Mediji

SUPERSTAR 3 – Dom remasterizovanih domaćih klasika

Kompanija Telekom Srbija je, sa zadovoljstvom, predstavila novi kanal najpoznatijeg i najgledanijeg televizijskog brenda za premium domaći serijski i najatraktivniji filmski program na ovim prostorima – Superstar 3.

 

Ovaj kanal je startovao prvog dana juna na poziciji 202 na Iris i Supernova platformi, dok će na mSAT biti na 71 poziciji.

Superstar 3 će gledaocima ponuditi najširi izbor srpskih i jugoslovenskih igranih filmova, obuhvatajući period od 1945. godine do danas. Program će biti organizovan u okviru ciklusa koji će se fokusirati na različite autore, glumce, žanrove i tematske celine, pružajući sveobuhvatan pregled istorije i savremenog razvoja naše kinematografije. Gledaoci će moći da uživaju u kultnim ostvarenjima, zaboravljenim draguljima, kao i u novim serijama i filmovima koji su obeležili poslednje decenije.

Srećni smo i ponosni na nov filmski kanal Superstar 3, koji predstavlja još jedan dokaz kako i u koji meri se Telekom Srbija bavi trajnim čuvanjem i unapređenjem srpske kinematografije. Superstar 3 je kanal svih naših filmova, onih koji su obeležili filmsku baštinu i koji su kreirali poseban filmski identitet naših prostora kroz vreme“, rekla je Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju kompanije Telekom Srbija.

Pokazatelj koliko se prepoznaje, ceni i ulaže u trajno očuvanje filmske baštine je i nov projekat Telekoma Srbija pod nazivom „Film živi“ koji se odnosi na remasterizaciju čak 1.000 naših filmskih klasika, kojim se značajno unapređuje kvalitet naslova. Veliki projekti su pred nama kada je u pitanju igrani sadržaj i srpska kinematografija i na tome ćemo posvećeno raditi“, dodala je Martinović.

U punom kapacitetu, program je startovao prvog junskog dana – u podne je prikazana remasterizovana kopija klasika „Skupljači perja“, Aleksandra Saše Petrovića. Do sada, gledaoci su mogli da se podsete novijih serija poput „Zlatni dečko“, „Kalup“, „Ime naroda“, kao i dobro poznatih filmova „Orlovi rano lete“, „Marš na Drinu“, „Salaš u malom ritu“, „Što se bore misli moje“ i drugih. Već do kraja nedelje nas očekuju nova ostvarenja – „Kako sam sistematski uništen od idiota“, „Šta radiš večeras“, „Peti leptir“, „Život je lep“, „Braća po materi“, „Oktobar fest“, „Šmeker“ i mnogi drugi.

Telekom Srbija i Superstar 3 će u budućnosti posebnu pažnju posvećivati remasterizovanju kultnih ostvarenja domaće kinematografije, čime će ne samo sačuvati filmsku baštinu, već i omogućiti novim generacijama gledalaca da uživaju u ovim klasicima u unapređenom kvalitetu slike i zvuka.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

NEM Dubrovnik 2024., 3. dan: Skyshowtime CEO podelio uvide, Lionsgate prikazao novi sadržaj, TV product showcase, Pickbox proslavio 10 godina

Advertiser Serbia13. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 2. dan: Keynote govori Warner Bros. Discovery i BBC Studios, skrininzi i predstavljanja velikih studija iz SAD

Advertiser Serbia12. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 1. dan: Warner Bros. Discovery proslavio predstavljanje Maxa, IDTV predstavili novi sadržaj, buduća predsednica Uprave Hrvatskog Telekoma delila svoje uvide, AI kao goruća tema

Advertiser Serbia11. јун 2024.

Leto na SkyShowtime platformi

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Predstavljeni finalisti međunarodne radionice “Make the Scene!“, partnerskog projekta United Media i Pulskog Filmskog Festivala

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Odakle satelit među krompirima i malinama i kakve veze sa tim imaju Japanci i Tito

Advertiser Serbia7. јун 2024.

United Grupa započinje izgradnju novog terestrijalnog kabla između Atine i Soluna

Advertiser Serbia6. јун 2024.

United Grupa stvara najveću optičku mrežu u Jugoistočnoj Evropi pod brendom United Fiber

Advertiser Serbia4. јун 2024.

Filmske avanture i ove nedelje na FilmBox kanalima

Advertiser Serbia4. јун 2024.

Uspostavljena saradnja United Media i Fakulteta dramskih umetnosti

Advertiser Serbia3. јун 2024.

SkyShowtime otkriva impresivan spisak naslova koji stižu na platformu u toku 2024. godine i u nastavku

Advertiser Serbia3. јун 2024.

Filmovi koji će definitivno postati vaši favoriti

Advertiser Serbia28. мај 2024.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 13. do 19. maja 2024

Advertiser Serbia22. мај 2024.

Produžen rok za prijave radijskih džinglova i reklama za nagradu V(RAB)AC 2024

Advertiser Serbia21. мај 2024.

Vaša nedeljna doza zabave – top 3 filma za ovu sedmicu

Advertiser Serbia21. мај 2024.