Некатегоризовано

Produžen konkurs za inovativne ekološke projekte

Некатегоризовано

Usled velikog interesovanja, peti konkurs Nacionalnog foruma za zelene ideje, koji nagrađuje najbolje ekološki orijentisane poslovne projekte produžen je do 10. maja, tako da svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati do 17 časova tog dana

Kao što je saopšteno prilikom otvaranja konkursa, inovativne ideje zasnovane na principima održivog razvoja imaće priliku da dobiju podršku u vidu donacije Trag fondacije, Fonda braće Rokfeler (RBF) i Erste Banke, a ove godine podršci se pridružio i novi partner – Humanitarna organizacija Church World Service (CWS). Pored novčane podrške u iznosu od 5.000 američkih dolara, pobednički projekti biće dodatno podržani putem konsultacija i mentorstva, kako bi postali konkurentni i održivi na duži period.

null

Cilj konkursa, otvorenog do 10. maja, jeste da se prepoznaju i podrže ideje udruženja, malih preduzeća, preduzetnika i pojedinaca, koje će, pored najvećeg potencijala održivosti, ostvariti i najsnažniji socio-ekonomski razvojni uticaj na svoju lokalnu zajednicu, uz očuvanje prirodnih resursa i životne sredine.

Uz tri najbolje preduzetničke ideje, Trag fondacija će ove godine, uz podršku Humanitarne organizacije CWS, dodeliti i jednu specijalnu nagradu. Ona će biti usmerena na podršku inicijativi koja na efektan, efikasan i inkluzivan način koristi, ili to planira, pristupačnu energiju iz obnovljivih izvora, poput solarne, energija vetra, biogasa ili biomase, za pokretanje poljoprivrednih, preduzetničkih i drugih ekonomskih aktivnosti ranjivih kategorija stanovništva u manje razvijenim zajednicama.

null

Troje pobednika konkursa će u juluove godine biti u prilici da svoje projekte predstave i na forumu Filantropija za zelene ideje Fonda braće Rokfeler (RBF) i osvoje dodatnih 10.000 američkih dolara. Dobitnik specijalne nagrade će uz podršku Humanitarne organizacije CWS dobiti mogućnost razmene iskustava sa sličnim inicijativama u regionu, izgradnje kapaciteta i dugoročne finansijske podrške.

Podnosioci projektnih ideja se na konkurs mogu prijaviti putem prijavnog formulara, koji se može preuzeti na sajtu www.tragfondacija.org. Popunjen formular potrebno je poslati na adresu: zeleneideje@tragfondacija.org. Od ove godine prijavu je moguće podneti i online, i to putem linka https://goo.gl/xQjJAz sa sajta Trag fondacije.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Некатегоризовано

Broj pretplatnika servisa Netflix narastao na skoro 140 miliona

Advertiser Serbia18. januara 2019.

Pojavile se reklame u fabričkoj tastaturi na HTC telefonim

Advertiser Serbia21. jula 2017.

Da li je strah toliko strašan?

Advertiser Serbia26. juna 2017.

Fond B92: Konkurs za volontere praktičare

Advertiser Serbia1. marta 2017.

Škola novogodišnje magije za sve mališane

Advertiser Serbia10. januara 2017.

Disney preuzima Twitter?

Advertiser Serbia28. septembra 2016.

UMETNOST REKLAME: CHANEL „The Self-Portrait of a Perfume”

Advertiser Serbia12. maja 2016.

Marketing Summit Belgrade 2016: Mislite regionalno i globalno!

Advertiser Serbia20. aprila 2016.

„ONAsnaživanje“ je rešenje

Advertiser Serbia21. januara 2016.

Nova investiciona bitka za startapove „Ring Srbija“

Advertiser Serbia3. januara 2016.

Veliki Novogodišnji Giveaway

Advertiser Serbia15. decembra 2015.

„NEOTPEVANA PESMA“: Beogradska kreativna Agencija Scholz and Friends pokretač jednog od najznačajnijih kulturnih događaja u Srbiji 2015

Advertiser Serbia12. decembra 2015.

Dani komunikacija: Koje su tajne uspešnih marketinških kampanja?

Advertiser Serbia8. aprila 2015.

Jirži Kilijan i Tikveš na sceni Centra Sava

Advertiser Serbia6. aprila 2015.

Marketing Summit Belgrade 2015: Iskoristimo trendove i tehnologije za uspeh na tržištu

Advertiser Serbia1. aprila 2015.