Brendovi

Štedite u banci čije ime znači „štednja“

Brendovi

BEOGRAD – Svetski dan štednje ustanovljen je davne 1924. godine sa ciljem da se javnosti ukaže na njen značaj kako za pojedinca, tako i za globalni ekonomski napredak. U najvećem broju zemalja ovaj dan pretvoren je u nedelju štednje, koja se obeležava početkom novembra

 

Banka čije ime znači „štednja“ – Sberbank, posebnu pažnju poklanja ovom danu. U tom duhu Sberbank Srbija plasirala je izuzetnu ponudu oročene štednje u evrima, koja se od drugih štednih ponuda na tržištu Srbije izdvaja odličnom kamatnom stopom i posebnim poklonom koji klijent uz oročenje može dobiti samo u Sberbank Srbija.

Sberbank Srbija i ove godine pripremila je izuzetno atraktivnu ponudu oročene štednje u evrima. Znamo da je našim klijentima veoma bitno da period oročenja ne bude suviše dug, zato smo im pružili mogućnost štednje po nominalnoj kamatnoj stopi od 1,3 odsto, i to za period oročenja na 15 meseci. Ova ponuda ne važi samo tokom ove sedmice, već sve do kraja 2018. godine. Na ovaj način naši klijenti mogu oročiti svoja sredstva izbegavajući gužve u ekspoziturama koje tradicionalno prate nedelju štednje. „Štediše“ koje se u ovom periodu opredele za Sberbank ponudu, očekuje i poklon – putno osiguranje za sve članove uže porodice u trajanju od godinu dana“ – izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Sberbank Srbija.

Klijentima koji bi radije štedeli u dolarima ova banka nudi takođe atraktivnu nominalnu kamatnu stopu od 2 odsto, za period oročenja na 24 meseca.
Posetite web sajt sberbank.rs ili pozovite kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto onom ko u Sberbanci štedi novac više vredi.

O Sberbank Europe Group

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupana aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi eura.
Website: www.sberbank.at

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).
Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.
Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.
Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Beiersdorf kupuje Coppertone od kompanije Bayer

Advertiser Serbia18. juna 2019.

Održan tradicionalni XIII junski susret menadžera

Advertiser Serbia17. juna 2019.

MK Group ulaže više od 8 miliona evra u obnovljive izvore energije

Advertiser Serbia17. juna 2019.

Vina iz Srema dobila oznaku geografskog porekla

Advertiser Serbia16. juna 2019.

Uručena nagrada pobednicima trećeg „Ne prljaj. Nemaš izgovor! – Izazova”

Advertiser Serbia14. juna 2019.

Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Advertiser Serbia14. juna 2019.

Amazon prestigao Google i postao vodeći globalni brend

Advertiser Serbia13. juna 2019.

Podržite Springfield i National Geographic u očuvanju podvodnih livada

Advertiser Serbia12. juna 2019.

Domaine Lepovo Rosé – novo vino za letnje dane

Advertiser Serbia12. juna 2019.

40 godina iskusnih odluka JUBMES banke

Advertiser Serbia12. juna 2019.

Samsung predstavio zakrivljeni monitor za video igre CRG5 sa G-sync tehnologijom i brzinom osvežavanja od 240 Hz

Advertiser Serbia11. juna 2019.

Microsoft najvrednija kompanija u SAD, premašio bilion dolara

Advertiser Serbia11. juna 2019.

Korisnici u Srbiji spremni da plaćaju mobilnim telefonom

Advertiser Serbia10. juna 2019.

Huawei će nove mobilne telefone prodavati bez Facebook-a, WhatsApp-a i Instagram-a

Advertiser Serbia7. juna 2019.

Coca-Cola HBC Srbija ponovo dokazala svoju posvećenost lokalnoj zajednici

Advertiser Serbia7. juna 2019.