Mediji

Druga sezona „12 reči“ stigla je na kanal Superstar!

Mediji

Druga sezona serije „12 reči“ počela je sa emitovanjem 15. novembra na kanalu Superstar.

 

Novih 12 epizoda prikazaće nastavak složene priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima, gde sve ima cenu osim poverenja.

Nove epizode serije nastale su u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, a druga sezona biće emitovana radnim danima od 21 čas.

Rediteljka i scenaristkinja Jelena Stolica rekla je da je glumačka ekipa bila sjajna i u prvoj sezoni, te da je sada ojačana novim likovima koje tumače velika imena poput Vesne Trivalić i Dragomira Mršića, bosansko-švedskog glumca koji je igrao u poznatim holivudskim ostvarenjima.
U prošloj sezoni težište je bilo na advokaturi, a sada su u fokusu životi likova, dok je kriminal u drugom planu. Glumci su dobili više prostora da razvijaju svoje likove, ekipa je već dobro uigrana, a sada je došlo do nove dinamike i to će pubilka zasigurno prepoznati – rekla je ona.

Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, navela je da je snimanje novih sezona najbolja potvrda kvaliteta serije.
Serijom „12 reči“ dobili smo još jedan visokokvalitetan projekat sa kojim možemo da izađemo i na internacionalno tržište, jer ispunjava sve standardne inostranih distributera. Mi u januaru imamo tri serije koje će se emitovati na HBO Max kanalu i nastavljamo da idemo putem kojim smo krenuli pre pet godina. Za to vreme, producirali smo više od 100 naslova, od čega je 60 postalo internacionalno, a poslednji projekat ovog tipa je „Ožiljak“ koji radimo sa TV Espana, koji se snima u Španiji i u Srbiji. Sve ovo je dokaz potpunog oživljavanja srpske kinematografije i stavlja je na mesto koje joj pripada. Otvorili smo svet ka Srbiji i Srbiju ka svetu kada je u pitanju produkcija igranog sadržaja i na taj način dali priliku glumcima i celokupnoj kreativnoj indrustriji da ide napred kako u Srbiji tako i van granica Srbije i regiona – kazala je Aleksandra Martinović.

Vodeće uloge u novoj sezoni poverene su glumcima koje su gledaoci već upoznali, ali i novim imenima koje će publika zasigurno zavoleti. Viktor Savić i Ivana Vuković govorili su o tome kako su se njihovi likovi razvili u drugoj sezoni. Viktor Savić istakao je da je u novoj sezoni priča fokusiranija, te da je njegov utisak da je druga sezona vizuelno i glumački troduplo bolja od prve.

Dobro poznata glumačka imena Vesna Trivalić i Nikola Pejaković govorili su o ulogama koje tumače u nastavku serije „12 reči“, a Vesna je istakla da je ovo neočekivana uloga za nju, veliki izazov u dosadašnjoj karijeri i nešto potpuno drugačije u odnosu na sve što je igrala do sada.

U novim epizodama serije uloge su poverene i: Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

5 ključnih evropskih medijskih trendova u 2024

Advertiser Serbia17. мај 2024.

SkyShowtime objavio trejler i poster za treću sezonu serije Mayor of Kingstown

Advertiser Serbia16. мај 2024.

Udobno se smestite: Vrhunski filmovi su i ove nedelje na TV programu

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 6. do 12. maja 2024

Advertiser Serbia13. мај 2024.

Netflix sve više ulaže u sportske događaje

Advertiser Serbia13. мај 2024.

Ne propustite u junu na SkyShowtime platformi

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Fenomenalni naslovi i ove nedelje na vašem TV-u

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnika 2024

Advertiser Serbia8. мај 2024.

NEM Dubrovnik 2024 otkriva dodatne zanimljivosti iz agende

Advertiser Serbia3. мај 2024.

Fenomenalni filmski naslovi koji će ti upotpuniti predstojeće dane

Advertiser Serbia30. април 2024.

NEM Dubrovnik 2024 otkriva delove programa: Glavni govornici, razna predstavljanja i uvidi u TV industriju

Advertiser Serbia29. април 2024.

United Grupa B.V. nastavlja uspešan rast u 2023. godini sa rekordnim rezultatima

Advertiser Serbia24. април 2024.

Uživate u kinematografiji? Ove filmove ne smete propustiti!

Advertiser Serbia23. април 2024.

SkyShowtime i Paramount Advertising International ekskluzivno najavljuju partnerstvo u sponzorisanju oglasa

Advertiser Serbia22. април 2024.

Netflix oduševio poslovnim rezultatima

Advertiser Serbia19. април 2024.