Brendovi

Samsung Electronics predstavlja Bespoke JET AI pametni usisivač

Brendovi

Novi štapni usisivač nudi prvo u svojoj seriji inteligentno čišćenje koje pokreće veštačka inteligencija, moćne performanse i higijensku višenamensku stanicu za iskustvo čišćenja bez napora

 

Kompanija Samsung Electronics najavila je globalno lansiranje Samsung Bespoke JET AI, najsnažnijeg bežičnog štapnog usisivača iz Samsung portfolia do sada, sa do 280 W usisne snage, poboljšanom All-in-One Clean Station i inteligentnom veštačkom inteligencijom (AI) temeljenom na funkcionalnosti.

Bespoke JET AI dizajniran je za svaki životni stil zahvaljujući svojoj usisnoj snazi svetske klase i prvim uslugama čišćenja zasnovanim na veštačkoj inteligenciji. S prilagođenim JET AI, Samsung isporučuje bežični štapni usisivač sa ogromnom usisnom snagom, najdužim radnim vremenom dosada i praktičnim funkcijama upotrebljivosti i održavanja kako bi pojedincima omogućili da vode svoj stil života na vrhunski način”, rekao je Junvha Lee, izvršni potpredsednik i rukovodilac Tima za Korisničko Iskustvo Poslovanja sa Digitalnim Uređajima u kompaniji Samsung Electronics.

Kako bi potrošačima pružio moćno, higijensko i inteligentno čišćenje, predstavljajući najbolje od Samsung tehnološke inovacije do danas, Bespoke JET AI biće dostupan na nizu globalnih tržišta, uključujući UK, Italiju, Nemačku, Francusku, Poljsku, Španiju, Australiju i SAD. Prednarudžbine za svako tržište počeće od kraja juna, zavisno od regije[1]. Jedinstvena platforma sa dva modela, Bespoke JET AI 250 i Bespoke JET AI 280, Bespoke JET AI dostupnisu potrošačima u izboru od dve bezvremenske Bespoke boje, Satin Black i Satin Griege.

Najsnažniji i najdugovečniji bežični usisivač dosada kompanije Samsung

Bespoke JET AI ima snažni Hexajet Motor 2.0 s do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W, što ga čini najsnažnijim Samsung vakumskim motorom do sada. Ovaj ultra lagani motor, težak samo 150 g, takođe je najlakši dosadau okviru portfolija kompanije, kako bi omogućio udobniju upotrebu istovremeno pružajući 25% povećanja usisne snage i povećanu efikasnost čišćenja od 52% u poređenju sa prethodnim modelom.

 

Kako bi se korisnicima omogućilo duže čišćenje bez prestanka punjenja, Bespoke JET AI ima 100 minuta rada, što je najduže vreme rada jedne baterije bilo kog Samsung bežičnog štapnog usisavača. Njegova baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela i optimizirana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa[2].

Prilagođeni JET AI takođe korisnicima nudi raznovrstan izbor četki i dodataka za istinski prilagodljiva iskustva čišćenja. Aktivna dvostruka četka nudi efikasno čišćenje na svim vrstama podova i ugrađenu LED rasvetu za osvetljavanje prašine na tamnim mestima, dok tanka LED četka ima vrlo pokretljiv dizajn kao i LED rasvetu za efikasno čišćenje problematičnih područja. Za praktičnije skladištenje uređaja i njegovih četkica, držač za dodatnu opremu omogućuje korisnicima da odlože svoj uređaj gde god žele.

Čišćenje temeljeno na veštačkoj inteligenciji za najefikasnije iskustvo čišćenja

Sa svojim potpuno novim AI načinom rada koji koristi Samsung AI Optimum Tech, Bespoke JET AI efikasno usisava i čisti svaki prostor. Takođe, s obzirom da je reč o prvom štapnom usisivaču koji ima ugrađenu veštačkuinteligenciju, AI način čišćenja Bespoke JET AI usisivača može odrediti vrstu poda kako bi pružio optimalno čišćenje i maksimalnu efiksnost baterije.

Sa AI načinom čišćenja, Bespoke JET AI će prvo detektovati opterećenje četke na koje je naišao putem kontrolera usisnog savijanja, kao i pritisakvazduha putem svojih senzora pritiska. Zatim će se ti podaci analizirati kako bi se klasifikovala vrsta poda na koju je postavljena, a dobijeni inteligentni algoritam automatski će se primeniti kako bi se prilagodila optimalna snaga usisavanja i brzina valjka za maksimalnu efikasnost.

Prilagođeni JET AI AI način čišćenja sposoban je da smanji potrošnju baterije do 14% i povećati manevrisanje do 6% kada se koristi sa aktivnom dvostrukom četkom. Kada se, pak, koristi sa tankom LED četkom, potrošnja baterije može se smanjiti za do 21% sa fleksibilnošću povećanom do 8%.

UzAI način čišćenja Bespoke JET AI usisivača, SmartThings i Smart Wi-Fi povezivost omogućuje korisnicima da prilagode svoj usisivač i njegove funkcije za optimalno čišćenje i na taj način pruže vrhunsku izvedbu usisavanja kroz funkciju pametne samodijagnostike za efikasna iskustva čišćenja.

Više higijene uz nadograđeni All-in-OneClean Station

Nadograđena JET AI Auto Empty All-in-One pruža praktičniji i higijenskinačin pražnjenja kante za smeće usisivača, koristeći Air Pulse tehnologiju koja automatski prazni kantu za smeće za brže i efikasnijeClean Stationiskustvo.

Kada se kanta za smeće prazni, Bespoke snažna tehnologija Air Spin Edge okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 obrtaja u minuti kako bi ispustio sav otpad, uključujući i preostale stvari koje se mogu zaglaviti u rešetki kante za smeće.

Poboljšan All-in-One Clean Station takođe ima ažurirano automatsko zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja, zajedno sa snažnijim performansama upravljanja prašinom putem 99,999% višeslojnog filtracijskog sistema usisivača za hvatanje fine prašine i poboljšano uklanjanje dlaka od 99% za čistije i higijensko pražnjenje kante za smeće.

Lansiranjem Bespoke JET AI, Samsung rešava problemesakojima se suočavaju korisnici bežičnih štapnih usisivača širom sveta, u rasponu od prašine koja se emituje prilikom menjanja ili pražnjenja kanti za smeće, kratkog veka trajanja baterije i teškoća da se utvrdi je li prašina efikasno usisana. Zahvaljujući rasponu poboljšanih funkcionalnosti i specifikacija uređaja, korisnici sada mogu čistiti brže, pametnije, snažnije i duže uz održavanje jednostavne kontrole i uživanje u minimalnoj emisiji prašine.

Lansiranje Bespoke JET AI predstavlja nameru kompanije Samsung da povećaprisutnostna globalnom tržištu štapnih usisivača nadograđujući nasleđe kompanije da potrošačima pruža rešenja koja nude vrhunski dizajn kao i praktičnu upotrebljivost.

Kako biste saznali više o tome kako Bespoke Jet™ AI pruža korisnicima pametno, snažno i temeljno iskustvo čišćenja zasnovano na produženom vremenu rada uređaja, lakim manevrisanjem i higijenskim iskustvima pražnjenja kante za otpatke koja im je potrebna.

[1]Prednarudžbine za prilagođeni JET AI počeće za EU (Nemačku, Poljsku, Francusku, Norvešku, Švedsku, Italiju i UK), SAD i Australiju između kraja juna i početka jula. Tačni datumi lansiranja mogu se razlikovati zavisno od zemlje i regijie.

[2]Održava 70% kapaciteta nakon 500 ciklusa korišćenja, na osnovu kapaciteta paketa baterija (4500mA). 1 ciklus: Potpuno pražnjenje nakon potpunog punjenja (100% ~ 0%). Rezultati mogu varirati zavisno od korišćenja. Na osnovu internog testiranja.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.