Agencije

Agencija Smart Vision dobitnik svetski priznate zlatne IPRA nagrade za izuzetnost u PR-u

Smart Vision, agencija za integrisane komunikacije iz Beograda, osvojila je prestižnu zlatnu IPRA nagradu za izuzetnost u oblasti odnosa s javnošću u kategoriji nevladinih organizacija za osmišljenu i sprovedenu PR strategiju u okviru dolaska dr Gabora Matea na Balkan, u organizaciji Novak Đoković Fondacije.

 

Međunarodna asocijacija za odnose s javnošću (IPRA) prepoznala je izuzetan rad i doprinos Smart Vision tima na sprovođenju efikasnih komunikacijskih napora kada je reč o saradnji sa medijima širom Balkana, koji su prihvatili važnost traume, ranog razvoja dece i mentalnog zdravlja uopšte kao važnih tema kojima se treba baviti.

Uspeh PR strategije obeležen je brojnim tekstovima koji su imali za cilj da upoznaju širu javnost sa radom Dr Gabora Matea, a koji su bili deo šire strategije komunikacije. Njegov dolazak najavljen je brojnim tekstovima koji su iz različitih uglova predstavljali njegov rad i glavne teme prošlogodišnjeg događaja organizovanog od strane Novak Đoković Fondacije.

Usledili su intervjui, gostovanja, događaji za medije, premijere filma „Mudrost traume“, paneli i radionice dr Gabora Matea širom regiona. Kako bi projekat nastavio da živi i nakon njegovog odlaska, stavljajući akcenat na pokrenute važne teme, produciran je podkast u kome su globalna direktorka fondacije Jelena Đoković i psiholog, psihoterapeut i programska menadžerka u Novak Đoković Fondaciji Smiljana Grujić govorile o izazovima roditeljstva, uz gostovanje dr Matea u nekoliko epizoda. Upravo ovaj deo projekta rezultirao je širenjem svesti o ovim važnim temama kod najšire javnosti.

Posredstvom snažnih medijskih kanala koji su prepoznali važnost teme kao što je trauma, Smart Vision je obezbedio široku medijsku pokrivenost, osiguravajući da poruka dr Matea i Novak Đoković Fondacije dosegne do najvećeg broja publike širom regiona, o čemu svedoči i broj od preko 600 medijskih objava u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i ostatku regiona.

Strategija koja je uključila različite sadržaje, od edukativnog do informativnog, kao i raznovrsne kanale komunikacije, prepoznata je kao efektivni pristup koji je doneo rezultate u čitavom regionu, ali i nagradu u Beograd.

Posebno je važno napomenuti da je ovaj izvanredan uspeh postignut složenom, uspešnom komunikacijom, bez pratećih marketinških kampanja, što čini dobijeno zlato još sjajnijim.
Dobijanje zlatne IPRA nagrade je pokazatelj kvaliteta Smart Vision tima u odnosima s javnošću i njegove nepokolebljive posvećenosti stvaranju pozitivnog uticaja kroz stratešku komunikaciju.

O IPRA
Međunarodna asocijacija za odnose s javnošću (IPRA) je globalna organizacija osnovana 1955. godine koja ima za cilj da ujedini profesiju odnosa s javnošću i promoviše etičke prakse širom sveta u ovoj industriji. IPRA Zlatne svetske nagrade za izuzetnost prepoznaju izvanredna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću na međunarodnom nivou.

O Smart Vision-u
Smart Vision – agencija za integrisane komunikacije, sa sedištem u Beogradu i kancelarijama u Zagrebu i Dubaiju, svoju viziju širi godinama na nove meridijane sa fokusom na realizaciju PR i digitalnih kampanja, organizaciju svih tipova događaja i sajamskih nastupa. Od samog početka 2007. godine do danas, živeći svoj slogan From Vision To Reality, izuzetan tim ljudi razvija zajednički usluge u domenu marketinga, šireći se ne samo na nova tržišta, već i na nove industrije zahvaljujući preporukama zadovoljnih klijenata.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

LJUBICA VUKČEVIĆ, DIRECT MEDIA United Solutions: „Komunikacija brendova se dosta usložnjava kada je u pitanju Click generacija“

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Agencija Bruketa&Žinić&Grey jedina je hrvatska agencija koja je udomila dva kanska lava

Advertiser Serbia5. јул 2024.

GORAN RUŠKUC, Studio Nexus: „Da bismo se izdigli na površinu mora osrednjosti, moramo da budemo provokatori koji znaju da kontrolišu efekat i ispostavljaju rezultat“

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Poznati dobitnici EFFIE trofeja

Advertiser Serbia22. јун 2024.

Across Finance postavila Jana Vlčeka za direktora za investicije u medijskom sektoru

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 5. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 4. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia21. јун 2024.

Optimistični doručak sa agencijom Ovation – nova interna Anno Domini kolekcija

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Ogroman uspeh za Hrvatsku: Hrvatski kreativci su ove godine najuspešniji u regiji s čak dva Lava na Cannes Lions-u

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 3. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia19. јун 2024.

„Gospodin Billboard“ na CIM forumu 2024

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Prvi ovogodišnji lav iz Kana stiže u Nedelišće za kampanju „Priča koja vrijedi svakog slova“

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Cannes Lions 2024, 1. dan: Dobitnici Grand Prix nagrada

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Effie Index 2023: Najefektivnije kampanje u Hrvatskoj i svetu tokom 2023

Advertiser Serbia14. јун 2024.

WOMAN.COMM OF THE 2024 YEAR NAGRADE – Sada za ceo Adriatic region!

Advertiser Serbia12. јун 2024.