Brendovi

Infinum Academy širi se regijom, kreće novi ciklus besplatnih kurseva programiranja

Brendovi

ZAGREB – Nova sezona besplatnih edukacija za programere kreće 4.jula, a još ima vremena za prijavu.

 

Sanjate o programiranju, ali nemate dovoljno znanja ili iskustva? Možda ste upravo završili fakultet pa vam nedostaje prakse, želite da usavršite svoje znanje ili ste jednostavno spremni za promenu karijere? Otvorene su prijave za novi, letnji ciklus Infinum Academyja, programa besplatne edukacije programiranja u organizaciji vodeće hrvatske kompanije za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda.

Ove godine u ponudi je 5 programa edukacije, a po prvi se put održavaju u 4 grada u regiji; Zagrebu, Ljubljani, Podgorici i Skopju.

Preciznije, Android kurs održava se na sve četiri lokacije, iOS u Zagrebu, Ljubljani i Skopju, a Spring and Kotlin, JS and Angular te Ruby on Rails održavaju se samo u Zagrebu. Ali neka vas to ne sprečava u prijavi jer na određenoj lokaciji morate biti prisutni samo prilikom prijemnog ispita. Sva predavanja i konsultacije s mentorima moguće je odraditi online.
Iako su u početku bili namenjeni prvenstveno studentima, danas se može prijaviti svako s osnovnim znanjem koje se proverava na prijemnom ispitu.

Infinum Academy mentori iskusni su stručnjaci čiji je zadatak da tokom 5 nedelja, koliko traju programi, polaznicima prenesu praktična i konkretna znanja koja biste na nekim radnim mestima učili i više od godinu dana. Ako sumnjate u uspešnost Infinum Academyja, dovoljno je reći kako kurs iOS-a vodi Filip Gulan, Head of Mobile, koji je i sam pohađao Academy, i to u prvoj sezoni održavanja.

Prijavio sam se dok sam bio na 2. godini fakulteta, a posao u Infinumu dobio sam nekoliko meseci kasnije. Kao najveću prednost Academyja istakao bih individualni pristup i savladavanje veština koje su odlična baza za dalje usavršavanje“, ističe Filip Gulan.

Infinum Academy na glasu je kao prestižan faktor edukacije u IT zajednici, čiji je kvalitet prepoznao i LinkedIn i dodelio joj status škole na svojim stranicama. O interesovanju dovoljno govori podatak da se do sada za programe Infinum Academyja prijavilo više od 2.000 ljudi, a većina onih koji su prošli edukacije kasnije su se zaposlili, bilo u Infinumu, bilo u drugim IT kompanijama.

Program su pokrenuli stručnjaci iz Infinuma pre sedam godina kako bi pokušali da smanje jaz između teorije i prakse programiranja, što se itekako primeti nakon što studenti izađu s fakulteta. Kroz programe edukacija do sada je prošlo 347 polaznika, od kojih je njih 87 svoju karijeru nastavilo u ovoj kompaniji, a čak 50 posto svih dizajnera u Infinumu bili su polaznici njihovih besplatnih edukacija i programa.

Prijave za besplatne edukacije Infinum Academyja otvorene su do 15. maja, predavanja počinju 4. jula i traju 5 nedelja, a prijaviti se može na zvaničnim stranicama.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Čak 34% mladih se uz pomoć hrane bori sa stresom u ispitnom roku

Advertiser Serbia25. јун 2024.

Nemačka: Šta donosi porez na pića sa šećerom

Advertiser Serbia25. јун 2024.

18 godina kampanje „Kad pijem ne vozim“

Advertiser Serbia24. јун 2024.

Realizovana najveća investicija u regionu jugoistočne Evrope u industriji prodaje ulaznica

Advertiser Serbia24. јун 2024.

Razigrani Grm od recikliranog stakla u Botaničkoj bašti PMF-a u Zagrebu ističe cirkularnu ekonomiju tokom 12. dana društvene odgovornosti „Responsib’All Day“ Grupe Pernod Ricard

Advertiser Serbia21. јун 2024.

USAID i Impact Hub podržavaju ekonomsko osnaživanje žena i njihovu veću ulogu u privredi

Advertiser Serbia20. јун 2024.

Knox Journals: Kako vas Galaxy neprimetno čuva u svakom trenutku

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Nova Pepco letnja kolekcija: Moderna odeća za celu porodicu po izuzetno pristupačnim cenama je već stigla u prodavnice u Srbiji

Advertiser Serbia19. јун 2024.

Samsung Galaxy S24 Ultra upotpunjuje početak emitovanja i iskustvo gledanja Olimpijskih igara u Parizu 2024

Advertiser Serbia18. јун 2024.

IKEA lansira iskustvo virtuelnog dizajna za korisnike u Srbiji

Advertiser Serbia18. јун 2024.

Akademija održivosti: Besplatna edukacija za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Nespresso najavljuje nezaboravno mediteransko leto

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Adidas istražuje slučaj korupcije u Kini, procenjenu na stotine miliona evra

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Linija Samsung TV uređaja i saundbar zvučnika na bazi AI za 2024. godinu oduševljava recenzente

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Rusija: Unilever „rusifikuje“ imena brendova

Advertiser Serbia14. јун 2024.