Mediji

Druga sezona „12 reči“ stigla je na kanal Superstar!

Mediji

Druga sezona serije „12 reči“ počela je sa emitovanjem 15. novembra na kanalu Superstar.

 

Novih 12 epizoda prikazaće nastavak složene priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima, gde sve ima cenu osim poverenja.

Nove epizode serije nastale su u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, a druga sezona biće emitovana radnim danima od 21 čas.

Rediteljka i scenaristkinja Jelena Stolica rekla je da je glumačka ekipa bila sjajna i u prvoj sezoni, te da je sada ojačana novim likovima koje tumače velika imena poput Vesne Trivalić i Dragomira Mršića, bosansko-švedskog glumca koji je igrao u poznatim holivudskim ostvarenjima.
U prošloj sezoni težište je bilo na advokaturi, a sada su u fokusu životi likova, dok je kriminal u drugom planu. Glumci su dobili više prostora da razvijaju svoje likove, ekipa je već dobro uigrana, a sada je došlo do nove dinamike i to će pubilka zasigurno prepoznati – rekla je ona.

Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, navela je da je snimanje novih sezona najbolja potvrda kvaliteta serije.
Serijom „12 reči“ dobili smo još jedan visokokvalitetan projekat sa kojim možemo da izađemo i na internacionalno tržište, jer ispunjava sve standardne inostranih distributera. Mi u januaru imamo tri serije koje će se emitovati na HBO Max kanalu i nastavljamo da idemo putem kojim smo krenuli pre pet godina. Za to vreme, producirali smo više od 100 naslova, od čega je 60 postalo internacionalno, a poslednji projekat ovog tipa je „Ožiljak“ koji radimo sa TV Espana, koji se snima u Španiji i u Srbiji. Sve ovo je dokaz potpunog oživljavanja srpske kinematografije i stavlja je na mesto koje joj pripada. Otvorili smo svet ka Srbiji i Srbiju ka svetu kada je u pitanju produkcija igranog sadržaja i na taj način dali priliku glumcima i celokupnoj kreativnoj indrustriji da ide napred kako u Srbiji tako i van granica Srbije i regiona – kazala je Aleksandra Martinović.

Vodeće uloge u novoj sezoni poverene su glumcima koje su gledaoci već upoznali, ali i novim imenima koje će publika zasigurno zavoleti. Viktor Savić i Ivana Vuković govorili su o tome kako su se njihovi likovi razvili u drugoj sezoni. Viktor Savić istakao je da je u novoj sezoni priča fokusiranija, te da je njegov utisak da je druga sezona vizuelno i glumački troduplo bolja od prve.

Dobro poznata glumačka imena Vesna Trivalić i Nikola Pejaković govorili su o ulogama koje tumače u nastavku serije „12 reči“, a Vesna je istakla da je ovo neočekivana uloga za nju, veliki izazov u dosadašnjoj karijeri i nešto potpuno drugačije u odnosu na sve što je igrala do sada.

U novim epizodama serije uloge su poverene i: Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

Forbes u Srbiji: Nezaobilazna destinacija za poslovnu zajednicu

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Više od 80 španskih medija podiglo tužbu protiv Mete

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 20. do 26. novembra 2023

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

“Must See” filmovi za ovu nedelju

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Gledanost televizije u oktobru 2023

Advertiser Serbia27. новембра 2023.

Na SkyShowtime platformi od 18. decembra ekskluzivno gledaj Lawmen: Bass Reeves, jednu od najuspešnijih serija

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023 objavio finaliste takmičenja NEM Awards

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

„Telcast“ osvojio publiku!

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

TV program koji ne smete propustiti

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023: Bogata lista hrvatskih i međunarodnih TV profesionalaca koji su potvrdili svoj dolazak

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Odgovor SBB kompanije povodom upozorenja RTS-a za pozicioniranje TV kanala

Advertiser Serbia20. новембра 2023.

SkyShowtime potvrdio je datum emitovanja dugo očekivane serije The Curse na Međunarodnom filmskom festivalu u Stokholmu

Advertiser Serbia16. новембра 2023.

„Dnevnik” 81 godinu sa čitaocima

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

Izdvajamo serije i filmove koje možete gledati na SkyShowtime platformi tokom praznika

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

Na šta tebe asocira novembar?

Advertiser Serbia14. новембра 2023.