Brendovi

Tandem Eurobank i Mančester Junajted nastavlja dugogodišnju saradnju

Eurobank je potpisala novi ugovor o saradnji sa svetski poznatim fudbalskim klubom Mančester Junajted, čime je nastavljeno uspešno partnerstvo koje traje od 2014. godine.

 

Zahvaljujući ovoj saradnji, klijenti Eurobanke mogu postati vlasnici kobrendirane debitne, kreditne i prepaid platne kartice sa znakom Mančester junajteda. Osim standardnih funkcionalnosti, kao što su beskontaktne transakcije i mogućnost plaćanja preko interneta, vlasnici ovih kartica imaju priliku i da učestvuju u brojnim promotivnim akcijama sa vrednim nagradama, među kojima je i odlazak na stadion Old Traford.

Od početka ovog partnerstva, izdali smo gotovo 30.000 Eurobank Mančester junajted kobrendiranih kreditnih, debitnih i prepaid platnih kartica. Ujedno, kao ekskluzivni partner proslavljenog fudbalskog kluba, organizovali smo i mnoštvo jedinstvenih sportskih događaja za naše klijente, partnere, medije i zaposlene. Zahvalni smo Mančester junajtedu na izuzetnoj saradnji i sigurni smo da ćemo i ubuduće nastaviti sa projektima koji su od velikog značaja za bankarsko tržište, ali i čitavu zajednicu, kroz društvenu odgovornost”, kaže Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobanke.

U okviru ove uspešne saradnje, Eurobank je dovela u Srbiju i Mančester Junajted Školu fudbala u septembru 2019. godine, kada su priliku da unaprede svoje sportske veštine imali mladi fudbaleri od 11 godina iz cele zemlje, fudbalski treneri, ali i štićenici Domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo. Eurobank je za organizovanje Škole fudbala Mančester junajted nagrađena prestižnom VIRTUS nagradom za doprinos zajednici na nacionalnom nivou. Takođe, u okviru ovog partnerstva, Beograd su posetile legende proslavljenog fudbalskog kluba, među kojima su Piter Šmajhel, Nemanja Vidić, Ves Braun i Dvajt Jork.

Sedam godina partnerstva između Eurobanke i Mančester Junajteda dalo je zapažene rezultate. Ovaj trend će se, zahvaljujući nastavku partnerstva, nastaviti, a klijente Eurobanke u narednom periodu očekuju nove pogodnosti i zanimljive aktivacije.

Eurobank a.d. posluje u Srbiji od 2003. godine i danas je među vodećim stranim investitorima i finansijskim organizacijama u zemlji sa ukupnom aktivom od 1,69 milijarde evra i kreditnim portfolijom od preko 1,22 milijarde evra (na dan 31.12.2020.). Nakon više od 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, Eurobank svojim klijentima nudi širok dijapazon standardnih i inovativnih bankarskih proizvoda i usluga. Poslovna mreža Eurobanke sastoji se od 80 ekpozitura i 5 centara za rad sa privredom na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama. Više informacija o Eurobank možete naći na adresi www.eurobank.rs.
Eurobank Grupa je dinamična bankarska organizacija aktivna u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 67.7 milijardi evra i 11,394 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj dinamičan rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata. Sa ukupnom mrežom od 625 ekspozitura u Grčkoj i inostranstvu, Grupa nudi bogat asortiman bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga za stanovništvo i poslovne klijente.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Neto profit kompanije Tesla prvi put premašio milijardu dolara

Advertiser Serbia27. jula 2021.

Philip Morris najavljuje prestanak prodaje cigareta u Velikoj Britaniji

Advertiser Serbia27. jula 2021.

Crocs tuži 20 kompanija zbog navodnog kopiranja njihove popularne obuće

Advertiser Serbia27. jula 2021.

PKS poručuje firmama: Iskoristite šansu koju pruža „Dubai expo 2020“

Advertiser Serbia26. jula 2021.

Amazon će omogućiti plaćanje kriptovalutama?

Advertiser Serbia26. jula 2021.

Kompanija ADM, jedna od vodećih svetskih kompanija prehrambenog sektora, pokazala interesovanje za Sojaprotein

Advertiser Serbia26. jula 2021.

Prvo predstavljanje Japana u Sakura parku

Advertiser Serbia26. jula 2021.

Od jeseni prvi svetski pokret o etičkom kodeksu influensera

Advertiser Serbia24. jula 2021.

Banka hrane Beograd dobija novo vozilo – Maloprodajni lanac Delez Srbija donacijom dodatno podržao rad humanitarne organizacije

Advertiser Serbia24. jula 2021.

Zaposleni se guše: Pet načina na koji menadžeri mogu da pomognu!

Advertiser Serbia23. jula 2021.

Maxi supermarketi deo ponude „Donesi“ platforme

Advertiser Serbia22. jula 2021.

Luvr i Ufici tuže erotski sajt zbog aplikacije koja prikazuje porno glumce na najpoznatijim umetničkim delima

Advertiser Serbia22. jula 2021.

Robot koji može da „čita emocije“ neprestano dobija otkaze s poslova

Advertiser Serbia21. jula 2021.

EU planira da omogući praćenje transfera bitkoina

Advertiser Serbia21. jula 2021.

Dodeljene Sakura stipendije za 2021. godinu

Advertiser Serbia20. jula 2021.