Brendovi

Privredna komora Srbije i Rakuten Viber predstavili budućnost poslovanja pred vodećim kompanijama iz Srbije i regiona u Beogradu

Brendovi

BEOGRAD – Specijalna prezentacija “Viber u 2023.: super-aplikacija za interakciju između korisnika i brendova” privukla značajnu pažnju kompanija u sedištu Privredne komore Srbije.

 

Privredna komora Srbije (PKS) i Centar za digitalnu transformaciju priredili su danas posebnu prezentaciju u saradnji sa visokim predstavnicima menadžmenta kompanije Rakuten Viber pod naslovom “Viber u 2023: super-aplikacija za interakciju između korisnika i brendova”. Jedna od vodećih aplikacija za razmenu poruka na svetu i omiljena u Srbiji – Viber – predstavila je svoje nedavno uvedene poslovno orijentisane funkcionalnosti. Događaju su prisustvovale uživo vodeće kompanije-članice Privredne komore iz svih delova Srbije – a putem striming prenosa – i one čiji predstavnici nisu mogli da prisustvuju, ali i regionalne partnerske Privredne komore Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije. Tema prezentacije je bila: kako kompanije različitih veličina i tržišnih profila mogu da iskoriste prednosti uspostavljanja odnosa sa svojim korisnicima i klijentima na platformi najčešće korišćene aplikacije za razmenu poruka našeg regiona kroz inovativne funkcionalnosti posvećene upravo tom cilju?

U ime domaćina i organizatora – Privredne komore Srbije – predsednik Marko Čadež je otvorio prezentaciju: “Usluge za mala i srednja preduzeća u našoj zemlji biće razvijane kroz Centar za digitalnu transformaciju PKS. Dogovorili smo da budemo strateški partneri na razvijanju usluga za mala i srednja preduzeća kroz Centar za digitalnu transformaciju PKS kroz čije programe je do sada prošlo više hiljada malih i srednjih preduzeća i digitalizovalo svoje poslovne procese. Sada, zajedno sa Viberom , želimo da napravimo još veći iskorak“, istakao je Čadež.

Vodeći članovi Viberovog regionalnog i globalnog menadžmenta kroz prezentaciju su detaljno predstavili ulogu aplikacije u interakcijama između korisnika i brendova kroz funkcionalnosti predstavljene na samom početku 2023. godine. Atanas Rajkov, viši direktor za razvoj poslovanja vodećih svetskih tržišta elaborirao je na temu glavih trendova u komunikaciji iz spomenutih relacija – istakavši da je Viber instaliran na 94% svih aktivnih brojeva mobilnih telefona u Srbiji, 96% u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, 80% u Albaniji i 85% u Severnoj Makedoniji – što ga čini veoma korisnom i efikasnom alatkom za pristupanje korisnicima, kupcima i klijentima u regionu.

Viši direktor za komercijalne poslove regiona centralne i istočne Evrope i nekadašnje Zajednice nezavisnih država Konstantin Kostadinov objasnio je sve faze procesa uspostavljanja odnosa između brendova i korisnika kroz iskustvo korišćenja rešenja iz segmenta “Viber za poslovanje” kao što su brendirani Viber stikeri i AR objektivi, Viber oglasi, poslovne poruke i čet-botovi. Viša menadžerka za partnerske projekte Berina Tanović prikazala je kako Viber razvija status super-aplikacije kroz nedavno uvedene i dolazeće funkcionalnosti.

Poslovni inboks i Komercijalni nalozi nedavno su uvedene funkcije na Viberovoj platformi koje su dostupne kompanijama i korisnicima u Srbiji i širom sveta. Poslovni inboks je pretinac posvećen interakcijama između brendova i korisnika – direktno dostupan unutar glavnog ekrana privatnih prepiski na Viberu; Komercijalni nalozi predstavljaju jedinstven prostor posvećen poslovanim potrebama koji omogućava korisnicima da pretražuju i pronalaze sve informacije iz sfere biznisa i odnosne kanale komunikacije na jednom mestu. Očekuje se da će ponuda novih rešenja namenjena mikro i malim preduzećima biti predstavljena kasnije tokom 2023. godine.

Srbija predstavlja tržište od ključne važnosti za Viber – i nastojimo da prilikom rada na razvoju novih funkcionalnosti i rešenja uzmemo u obzir iskustva miliona korisnika – kao i brojnih partnera, klijenata i institucija iz vaše zemlje. Naše nedavno predstavljene funkcionalnosti će pružiti dodatnu vrednost brendovima i korisnicima podjednako i unaprediti status super-aplikacije Vibera kao sveobuhvatne platforme za njihovu međusobnu poslovnu komunikaciju”, istakao je Atanas Rajkov ispred aplikacije Rakuten Viber.

Po završenoj prezentaciji – predstavnici Privredne komore Srbije, predstavnici kompanija-članica i menadžment Rakuten Vibera iskoristili su priliku da u direktnom razgovoru razmene mišljenja, ideje i informacije koje su se odnosile na danas predstavljena napredna poslovna rešenja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

U Gastrošoru prva beogradska kišna bašta u okviru projekta „Niklo kao ja“

Advertiser Serbia22. септембра 2023.

A1 Srbija lansirao Program partnerstva

Advertiser Serbia22. септембра 2023.

Hoće li Nemačka uvesti ograničenja reklamiranja alkohola?

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

IKEA te poziva da napraviš mesta za život

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

Otvorene prijave za Školu privatnosti

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

#Digital2023 – dve strukovne nagrade dodeljene kompaniji Telekom Srbija za marketing komunikacije

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Rekordan saobraćaj na aerodromu Nikola Tesla Beograd i u avgustu

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

H&M naplaćuje kupcima vraćanje robe

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Kompanija Airbnb ove godine uklonila 59.000 lažnih oglasa

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Pojavile se lažne reklame u kojima navodno učestvuje Novak Đoković

Advertiser Serbia20. септембра 2023.

Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

Advertiser Serbia19. септембра 2023.

Zapaženo učešće Telekoma Srbija na konferenciji digital2023

Advertiser Serbia19. септембра 2023.

Kompanija vivo najavila inovacije u oblasti mobilnog snimanja

Advertiser Serbia19. септембра 2023.

Regionalni Sajam Poslova 2023.: Vaša prilika za uspeh i povezivanje sa najboljim talentima!

Advertiser Serbia18. септембра 2023.

Kompanija Mars objavila „ubrzanu, pristupačnu i ostvarivu” Mapu Neto Nula ciljeva za smanjenje emisija za 50% do 2030. godine

Advertiser Serbia18. септембра 2023.