Brendovi

Takmičenje u dizajnu postolja za televizore

Brendovi

Dobitnik nagrade od 8.000 evra biće proglašen na sajmu IFA 2017

Kompanija Samsung i vodeći časopis u oblasti dizajna i arhitekture, Dezeen, organizuju prvo globalno takmičenje u dizajnu dodatne opreme za QLED televizore, ukupnog nagradnog fonda od 30.000 evra.

Dizajneri koji žele da učestvuju na takmičenju, svoje radove treba da pošalju do 1. avgusta. Potrebno je da dostave inovativan renderovan model i 3D crtež svog dizajna za postolja za QLED televizore, kao i odgovarajući strateški biznis plan. Proces prijave i podnošenja dokumentacije odvijaće se preko internet stranice www.dezeen.com, gde svi zainteresovani mogu preuzeti formular za učešće i dobiti više informacija o takmičenju Dezeen X Samsung.

Pet najbolje plasiranih finalista takmičenja biće pozvano na sajam IFA 2017, sajam elektronike široke potrošnje i kućnih aparata, koji će biti održan od 1. do 4. septembra u Berlinu. Na osnovu ovih pet predloga, biće proizvedena stvarna postolja za televizore i izložena kao deo posebne postavke na Samsungovom štandu na IFA sajmu. Tom prilikom biće proglašen i dobitnik glavne nagrade na takmičenju, kome će biti dodeljena nagrada od 8.000 evra.

null

Želimo da pružimo mogućnost svima, pa i našim klijentima, da pokažu svoju kreativnost i da nam pomognu da dizajniramo dodatnu opremu za televizore koja će biti veliki hit“, rekao je HS Kim, predsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. „Naša je vizija da kreiramo jednu otvorenu platformu za dizajnere koji dolaze iz svih delova sveta, kako bi pokazali svoju genijalnost kroz jedinstveni dizajn postolja koji se uklapa u različita okruženja u domu“.

Samsungov QLED TV je tako dizajniran da korisnicima daje slobodu da ga postave bilo gde u svom domu. Revolucionarni elementi dizajna ovog uređaja stvaraju tehnologiju koja se uklapa u svaki pojedinačni dom bez obzira na estetiku njegovog uređenja.


O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Ikea povukla srpski spot jer biciklisti u njemu krše zakon

Advertiser Serbia28. jula 2017.

Mastercard zvanični sponzor 74. Međunarodnog filmskog festival u Veneciji

Advertiser Serbia27. jula 2017.

Wal-Mart razvija tehnologiju za praćenje emocija kupaca

Advertiser Serbia27. jula 2017.

Coca-Cola Zero menja ime

Advertiser Serbia27. jula 2017.

Nema onlajn prodaje luksuzne robe bez dozvole proizvođača?

Advertiser Serbia27. jula 2017.

ADATA predstavlja XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memoriju

Advertiser Serbia26. jula 2017.

Kompanija Canon donacijom iz Selfieless kampanje obezbedila odlazak 20 mališana na more

Advertiser Serbia24. jula 2017.

„Rat oko Nutele“ doneo prve rezultate

Advertiser Serbia24. jula 2017.

Amazon pod istragom zbog mogućih obmana na popustima

Advertiser Serbia23. jula 2017.