Edukacija

Završena sedma AcademIAA

Edukacija

Edukativni program u organizaciji Međunarodnog udruženja za marketinške komunikacije (IAA Srbija), završen je 15. decembra svečanom dodelom sertifikata. Sedma generacija AcademIAA diplomaca predstavljena je javnosti, a kao i svake godine, na svečanosti su proglašeni najuspešniji učesnici programa – NAJkoordinator, NAJpredavač, NAJtim i NAJpolaznik.

 

Tokom prethodna 3 meseca intenzivnog učenja i druženja, 39 polaznika imalo je priliku da čuje preko 50 predavača i panelista, koji su sa njima delili svoja znanja, iskustva i stavove o industriji marketinških komunikacija.


Prema ocenama polaznika, specijalno priznanje NAJkoordinator pripalo je Olji Nestov (Senior Digital Specialist, Atlantic Grand), a titulu NAJpredavač prvi put deli troje profesionalaca iz Direct Media: Tanja Zloporubović (Senior Account Executive), Ksenija Gačić (Account Planner) i Vanja Dimitrijević (Senior Account Executive).

Komisija (koju su činili koordinatori, članovi AcademIAA organizacionog odbora, predstavnici partnera programa, ali i članovi organizacionog tima), procenila je da je tim pod brojem 6 bio najbolji u rešavanju poslovnog slučaja. Pobednički tim broji 5 članova: Aleksandra Vladimirović (Marketing Communication Expert, A1 Serbia), Olivera Mandić (PC Brand Manager Jr, PepsiCo), Mina Radosavljević (Media Planner, OMD), Miloš Dimitrijević (Account Executive, Olaf&McAteer), Uroš Ćirković (student, Biološki fakutlet). Za NAJpolaznika, uzimajući u obzir više kriterijuma, kao što su prisustvo na predavanjima, kvalitet rešenja poslovnog slučaja, ocene kolega-članova tima, proglašena je Aleksandra Vladimirović (Marketing Communication Expert, A1 Serbia).


AcademIAA je ove godine okupila rekordan broj polaznika, što je jedan od pokazatelja da program uživa podršku struke, odnosno da se razvija i raste. Zbog toga smo odlučili da ideju o kreiranju Alumni AcademIAA sprovedemo u delo. Blizu 200 polaznika je dosad bilo u prilici da pohađa program i uspešno ga završi. Na ovaj način IAA pokazuje svoju brigu o budućnosti struke, kao i nastojanje da mlade profesionalce uključi u svoje aktivnosti. Posebno mi je drago da se među tri NAJpredavača nalaze dvoje naših bivših polaznika – Tanja Zloporubović i Ksenija Gačić. Čestitam svim polaznicima, ali i koordinatorima, predavačima i partnerima programa, koji su nam pomogli da AcademIAA-u uspešno sprovedemo do kraja,“ izjavila je Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA Serbia.

Kao i do sada, program je podržao veliki broj partnera: Mastercard, Carlsberg Srbija, Atlantic Grand, SBB, Erste Bank, Coca Cola, Rosa, Mc Donald’s, Imlek, Neoplanta, Jaffa Crvenka, vinarija „DEURIĆ“, Alma Quattro, Nova Iskra, Žiška, Honor, Advertiser Serbia i InStore.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

U toku su prijave za četvrti Effie trening

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Tajni sastojci dobre Effie prijave

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Effie trening: Whoever Controls the Media, Controls the Mind

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Počinje serija EFFIE treninga

Advertiser Serbia10. јануара 2023.

NajWOW: Završena deveta sezona omiljene HOWtoWOW marketinške akademije

Advertiser Serbia22. децембра 2022.

Besplatan vebinar o važnosti prodajnih datuma

Advertiser Serbia7. децембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Kako od ideje do biznisa saznajte u novom Coca-Cola podrška mladima predavanju

Advertiser Serbia27. октобра 2022.

BORISLAV MILJANOVIĆ na SAM Akademiji: Komunikacija 3.0

Advertiser Serbia24. октобра 2022.

Coca-Cola podrška mladima u novom predavanju obrađuje uvek aktuelnu i važnu temu

Advertiser Serbia26. септембра 2022.

SAM akademija: Organizaciona kultura

Advertiser Serbia23. септембра 2022.

Coca-Cola HBC Srbija po 10. put otvorila vrata za studente završnih godina

Advertiser Serbia24. августа 2022.

Uspešno realizovana prva Letnja škola advertajzinga za početnike “Get Creative With McCann Beograd”

Advertiser Serbia17. августа 2022.

Produženo prijavljivanje za program ACADEMIAA

Advertiser Serbia15. августа 2022.

ALEKSANDAR JOVANOVIĆ: „Na IAA Akademiji ćete naučiti kako da mediji rade za vas i pomognu vam u ostvarivanju uspeha na tržištu“

Advertiser Serbia12. августа 2022.