Brendovi

Samsung Chef kolekcija za evropsko tržište

Brendovi

MONAKO – Samsung je na Euroforumu u Monaku predstavio Chef kolekciju, liniju premium kućnih uređaja posebno napravljenih za evropsko tržište, ističući u prvi plan njihovu funkcionalnost i dizajn.

Chef kolekcija je dizajnirana u saradnji sa Samsungovim Klubom šefova kuhinja, što je prva globalna kulinarska inicijativa u koju su uključeni šefovi kuhinja, nosioci Mišelin zvezdica – Mišel Troagro, Elena Arzak i David Oldani.

Inovacije Samsungove evropske Chef kolekcije su:

– Kitchen Fit frižider koji se uklapa u svaki enterijer, sa sistemom Precise Chef Cooling™;

– Gourmet Vapour tehnologija™ sa intuitivnim LCD ekranom u boji, osetljivim na dodir i Wi-Fi kontrolama;

– Virtual Flame tehnologija™ kod indukcijske ploče, pomaže korisnicima da vizualizuju toplotu i podese je za precizno kuvanje;

– WaterWall™, inovacija u pranju sudova, za najbolje čišćenje pomoću vodenog slapa koji dopire do svakog ugla.

„Pre osamnaest meseci, Samsung timovi za istraživanje i šefovi svetskih kuhinja počeli su da rade zajedno kako bi doneli novi vid sofisticiranosti i inovacije prilikom kreiranja digitalnih kućnih uređaja. Sa Chef kolekcijom dolazi vreme da se otkrije šta je zaista moguće u kuhinji“, naveo je B. K. Jon, predsednik i generalni direktor divizije za potrošačke elektronske uređaje u kompaniji Samsung Electronics Ltd.

„Samsung konstantno ulaže u inovativnost kada je u pitanju potrošačka elektronika, koja ne samo da unapređuje životni stil današnjeg korisnika, već ima i stvaran, praktičan uticaj na domaćinstvo. Ova saradnja je dovela do kreiranja vrhunskih kuhinjskih aparata koji nude izuzetan nivo kvaliteta i inovativnosti, kao i zavidan nivo po pitanju pripreme hrane i očuvanja namirnica.“

 

null

Preciznost inspirisana šefovima kuhinje

U čitavoj liniji proizvoda postoje inovativne funkcije koje su nastale kao inspiracija šefova kuhinja, kreirane tako da pomognu korisnicima da ostvare vrhunsko kulinarsko iskustvo kod kuće. Tehnologija Precise Chef Cooling kod frižidera minimizira temperaturne oscilacije na ±0.5°C i pomaže da se duže očuvaju originalni ukus i tekstura hrane. Opcija Chef Zone omogućava da se temperatura prilagodi za namirnice koje se čuvaju u posebnim uslovima, poput ribe i mesa. Uz to, sistem Twin Cooling Plus održava optimalan nivo vlažnosti i pruža dodatne prednosti odvajanja mirisa između frižidera i zamrzivača.

 

null

Kitchen Fit frižider

Kako bi se besprekorno uklopio u postojeći kuhinjski nameštaj, model frižidera iz Chef kolekcije RB8900 Kitchen Fit ima glatki brušeni metal za sofisticiran i moderan dizajn. Uvučena ručka ima osvetljenje Ambient Ice Blue Handle Light, što čini ovaj model još elegantnijim. Cooling Plate od nerđajućeg čelika čini da sastojci budu rashlađeni i sveži u frižideru, dok Chef Pan posuda od nerđajućeg može da se koristi za mariniranje, čuvanje, i čak za direktno kuvanje. Kada se proces završi, Chef Pan može da se stavi direktno u mašinu za pranje sudova. Inovatvna Space Max tehnologija ovog modela nudi 30 posto više prostora za skladištenje od konvencionalnih Samsungovih ugradnih frižidera jer je debljina frižidera svedena na minimum. Sa energetskom efikasnošću do A+++, RB8900 predstavlja pametan izbor za one koji žele odličan dizajn u kuhinji i uštedu električne energije.

 

null

Nova pećnica sa Gourmet Vapour tehnologijom

Nova pećnica iz Chef kolekcije poseduje Gourmet Vapour tehnologiju™, za precizniji način očuvanja vlažnosti i kontrolisanja temperature. Kada se para zagreje na više od 100°C, pretvara se u mikro-finu paru koja brzo i ujednačeno stiže do svakog dela pećnice putem konvekcijskog ventilatora i na taj način formira ‘film’ koji efikasno održava vlagu u hrani kao i stabilnu temperaturu. LCD ekran koji je osetljiv na dodir od 4.6 inča čini da kuvanje bude jednostavno. Intuitivno upravljanje navodi korisnike ikonicama kao kod pametnih telefona, sa različitim modelima kuvanja i podešavanjima temperature, i prikazuje ‘često korišćen način rada pećnice’ kada se uključi. Ova pećnica može lako da se nadgleda i kontroliše putem Wi-Fi-ja, preko mobilnog uređaja. Korišćenjem prateće aplikacije, korisnici mogu da prate status kuvanja i da menjaju vreme kao i temperaturu. Kada je proces zagrevanja ili kuvanja završen, pećnica šalje obaveštenje na telefon.

 

null

Indukcijska ploča sa Virtual Flame tehnologijom

Samsung korisnicima nudi i indukcijsku ploču sa Virtual Flame tehnologijom™. Ugrađena LED svetla vizualizuju toplotu u svakoj aktivnoj zoni kuvanja i omogućavaju kuvarima da podese jedan od 16 nivoa jačine, za preciznije kuvanje. Raspoloživa u širini od 80cm, ploča za kuvanje ima i širu ’flex zonu’ koja omogućava upotrebu šerpi i tiganja svih dimenzija i oblika.

 

null

Prava inovacija u pranju sudova

Mašina za pranje sudova iz Samsung Chef kolekcije poseduje revolucionarnu WaterWall™ tehnologiju koja pruža prvi pravi napredak u pranju sudova u poslednjih nekoliko decenija. Poluga koja se kreće po dnu mašine pravi vodeni slap, a vertikalni mlazevi vode dopiru do svakog suda. Za razliku od tradicionalnih rotirajućih mlazeva vode, Samsung WaterWall™ tehnologija dopire do sva četiri ugla mašine. Opcija Zone BoosterTM služi za intenzivno pranje veoma uprljanih sudova pod jakim pritiskom vode.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Ivana Barišić postala ambasadorka brenda Planet of Plants

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Uticaj snage procesora na kvalitet fotografije

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Telekom Srbija grupa nastavlja da razvija poslovanje u regionu

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

Advertiser Serbia15. марта 2023.

„Dobar Start” – Krovni stipendijski program kompanije Nelt

Advertiser Serbia14. марта 2023.