Brendovi

Samsung predstavio novi Galaxy Tab S3 koji nudi vrhunsko iskustvo zabave i rada u pokretu

Brendovi

BARSELONA – Samsung je na Svetskom kongresu mobilne tehnologije u Barseloni predstavio Samsung Galaxy Tab S3, novi tablet elegantnog dizajna sa naprednom tehnologijom, koji donosi vrhunsko iskustvo rada u pokretu

Za obožavaoce digitalnih sadržaja, Galaxy Tab S3 nudi vrhunsko uživanje u video snimcima i igrama kao i mnoge druge funkcionalnosti koje pruža Galaxy tehnologija. Novi Tab S3 donosi:

• Video sadržaj u HDR (High Dynamic Range) kvalitetu: Super AMOLED ekran podržava video snimke u HDR kvalitetu (10bitne boje), za realistične boje i živopisan digitalni sadržaj.

• Samsung Flow: Ova tehnologija omogućava neometan rad u pokretu. Za bezbedno i sigurno prijavljivanje na sistem, Samsung Flow koristi biometrijsku identifikaciju da prijavi korisnika i obezbedi pristup mreži sa svim kompatibilnim uređajima, kao i prenos dokumenata sa mobilnog uređaja na tablet. Ona takođe vrši sinhronizaciju poruka i obaveštenja, tako da korisnik nikada neće propustiti važnu poruku, bez obzira da li trenutno koristi pametni telefon ili tablet.

• Unapređeni S Pen: Za prirodan doživljaj pisanja, S Pen ima 0,7 mm tanji vrh i unapređenu osetljivost na pritisak. S Pen takođe obuhvata praktične funkcije, kao što su Screen Off Memo za brzo zapisivanje kratkih beleški kada je ekran isključen, PDF Annotation funkciju za jednostavnu izmenu PDF dokumenata i crtanje na profesionalnom nivou, pomoću naprednih alata za crtanje (Advanced Drawing Tools).

null

Ovaj tablet uređaj nasledio je Samsungovu inovativnu Galaxy tehnologiju, uključujući i zadnju kameru od 13 megapiksela sa auto-fokusiranjem i prednju kameru od 5 megapiksela za visokokvalitetne fotografije. Tab S3 omogućava i proširenje kapaciteta za čuvanje podataka i podržava brzo punjenje, a omogućava i do 12 časova reprodukcije video materijala.

U Samsungu smo posvećeni pomeranju postojećih granica iskustva u korišćenju računara, tako što obezbeđujemo proizvode koji su najbolji u svojoj klasi i koji zadovoljavaju raznolike potrebe i zahteve korisnika,“ izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. „Bez obzira na to da li potrošači traže odličnu zabavu i uživanje u digitalnim sadržajima, ili svestran uređaj visoke produktivnosti za rad ili učenje, paleta naših tablet uređaja izrađena je na bazi vrhunske tehnologije i dizajnirana tako da je korisnici mogu nositi svuda sa sobom.“

null

Samsung Galaxy Tab S3 donosi jedan potpuno nov nivo zabave u pokretu, obezbeđujući uživanje u video sadržajima nalik na onom u bioskopu – sa reprodukcijom sadržaja u 4K kvalitetu. Uz to, Galaxy Tab S3 je prvi Samsungov tablet koji se odlikuje kvad-stereo zvučnicima, koje pokreće Harmanov AKG, a koji donosi superioran kvalitet zvuka. Sa partnerima iz industrije video sadržaja kao što je Amazon, korisnici mogu uživati u trenutnom pristupu originalnim HDR video sadržajima.

Optimizovan za igranje igara, Galaxy Tab S3 obuhvata Vulkan API koji donosi superiornu grafiku i funkciju za pokretanje igara, Game Launcher, koja donosi unapređen korisnički interfejs i uživanje u video igrama potpuno prilagođeno individualnom korisniku, kao i različite programe rada – npr. Do Not Disturb („ne uznemiravaj“) za uživanje u igrama bez prekidanja. Bez obzira da li korisnik uživa u filmskom maratonu ili u omiljenoj igri, Galaxy Tab S3 može da zameni sisteme za igranje igara, televizor i desktop računar, a sve to upakovano u prefinjen i potpuno prenosiv dizajn.

null

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti poluprovodnika i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.

IT kompanija Seavus menja naziv u Kinšift

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

Novi dragulj planinskog turizma „Crowne Plaza Kolašin” u Crnoj Gori

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

Glovo obeležava Black Friday uz popust i do 65% kod svojih 14 partnerskih prodavnica

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Ekonomičan i udoban „beg“ iz grada

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Nespresso i Fusalp vas vode u čarobni svet praznika

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Samsung Electronics jedan od pet najboljih globalnih brendova četvrtu godinu zaredom

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

Zabranjena Toyota reklama zbog „promovisanja ponašanja koje je štetno po okolinu“

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

Radnicima prilikom odabira posla najvažnija visina plate

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Poznati finalisti za prestižnu „SAM Godišnju nagradu 2023“

Advertiser Serbia21. новембра 2023.