Brendovi

Konkurs Generator: Počelo glasanje za nagradu publike od 500.000 dinara!

Preduzetnički duh u Srbiji itekako postoji, a dokaz za to je i konkurs Generator

Societe Generale banka, pokrenula je ovaj konkurs čiji je glavni cilj da podrži inovativne preduzetničke projekte u Srbiji. Na konkurs je pristiglo čak 780 prijava, a stručni žiri izabrao je 40 projekata, koji su otvoreni za glasanje javnosti u trci za pobednika publike od 500.000 dinara, glavnu nagradu od milion dinara i nagrade partnera konkursa – Vip mobile, Maxi prehrambeni lanac, KupujemProdajem i ICT Hub centar za tehnološko preduzetništvo.

Već 40 godina Societe Generale Srbija podržava preduzetništvo i inovacije u našoj zemlji. U godini kada slavi i obeležava jubilej, pokrenut je “Generator” – mesto za podršku svima koji su inovativni, odlučni da ponude rešenja za najširi krug korisnika, i čiji su projekti i ideje originalni i autentični. Pravo učešća na konkursu „Generator“, imali su svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis.

“Generator” je predstavljao priliku za učesnike da prijave projekte koji su prvenstveno inovativni, autentični i originalni, predstavljaju nov način poslovanja, novi proizvod ili uslugu, odnosno donose vrednost krajnjim korisnicima. Projekat, koji će ocenjivati stručni žiri, trebalo je da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa i sredstava ali i održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja.

Konkurs je trajao do 10. oktobra. Sredinom prošlog meseca kontaktirani su pojedini nosioci projekata da pošalju kraći nacrt biznis plana, kako bi se detaljno upoznali sa prijavljenim inovacijama. Nakon toga je obavljen sledeći krug izbora, koji je podrazumevao prezentaciju inovacije, a ona je bila opredeljujuća za ulazak u četvrtfinale.

Za polufinaliste promocija u javnosti

Svaka inovacija koja je odabrana u polufinalnih 40 predstavljena je na sajtu Generator ali i u medijima. Na taj način polufinalisti imaju priliku da dobiju podršku najšire javnosti, koja će glasati za njihove projekte, a pobednik će osvojiti nagradu publike – 500.000 dinara.

Dok traje glasanje publike, stručni žiri Societe Generale banke i njenih partnera odabraće 10 finalista koji će u prvoj polovini decembra održati prezentaciju projekta pred publikom na finalnom događaju konkursa, a tada će biti odabrani i dobitnici nagrade partnera i glavne nagrade u vrednosti od milion dinara

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Više u Brendovi

Nove boje Narodnih kuhinja u Beogradu

Advertiser Serbia13. decembra 2017.

Apple kupio Shazam za 400 miliona dolara

Advertiser Serbia13. decembra 2017.

Održan tradicionalni osmi CSR forum

Advertiser Serbia11. decembra 2017.

Svetski vinski konsultat posetio Beograd – Specijalni gost vinarije Tikveš MW Peter McCombie

Advertiser Serbia11. decembra 2017.

VIP kinoteka – projekat digitalne restauracije srpske filmske baštine

Advertiser Serbia10. decembra 2017.

Exit među najboljim festivalima i organizatorima u Evropi!

Advertiser Serbia10. decembra 2017.

Viber proslavlja 7 godina besplatnog i bezbednog povezivanja sveta

Advertiser Serbia7. decembra 2017.

Danci oduševljeni prodavnicama sa hranom kojoj je istekao rok trajanja

Advertiser Serbia7. decembra 2017.

Cepter kupio i nedovršeni hotel „Zvezda 2“

Advertiser Serbia6. decembra 2017.