Festivali

Živi u kući Napoleona III i predvodi kreativnu revoluciju – Rory Sutherland dolazi na Dane komunikacija

Ako ste mislili da su kreativnost i strategija dva odvojena sveta, razuveriće vas novo izdanje Dana komunikacija – i nesvakidašnje razmišljanje koje predvodi marketinšku transformaciju!

 

On je jedan od najoriginalnijih mislilaca u oglašivačkoj sferi, a i šire, autor TED predavanja sa milionskim pregledima te niza planetarno popularnih bestsellera. The Guardian ga je proglasio jednim od najfascinantnijih, najuticajnijih, ekscentričnih i najduhovitijih ljudi u poslu, što poprilično dobro oslikava činjenica da živi u bivšoj kući Napoleona III – ali ni više ni manje nego u potkrovlju! On je Rory Sutherland, globalni potpredsednik Ogilvyja, jedne od najvećih i najuglednijih oglašivačkih agencija sa 131 kancelarijom u 93 zemlje širom sveta i ovogodišnji predavač Dana komunikacija!

Moć uveravanja – s kreativnim zaokretom

Utemelitelj Ogilvyjevog sofisticiranog pristupa bihevioralnoj ekonomiji, Rory Sutherland umetnik je uveravanja kojem nema ravnog, a ovog aprila svi zaljubljenici u inovativno razmišljanje moći će da ga slušaju na glavnoj pozornici festivala tržišnih komunikacija. U večnoj potrazi za neviđenim prilikama u ponašanju potrošača, govoreći o oglašavanju, uveravanju i isprobanim psihološkim tehnikama definisanja ljudskog ponašanja – Sutherland stoji u središtu kreativne revolucije kreirajući besprekornu komunikaciju koja briše granicu između oglašavanja i zabave.

Kako pročitati potrošače i transformirati marketinšku strategiju

Kako i zašto potrošači donose odluke? Kakve nam prilike pružaju informacije o ponašanjima potrošača? I, možda najvažnije, kako savladati bihevioralne prakse u kreativnoj industriji i izdvojiti se na prezasićenom tržištu? Odgovore ćemo saznati u predavanju naziva Make Advertising Great Again jednog od najfascinantnijih i najuticajnijih komunikacijskih stratega današnjice! S više od 30 godina iskustva u industriji i dragocenih uvida koji stvaraju zavidne rezultate, Sutherlandovo predavanje je imperativ za sve koji se bave marketingom i oglašavanjem, ali i za one koji su u potrazi za novim načinima razmišljanja.

Rory Sutherland je marketinški genije, intelektualna superzvezda i verovatno najduhovitiji čovek u svetu oglašavanja. Njegov je pogled na svet okrenut naopako, a humor i razmišljanja iznenađujući su i nepredvidivi. Sutherland je jedinstven, poučan, zabavan i neverovatno inspirativan – bolje da propustite ovogodišnje DK nego njegovo predavanje!“, poručio je Damir Ciglar, član Organizacionog odbora Dana komunikacija.

Svaki komunikator zna da komunikacijsku industriju voli jednako snažno koliko mu ona i (po)često ide na živce, a da ništa nije crno-belo, osim festivalskog identiteta, na Danima komunikacija pokazat će šarenolika komunikacijska zajednica koja već dugo diše s ovim netipičnim festivalom i godinama kreira njegovu posebnu energiju.

https://www.advertiser-serbia.com/advertiser/wp-content/uploads/2023/02/Dani-komunikacija-DK2023.jpg

Nakon Edwarda Snowdena, koji će se učesnicima festivala pridružiti video linkom; kao i jevanđeliste, vizionara i rock-zvezde tehnološkoga sveta Jamesa Whittakera, te Munise Can, strateške stručnjakinje koja brendovima pomaže da zacrtaju put do sigurnog uspeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea, te vodećeg svetskog autoriteta za sextech Bryony Cole, te Main Monka najveće platforme za digitalnu produkciju na svetu Victora Knaapa, uslediće najave brojnih drugih zanimljivih učesnika Dana komunikacija.

Prijave za učestvovanje na jednom od najboljih svetskih evenat-a prema dvostrukoj nominaciji britanskog Association Excellence Awardsa moguće su na zvaničnim stranicama festivala.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:
Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenat-a na svetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Dugo iščekivano novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promena – ovog proleća je očaralo sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni. Više informacija pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

O ORGANIZATORIMA:
Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia kolektivni je predstavnik i ambasador industrije interaktivnog marketinga i velike svetske organizacije IAB Global Network u Hrvatskoj. Delovanjem unutar Hrvatske udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA-e), povezuje najvažnije aktere angažovane u rastu interaktivnog marketinga i insistira na najvišem standardu, a hrvatsko je tržište ovom akvizicijom postalo bogatije za brojne materijale, specijalizovane edukacije, nagrade, istraživanja, analize i network koji će ekskluzivno biti dostupni kroz IAB Croatia.
Više informacija pronađite na www.iab-croatia.com te na Facebooku i LinkedInu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

U Hrvatsku se vraća pionir oglašavanja sa svrhom i postavlja ključno pitanje – lažete li da poslujete održivo?

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Tri člana žirija za dodelu nagrada Effie iz agencija u sastavu I&F Grupe

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 WARM UP: Manje automobila i čistije reke u Srbiji

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Poznat sastav Effie žirija

Advertiser Serbia23. марта 2023.

Od kriptovaluta sve do pokvarenog interneta i pada poverenja – izdvajamo iz rasporeda Dana komunikacija

Advertiser Serbia23. марта 2023.

Effie dan Slovenija

Advertiser Serbia23. марта 2023.

Od kreativne destrukcije do revolucije – u Hrvatsku dolazi inovator Ian Beacraft!

Advertiser Serbia21. марта 2023.

Ovo su projekti koji su u konkurenciji za nagrade regionalnog takmičenja BalCannes

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Golden Drum 2023: Upoznajte Creative Business Excellence Drum žiri

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Kristina Kuzmič, planetarno poznata autorka bestsellera, na Danima komunikacija otkriva kako premostiti kritike

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Mlade nade iz agencije Komunikacijski laboratorij pobednice su ovogodišnjeg takmičenja Young Lions Croatia

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Hrvatski filozof svetskog glasa Srećko Horvat: Bliži li nam se smak sveta i kako se društvo nosi sa tim?

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Otvorene prijave za Golden Drum

Advertiser Serbia10. марта 2023.

Eksperimentisanje na granici logike i nove dimenzije kreativnosti na ovogodišnjim Danima komunikacija

Advertiser Serbia8. марта 2023.

Golden Drum 2023: Upoznajte One-Channel Jury

Advertiser Serbia3. марта 2023.