Agencije

McCann Podgorica Superbrands u Crnoj Gori

Međunarodna organizacija “Superbrands”, globalni autoritet na području brendinga, izabrala je agenciju McCann Podgorica kao jednu od najjačih tržišnih marki u Crnoj Gori za 2015/2016. godinu

Superbrands predstavlja onu tržišnu marku koja pruža prepoznatljive emocionalne i opipljive vrednosti. Pri izboru i ocenjivanju Superbrand-ova uzimaju se u obzir četiri najznačajnija kriterijuma: kvalitet, pouzdanost, različitost i emotivna privlačnost.

McCann Podgorica prepoznat je kao Superbrend što, kako same zaposlene u agenciji u Podgorici tako i ostale članice I&F McCann Grupe, u čijem sastavu posluje McCann Podgorica, čini izuzetno ponosnim i srećnim. Ovo je za nas velika čast, naročito imajući u vidu da je i sama I&F McCann Grupa ponela isto priznanje u Srbiji gde joj je i sedište. No, to je ujedno i obaveza, ali i podsticaj da nastavimo da budemo prepoznati po kvalitetu naših usluga, dubinskom poznavanju poslovanja klijenata, i, što je veoma važno, po primeni globalnog i regionalnog znanja, iskustva i standard, ali sa lokalnim pristupom prilagođenom potrebama svakog pojedinačnog klijenta i brenda” kaže Vanda Kučera, direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe.

Za izbor najboljih u Crnoj Gori konkurisalo je oko 600 tržišnih marki, kako crnogorskih, tako i međunardonih, raspoređenih u 23 kategorije, koje su odabrane na osnovu podataka vodećih crnogorskih marketinških agencija. Žiri je bio sačinjen od 50 uglednih i priznatih predstavnika crnogorske poslovne javnosti, stručnjaka i autoriteta iz područja poslovanja i marketinga, univerzitetskih profesora, predstavnika medija, te ljudi koji u svakodnevnom poslu imaju dodir sa poznatim svetskim i lokalnim brendovima.

Agencija McCann Podgorica od svog osnivanja, 2005. godine, posluje u okviru I&F McCann Grupe – jednog od vodećih komunikacionih sistema u jugoistočnoj Evropi i Nordijskom regionu, koji je kod nas prisutan već 20 godina. Na taj način smo deo najveće međunarodne mreže agencija okupljene u okviru McCann Worldgroup, osnovane 1902. godine, koja je prisutna u preko 180 gradova sveta. McCann Worldgroup u vlasništvu je Interpublic Group (IPG), jedne od najvećih svetskih multinacionalnih komunikacijskih kompanija.
Osnivač I&F McCann Grupe, Srđan Šaper, jedan je od vodećih stručnjaka koji se u svetu marketinga nalazi više od 30 godina. Diplomirao je na katedri za filmsku i TV režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, gde je kasnije i predavao na postdiplomskim studijama. Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao kreativni direktor, producent i reditelj.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Najbolja agencija BalCannes-a je Bruketa&Žinić&Grey, a Saatchi&Saatchi Croatia i Violeta zaslužni su za najbolji projekat

Advertiser Serbia25. septembra 2020.

Veliki uspeh MCCANN agencija na BalCannes festivalu

Advertiser Serbia24. septembra 2020.

Saatchi Hrvatska i Kraš prelomili: Dorina ima novu komunikacijsku platformu

Advertiser Serbia23. septembra 2020.

JELENA MIKIĆ: Recept za zadovoljnog i srećnog radnika postoji

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

A šta tebe žulja?

Advertiser Serbia22. septembra 2020.

Digitalni porez – Komisija donela novi paket poreskih mera

Advertiser Serbia17. septembra 2020.

Kurs digitalnog marketinga – Professional level: Siguran put za digitalnu transformaciju menadžera

Advertiser Serbia17. septembra 2020.

Direct PERSPECTIVE Talks – HR i poslovanje u Covid-19 svetu

Advertiser Serbia9. septembra 2020.

Počinje novi serijal webinara DIRECT TALKS

Advertiser Serbia2. septembra 2020.

Homepage pokrenuo HOMEPAGE AKADEMIJU

Advertiser Serbia1. septembra 2020.

IPG Mediabrands predstavlja: Prva revizija medijske odgovornosti na društvenim mrežama (ikad!)

Advertiser Serbia24. avgusta 2020.

Saradnja FEFA fakulteta i I&F Grupe

Advertiser Serbia18. avgusta 2020.

Jana summer alarm by Saatchi Croatia

Advertiser Serbia12. avgusta 2020.

Bojan Kočovski imenovan za novog direktora agencije McCann Skopje

Advertiser Serbia11. avgusta 2020.

Nova kampanja JAZAS-a i Degordiana: Distanca od 2 mikrona štiti od virusa!

Advertiser Serbia7. avgusta 2020.