiser Serbia17. фебруара 2022.

Na Expo Dubai 2020 predstavljen novi turistički brend naše zemlje – „Srbija. Doživi!“

Advertiser Serbia13. јануара 2022.